Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.281
- Πόντοι
- 28.246
Αυτο μαλιστα!Σου ρίχνω ιδέα... θα αναλάβεις να πας την νύφη στον γαμπρό......
Αυτο μαλιστα!Σου ρίχνω ιδέα... θα αναλάβεις να πας την νύφη στον γαμπρό......
Ε ναι ο νηματοθετης μας είχε κακομάθει δεν μπορώ να πωΔεν έχεις δίκιο, ο νηματοθέτης είχε κάνει εξαιρετικά κεράσματα. Τόσα μπιλάκια από γλυκό βίσσινο είχε χαρίσει. Και σταγόνες σιροπιού για να ξεδιψάσουμε...
Anyway, πάνες οι καλές μέρες...
Τι μου θύμισες... την τελευταία φορά που είχα κατέβει κάτω είχα φάει γούνα, στην Αλυκή.
Εξαιρετικό!
Πρέπει να ξανάρθω...
Κολλιος ειναι ρε φίλε. Ανοιγμενος στη μέση. Ψάρι τουριστική ατραξιόν.Δεν έχεις δίκιο, ο νηματοθέτης είχε κάνει εξαιρετικά κεράσματα. Τόσα μπιλάκια από γλυκό βίσσινο είχε χαρίσει. Και σταγόνες σιροπιού για να ξεδιψάσουμε...
Anyway, πάνες οι καλές μέρες...
Τι μου θύμισες... την τελευταία φορά που είχα κατέβει κάτω είχα φάει γούνα, στην Αλυκή.
Εξαιρετικό!
Πρέπει να ξανάρθω...
Κολλιος ειπες; Νομιζα οτι ειπες κωλος και ετρεξα να δωΚολλιος ειναι ρε φίλε. Ανοιγμενος στη μέση. Ψάρι τουριστική ατραξιόν.
θα τη πάει άλλου ρε αυτόςΣου ρίχνω ιδέα... θα αναλάβεις να πας την νύφη στον γαμπρό......
Αξιζω και απαιτω καλυτερη θεση.
Και μετά θες να σε κάνουν και κουμπάρο σαρδαναπαλε..Κολλιος ειπες; Νομιζα οτι ειπες κωλος και ετρεξα να δω
Λιαστός και παστωμένος, αν θυμάμαι καλά...Κολλιος ειναι ρε φίλε. Ανοιγμενος στη μέση. Ψάρι τουριστική ατραξιόν.
Το ψάρι ανοιγμένο στη μέση ξερενεται και χάνει τη νοστιμιά του.Λιαστός και παστωμένος, αν θυμάμαι καλά...
Ήταν καλό όμως, δεν είχα δοκιμάσει ξανά.
Κολλιος ειπες; Νομιζα οτι ειπες κωλος και ετρεξα να δω
Μη ξεχάσεις να χλωριωσες τη πισινα σου.Υπαγω να μαζεψω την πραγματια μου απο τον παγκο της λαικης. Σας αφηνω για την ωρα.
Υ,Γ. Μλκσμνο Τζιμη, κοιτα μην σου αλλαξουν τα μυαλα αυτοι οι μπουστηδες για την κουμπαρια.
Ποτέ!!!!!Υπαγω να μαζεψω την πραγματια μου απο τον παγκο της λαικης. Σας αφηνω για την ωρα.
Υ,Γ. Μλκσμνο Τζιμη, κοιτα μην σου αλλαξουν τα μυαλα αυτοι οι μπουστηδες για την κουμπαρια.
Δεν το πιστεύω, δε τον έχω για τέτοιο...θα τη πάει άλλου ρε αυτός
Βρε άμα σου λέω εγώ…Δεν το πιστεύω, δε τον έχω για τέτοιο...
Καλησπέρα σε όλα τα καλά παιδιά
Eχω και αεροπλανοφόρο αν θες να ανεβάσωΝατα και τα Ρωσικά αντιτορπιλικά
Καλησπέρα φιλτατε Διομηδη με τα ωραία σου
Προτιμω να εχω ελευθερο ρολο να πηγαινω οπου θελω απο το κεντρο και μπροστα (Τζιοβανι rules)
να σε βάλω δεξι εξτρέμ να πατάς και περιοχή;;;