Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.956
Πόντοι
5.506
Ποια είναι η μπουζου θείο :think:

Μίνι μπουζου-κζιδικο; :undecided:
Untitled.jpg

κακοπροαιρετο μελος της κοινοτητας λεει οτι ειναι εξω με βραχιολακι....

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
μου λειπει παντως ενας περιεργος -μεγαλη αδυναμια μου- που οταν εμπαινε εδω κανενας ξερκαρφωτα και εγραφε κατι χωρις να προσβαλει χωρις να ειναι τιποτα ιδιαιτερο, εμπανε και αρχιζε να απειλει και να βριζει τους παντες να φυγουν απο εδω, ετσι εφυγε το 70% του νηματος...
Αγνοείται η τύχη του κ. popov. Έχει καταργήσει το email του και ουδείς γνωρίζει που ευρίσκεται.
Ήταν καλός άνθρωπος αλλά η αλήθεια ότι ήταν λίγο ακραίος επί των κανόνων του νήματος και είχε παρασύρει και το Νηματοθέτη επ΄ αυτού.
Στο νήμα τούτο αναγνωρίζουμε τα σφάλματά μας και αν μας διαβάζει, είμαι σίγουρος ότι θα επανέλθει πιο ώριμος από παλαιά, όπως ακριβώς έχει συμβεί και με το Νηματοθέτη.
Θυμάστε το Νηματοθέτη να έχει δώσει αμνηστία όπως αντίθετα έκανε σήμερα το πρωί;;;;

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.956
Πόντοι
5.506
Αγνοείται η τύχη του κ. popov. Έχει καταργήσει το email του και ουδείς γνωρίζει που ευρίσκεται.
Ήταν καλός άνθρωπος αλλά η αλήθεια ότι ήταν λίγο ακραίος επί των κανόνων του νήματος και είχε παρασύρει και το Νηματοθέτη επ΄ αυτού.
Στο νήμα τούτο αναγνωρίζουμε τα σφάλματά μας και αν μας διαβάζει, είμαι σίγουρος ότι θα επανέλθει πιο ώριμος από παλαιά, όπως ακριβώς έχει συμβεί και με το Νηματοθέτη.
Θυμάστε το Νηματοθέτη να έχει δώσει αμνηστία όπως αντίθετα έκανε σήμερα το πρωί;;;;
δεν θυμαμαι να μου εχει δωσει φραγκο ποτε....μονο αυτο θυμαμαι
επιτελους διορθωσε τα λαθη που εκανες στο παρελθον

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Είστε πραγματικά γενναιόδωρος. Μέχρι και στον Τρουμπακη είστε ικανός να του δώσετε 1 ολόκληρο ευρώ φιλοδώρημα.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
δεν θυμαμαι να μου εχει δωσει φραγκο ποτε....μονο αυτο θυμαμαι
επιτελους διορθωσε τα λαθη που εκανες στο παρελθον
Ορθόν!
Από το υστέρημά μου και παρά την πενία μου, μόλις μετέφερα 3.588 € στον ΙΒΑΝ, ανεψιέ μου!

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.942
Πόντοι
2.586
Ωραια ..
Ερωτηση κρισεως
Κανενα νεο πραξικοπημα , μια νεα επανασταση ποτε μπορουμε να κανουμε ?

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.956
Πόντοι
5.506

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Ωραια ..
Ερωτηση κρισεως
Κοιτάξτε.
Στα θέματα που θίξατε, δεν τίθεται θέμα ωριμότητας. Θα εξακολουθήσουν να τηρούνται οι παραδοσιακές μέθοδοι και δηλαδή οι σφαγές, οι διωγμοί και οι εξανδραποδισμοί.
Είναι απλό και κατανοητό.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Ωραια ..
Ερωτηση κρισεως
Κάτσε ρε γείτονα. Βιάζεσαι. Κάτσε πρώτα να επανακτήσει την πλήρη κυριότητα του νήματος και βλέπουμε.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Θα το χάκαραν αυτοί που χάκαραν και το web banking του κ. κωλόγερου.
Λυπούμαι!
Απευθυνθείτε εις την Δίωξιν Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κάτσε ρε γείτονα. Βιάζεσαι. Κάτσε πρώτα να επανακτήσει την πλήρη κυριότητα του νήματος και βλέπουμε.
Σοφόν το σαφές!
Φευ....

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.942
Πόντοι
2.586
Κοιτάξτε.
Στα θέματα που θίξατε, δεν τίθεται θέμα ωριμότητας. Θα εξακολουθήσουν να τηρούνται οι παραδοσιακές μέθοδοι και δηλαδή οι σφαγές, οι διωγμοί και οι εξανδραποδισμοί.
Είναι απλό και κατανοητό.
Και εγω που ηλπιζα στην δικτατορία του προλεταριατου ?

Ο πολιτικός όρος δικτατορία του προλεταριάτου στη μαρξιστική θεωρία αφορά τη μετεπαναστατική κατάληψη της κρατικής ισχύος από την εργατική τάξη προς όφελος όλης της κοινωνίας. Ως σύστημα διακρίνεται για την απόλυτη επικράτηση των εργατών επί της αστικής τάξης σε όλους τους τομείς του βίου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom