Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.108
- Πόντοι
- 2.606
Πενθούμε...Καλημέρα στους αγαπητούς
Πενθούμε...Καλημέρα στους αγαπητούς
Θέλω. Μετά από 10 χρόνια.Καλησπέρα σε όλα τα καλά παιδιά
https://www.news.gr/lifestyle/artic...ela-kolazi-me-ta-gimnasmena-opisthia-tis.htmlΘέλω. Μετά από 10 χρόνια.
Θέλετε να ωριμάσετε λίγο ακόμη?Θέλω. Μετά από 10 χρόνια.
Πότε θα ανοίξει η διαθήκη;Θέλετε να ωριμάσετε λίγο ακόμη?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποιος είναι πλέον ο νηματοθέτης στην θέση του νηματοθέτη;
Δε γνωρίζω...Πότε θα ανοίξει η διαθήκη;
Ας ερθει αυτη πανω απο τον ταφο μου, να δεις για ποτε θα αναστηθω.https://www.news.gr/lifestyle/artic...ela-kolazi-me-ta-gimnasmena-opisthia-tis.html
Brit Manuela, αυτή έχει δέκα χρόνια, εσύ έχεις;
Οταν θα βγει αποφαση του δικαστηριου που εχει κανει προσφυγη ο Τρουμπακης για να αναγνωριστει ως ανηψιος Του.Πότε θα ανοίξει η διαθήκη;
Γιατί στα 12;Οταν θα βγει αποφαση του δικαστηριου που εχει κανει προσφυγη ο Τρουμπακης για να αναγνωριστει ως ανηψιος Του.
Τοτε η αμυθητη περιουσια Του θα μοιραστει στα 12.
Τρια μεριδια του Αστατου (λογω ογκου), ενα του Τρουμπακη, ενα της Ρωσσις, ενα της Σκωτις, ενα της Γερμανις, και αλλα 5 για τις υπολοιπες "ανυπαρκτες" γκομενες που θα εμφανιστουν στον δικηγορο με τα αδιαμφισβητητα παιδια του.Γιατί στα 12;
Λογικό μου ακούγεται τώρα που αναλύθηκε. Δεν άκουσα όμως τη λέξη Μανάρι...Τρια μεριδια του Αστατου (λογω ογκου), ενα του Τρουμπακη, ενα της Ρωσσις, ενα της Σκωτις, ενα της Γερμανις, και αλλα 5 για τις υπολοιπες "ανυπαρκτες" γκομενες που θα εμφανιστουν στον δικηγορο με τα αδιαμφισβητητα παιδια του.
Είναι στην κατηγορία απρόβλεπτα...Λογικό μου ακούγεται τώρα που αναλύθηκε. Δεν άκουσα όμως τη λέξη Μανάρι...
Είναι ειδική κατηγορίαΕίναι στην κατηγορία απρόβλεπτα...
Ποιος είναι πλέον ο νηματοθέτης στην θέση του νηματοθέτη;
Τρια μεριδια του Αστατου (λογω ογκου), ενα του Τρουμπακη, ενα της Ρωσσις, ενα της Σκωτις, ενα της Γερμανις, και αλλα 5 για τις υπολοιπες "ανυπαρκτες" γκομενες που θα εμφανιστουν στον δικηγορο με τα αδιαμφισβητητα παιδια του.
Στηρίζω. Αξιόλογοι και οι δύο πέραν κάθε αμφιβολίας
Ο νηματοθετης δεν μπορεί να αλλάξει ποτέ
Ο φίλτατος blizardeye δημιούργησε το νήμα αυτό και τώρα θα εκλέξουμε έναν τοποτηρητή του νήματος
Θα πρότεινα ως τον καταλληλότερο τοποτηρητή ετουτη την στιγμή τον φίλτατο ανακριτή popov με αναπληρωτή τοποτηρητή τον φίλτατο κωλογερακο
Λογικό μου ακούγεται τώρα που αναλύθηκε. Δεν άκουσα όμως τη λέξη Μανάρι...
Η Μανάρι είναι η ΡωσσιςΕίναι στην κατηγορία απρόβλεπτα...
Δηλαδή η δεν υπάρχει Μανάρι είναι η δεν υπάρχει Ρωσίς;Η Μανάρι είναι η Ρωσσις
Έχετε χάσει επεισόδια. Μανάρι=Ρωσσις. Δεν είχατε δει την εκ βάθους καρδίας αυτοκαταδοση του νηματοθετη μας περί Ρωσσις.Λογικό μου ακούγεται τώρα που αναλύθηκε. Δεν άκουσα όμως τη λέξη Μανάρι...