Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
μπα δεν βλέπω τέτοιες κομπλες φέτος…Ετοιμάζονται τα γκρουπάκια με τους συνταξιουχους....
στις 1/10 τη κλείνω τη ταβέρνα
άντε και του χρόνου με υγεία
μπα δεν βλέπω τέτοιες κομπλες φέτος…Ετοιμάζονται τα γκρουπάκια με τους συνταξιουχους....
Θα φάει κουφέτα το νήμα δλδ...Ποιο υπηρετικο προσωπικο. Εδω, στην Αθηνα, σφαχτηκαν παληκαρια, στην ποδια της. Και αυτη πηγε στον Τζιμακο.
VIP προσκεκλημενη.Υπηρετικό προσωπικό?
ΛατζερισαΥπηρετικό προσωπικό?
Ναι...Λατζερισα
VIP προσκεκλημενη.
Ποιο υπηρετικο προσωπικο. Εδω, στην Αθηνα, σφαχτηκαν παληκαρια, στην ποδια της. Και αυτη πηγε στον Τζιμακο.
Ποιο υπηρετικο προσωπικο. Εδω, στην Αθηνα, σφαχτηκαν παληκαρια, στην ποδια της. Και αυτη πηγε στον Τζιμακο.
Τι είμαι μπλιζ να σας κεράσω μόνο κουφέταΘα φάει κουφέτα το νήμα δλδ...
Εσυ, λεω εγω, μην ξινεσαι στου τσομπανη την γκλιτσα.Εγώ πάντως δεν την ακούμπησα για να μη μου θυμώσει ο Τζίμης.
Και εγω κουμπαρος. Ο πιο ακινδυνος που θα μπορουσες να κανεις.Τι είμαι μπλιζ να σας κεράσω μόνο κουφέτα
θα φάτε παιδακια, κιοφτεδες, τορτελίνια, αστακούς, μαρίδες, γούνες, αστακομακαρονάδες και ότι λαχταράει το λαρύγγι σας
Το εσιαξα . Και λουκανικα.Τι είμαι μπλιζ να σας κεράσω μόνο κουφέτα
θα φάτε παιδακια, κιοφτεδες, και ότι λαχταράει το λαρύγγι σας
Δεν ξέρω ποια θα πρώτο παντρευτώ πάντως εσυ είσαι η πρώτη μου επιλογή κωλογερακοΚαι εγω κουμπαρος. Ο πιο ακινδυνος που θα μπορουσες να κανεις.
Ναι, δεν θα την πειραζεις απο μπρος μονο απο πισω.Και εγω κουμπαρος. Ο πιο ακινδυνος που θα μπορουσες να κανεις.
Εσυ, λεω εγω, μην ξινεσαι στου τσαμπανη την γκλιτσα.
Κακως δεν την ακουμπησες...
Ετσι ρε κανάγια; Δεν το περιμενα απο εσενα αυτο.Δεν ξέρω ποια θα πρώτο παντρευτώ πάντως εσυ είσαι η πρώτη μου επιλογή κωλογερακο
Αδαμάντινος (μικροτσουτσουνος) χαρακτηρας…!!!
Εντάξει σε σένα θα βάλω και λουκάνικαΤο εσιαξα . Και λουκανικα.
Εγω θα την διασκεδαζω κι ολας. Μετα τον Τζιμη, αμα βλεπει εμενα γυμνο θα ξεκαρδιζεται στα γελια.Ετσι ρε κανάγια; Δεν το περιμενα απο εσενα αυτο.
Τι είμαι μπλιζ να σας κεράσω μόνο κουφέτα
θα φάτε παιδακια, κιοφτεδες, τορτελίνια, αστακούς, μαρίδες, γούνες, αστακομακαρονάδες και ότι λαχταράει το λαρύγγι σας
Εσυ ρε θα είσαι το παρανυφάκιΕτσι ρε κανάγια; Δεν το περιμενα απο εσενα αυτο.
Αξιζω και απαιτω καλυτερη θεση.Εσυ ρε θα είσαι το παρανυφάκι
Σου ρίχνω ιδέα... θα αναλάβεις να πας την νύφη στον γαμπρό......Αξιζω και απαιτω καλυτερη θεση.