Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Τι να κάμω ρε Πίπη…θα πάθεις τίποτα εσύ από το πολύ διάβασμα
τωρα εχω πολύ χρόνο ελεύθερο
Τι να κάμω ρε Πίπη…θα πάθεις τίποτα εσύ από το πολύ διάβασμα
καλή ιδέα μπορμπι …Ασε το διάβασμα..και πιάσε κανα κωλαράκι....
μπόρμπι μηνάρα πιάσε την κωλάρα
πού είσαι ρε μάστορα ? χαθήκαμε ...
Καλημέρα, 'παιδιά'!
Ήταν πολλά τα χρόνια εδώ μέσα.
Από ένα σημείο και μετά έγινε ρουτίνα και αυτό κουράζει.
Κουράστηκα ενώ παράλληλα η πραγματική ζωή μου έγινε πολύ σύνθετη.
Πέρασα υπέροχα εδώ μέσα αλλά ήρθε η ώρα.
Όσοι μπορείτε, συνεχίστε το νήμα αυτό. Αλλά να θυμάστε ότι το νήμα αυτό δεν είχε ποτέ να κάνει με συνουσίες. Ήταν αρκετά παραπάνω από εφήμερες συνευρέσεις.
Στην πορεία χάσαμε τον προσανατολισμό μας. Έγιναν πολλές προσπάθειες από πολλούς. Αλλά όλα έχουν ένα τέλος.
Θα ήθελα να αναφέρω ονόματα υπέροχων ανθρώπων που γνώρισα εδώ μέσα. Αλλά μπορεί και να αδικήσω κάποιους αν τους ξεχάσω [αυτή την στιγμή].
Η Αγγλίς τροφός μου έλεγε ότι στην ζωή ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ. Αυτή όμως είναι ακόμη στο ποτέ και τα χρόνια έχουν πια περάσει χωρίς επιστροφή.
Σας ευχαριστώ όλους και συγνώμη αν κάποιους στεναχώρησα. Δεν ήταν μέσα στις προθέσεις μου.
Καλή τύχη!
Φεύγω.
“People have forgotten this truth," the fox said. "But you mustn’t forget it. You become responsible forever for what you’ve tamed. You’re responsible for your rose.”
Ένας και καλός...
Μαλακιζονται με τα τατουαζ.Ρε συ τι μουτζούρες είναι αυτές ???
Στα κάρβουνα καθόταν το κορίτσι ?
Μου αρεσε πολυ το ποσταρισμα σου, αν και το βλεπω πιο πολυ σαν επικηδειο.Στη σκοτεινή λεωφόρο της ερήμου του bou, υπάρχει ένα φως που υπήρξε φάρος αλλά και λιμάνι για κάποιους από εμάς.
Αυτό το ιντερνετικό καταφύγιο, πέρασε όντως πολλά και συνεχίζει να περνάει, κατά τη γνώμη μου, και μια κρίση ταυτότητας.
Όλα αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι και οι ζωές μας έξω από εδώ, παραμένουν ο ρυθμιστικός παράγοντας που καθορίζει τον χρόνο μας, εντός του φόρουμ .
Αγαπητέ Μπλιζ,
Έτυχε να είμαι στη ρεσεψιόν την ώρα του check out σου, με ειδοποίησαν, όμως, ότι κάποια από τα προσωπικά σου αντικείμενα, έχουν ξεχαστεί στο δωμάτιό(Royal Suite) σου. Φοβάμαι ότι θα χρειαστεί να επιστρέψεις.
You can check-out any time you like, But you can never leave....
PS Το απόσπασμα από τον Μικρό Πρίγκηπα με συγκίνησε.
Μα και εγώ έναν ήπια με έξι γουλιέςΈνας και καλός...
Δεν νομιζω να σε αφησει για περαιτερω, οσον αφορα το κωλαρακι, βεβαιως, βεβαιως.καλή ιδέα μπορμπι …
να το πιάσω μόνο;; Η να προχωρησω και παραπέρα;;
Έφυγαν οι τουρίστες κιόλας;Τι να κάμω ρε Πίπη…
τωρα εχω πολύ χρόνο ελεύθερο
Η αλήθεια είναι ότι αν ο κωλος δεν είναι ήδη λίγο ανοιχτός από προηγούμενο πελατη καμμία δεν με βάζει μέσα ???Δεν νομιζω να σε αφησει για περαιτερω, οσον αφορα το κωλαρακι, βεβαιως, βεβαιως.
Καλησπέρα σε όλη την κομπανία
Εξαφανιζολ μπουρλότο επεσεΈφυγαν οι τουρίστες κιόλας;
Η Λολα εφυγε;Η αλήθεια είναι ότι αν ο κωλος δεν είναι ήδη λίγο ανοιχτός από προηγούμενο πελατη καμμία δεν με βάζει μέσα ???
Ετοιμάζονται τα γκρουπάκια με τους συνταξιουχους....Εξαφανιζολ μπουρλότο επεσε
ΝαιΗ Λολα εφυγε;
Υπηρετικό προσωπικό?Η Λολα εφυγε;
Ποιο υπηρετικο προσωπικο. Εδω, στην Αθηνα, σφαχτηκαν παληκαρια, στην ποδια της. Και αυτη πηγε στον Τζιμακο.Υπηρετικό προσωπικό?