Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.942
- Πόντοι
- 2.586
Κοριτσακι Ανατολικής ΕυρωπηςΤι εστί ΚΑΕ;;;
Κοριτσακι Ανατολικής ΕυρωπηςΤι εστί ΚΑΕ;;;
Ποια είναι η μπουζου θείο
Μίνι μπουζου-κζιδικο;
Ασχετο σήμερα παίζει ο ΘρύλοςΜηπ
Μηπως υπαρχει κατι σε ΚΑΕ ?
Αγνοείται η τύχη του κ. popov. Έχει καταργήσει το email του και ουδείς γνωρίζει που ευρίσκεται.μου λειπει παντως ενας περιεργος -μεγαλη αδυναμια μου- που οταν εμπαινε εδω κανενας ξερκαρφωτα και εγραφε κατι χωρις να προσβαλει χωρις να ειναι τιποτα ιδιαιτερο, εμπανε και αρχιζε να απειλει και να βριζει τους παντες να φυγουν απο εδω, ετσι εφυγε το 70% του νηματος...
Φέτος στο ποδόσφαιρο και εμείς και εσείς, κουρέλες είμαστε ... Φευ!Αρχική
www.olympiacosbc.gr
δεν θυμαμαι να μου εχει δωσει φραγκο ποτε....μονο αυτο θυμαμαιΑγνοείται η τύχη του κ. popov. Έχει καταργήσει το email του και ουδείς γνωρίζει που ευρίσκεται.
Ήταν καλός άνθρωπος αλλά η αλήθεια ότι ήταν λίγο ακραίος επί των κανόνων του νήματος και είχε παρασύρει και το Νηματοθέτη επ΄ αυτού.
Στο νήμα τούτο αναγνωρίζουμε τα σφάλματά μας και αν μας διαβάζει, είμαι σίγουρος ότι θα επανέλθει πιο ώριμος από παλαιά, όπως ακριβώς έχει συμβεί και με το Νηματοθέτη.
Θυμάστε το Νηματοθέτη να έχει δώσει αμνηστία όπως αντίθετα έκανε σήμερα το πρωί;;;;
Έχει ζέστη πως θα δροσιστωΡε μικρέ κλεισε το ψυγειο
Θα σου πιασει τον κωλο η ΔΕΗ
Φέτος στο ποδόσφαιρο και εμείς και εσείς, κουρέλες είμαστε ... Φευ!
Είστε πραγματικά γενναιόδωρος. Μέχρι και στον Τρουμπακη είστε ικανός να του δώσετε 1 ολόκληρο ευρώ φιλοδώρημα.Αγνοείται η τύχη του κ. popov. Έχει καταργήσει το email του και ουδείς γνωρίζει που ευρίσκεται.
Ήταν καλός άνθρωπος αλλά η αλήθεια ότι ήταν λίγο ακραίος επί των κανόνων του νήματος και είχε παρασύρει και το Νηματοθέτη επ΄ αυτού.
Στο νήμα τούτο αναγνωρίζουμε τα σφάλματά μας και αν μας διαβάζει, είμαι σίγουρος ότι θα επανέλθει πιο ώριμος από παλαιά, όπως ακριβώς έχει συμβεί και με το Νηματοθέτη.
Θυμάστε το Νηματοθέτη να έχει δώσει αμνηστία όπως αντίθετα έκανε σήμερα το πρωί;;;;
Ορθόν!δεν θυμαμαι να μου εχει δωσει φραγκο ποτε....μονο αυτο θυμαμαι
επιτελους διορθωσε τα λαθη που εκανες στο παρελθον
Σας φουντωσε η Belharra ?Έχει ζέστη πως θα δροσιστω
Φέρτε 100 από τους δούλους σας , να σας κάνουν αέρα!Έχει ζέστη πως θα δροσιστω
Ωραια ..Αγνοείται η τύχη του κ. popov. Έχει καταργήσει το email του και ουδείς γνωρίζει που ευρίσκεται.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...
ΘΑ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΟΛΟΙ ΦΕΤΟΣ
κοιταω το γουεμπ μπανκινγκ και δεν βλεπω κινηση....
Ορθόν!
Από το υστέρημά μου και παρά την πενία μου, μόλις μετέφερα 3.588 € στον ΙΒΑΝ, ανεψιέ μου!
Κοιτάξτε.Ωραια ..
Ερωτηση κρισεως
Κανενα νεο πραξικοπημα , μια νεα επανασταση ποτε μπορουμε να κανουμε ?
Κάτσε ρε γείτονα. Βιάζεσαι. Κάτσε πρώτα να επανακτήσει την πλήρη κυριότητα του νήματος και βλέπουμε.Ωραια ..
Ερωτηση κρισεως
Κανενα νεο πραξικοπημα , μια νεα επανασταση ποτε μπορουμε να κανουμε ?
Σοφόν το σαφές!Κάτσε ρε γείτονα. Βιάζεσαι. Κάτσε πρώτα να επανακτήσει την πλήρη κυριότητα του νήματος και βλέπουμε.
Και εγω που ηλπιζα στην δικτατορία του προλεταριατου ?Κοιτάξτε.
Στα θέματα που θίξατε, δεν τίθεται θέμα ωριμότητας. Θα εξακολουθήσουν να τηρούνται οι παραδοσιακές μέθοδοι και δηλαδή οι σφαγές, οι διωγμοί και οι εξανδραποδισμοί.
Είναι απλό και κατανοητό.