ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.346
- Πόντοι
- 24.346
Καλά Ήσουνα στο πάσο. Που πας να χτυπήσεις χρώμα με Ρήγα - Άσσο;Τα βλέπω.
Καλά Ήσουνα στο πάσο. Που πας να χτυπήσεις χρώμα με Ρήγα - Άσσο;Τα βλέπω.
Δεν πειράζει φίλε ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΟΣ θα μπω στην επόμενη. Καλή καρδιά. Δεν με πάει πάντα το χαρτίΚαλά Ήσουνα στο πάσο. Που πας να χτυπήσεις χρώμα με Ρήγα - Άσσο;
Την καλύτερη δουλειά θα κάνειςΔεν πειράζει φίλε ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΟΣ θα μπω στην επόμενη. Καλή καρδιά. Δεν με πάει πάντα το χαρτί
Πηδηχταραδες στο λιμανι. Πηραν απο τον προεδρο τους. Που εχει πηδηξει ολο το ελληνικο ποδοσφαιρο.
Ένας ρυθμός μουσικής γνήσιος, παλιός, ανεπιτήδευτος.Τι σημαίνει για εσάς το honky tonk, που έχετε στο νικ σας;
Προσωπικά αγαπητε, προτιμώ την στροφή που λέει : you feel alright when you hear that music ring …Ένας ρυθμός μουσικής γνήσιος, παλιός, ανεπιτήδευτος.
Εκφράζει πιό πολύ επιθυμία παρά πραγματικότητα, διάλεξα το νικ καθώς άκουγα
το Sultans of Swing (εξ'ού και ο στίχος στην υπογραφή μου)
Ναι.Ένας ρυθμός μουσικής γνήσιος, παλιός, ανεπιτήδευτος.
Εκφράζει πιό πολύ επιθυμία παρά πραγματικότητα, διάλεξα το νικ καθώς άκουγα
το Sultans of Swing (εξ'ού και ο στίχος στην υπογραφή μου)
Δεν θα σας ζητηθεί.Ελπίζω να μην μου ζητηθεί εμένα να αναλύσω γιατί επέλεξα το δικό μου νικ. Αλλά αν ζητηθεί θα παραθέσω ανάλυση.
Ευχαριστώ για την απάντηση. Με απαλλάσσετε από την βάσανο.Δεν θα σας ζητηθεί.
Μην ανησυχείτε.
Συμπερασμα ¨: Honky tonk has nothing to do with aristocracy ...που θα ελεγε και η τροφος σαςΝαι.
Συνήθως ο όρος αυτός αναφέρεται στην country μουσική. Είναι αμερικάνικος όρος. Οι Άγγλοι τον χρησιμοποιούν με δανεισμό και κυρίως για να παραπέμψουν σε κάτι παρακμιακό [βλ. τους Rolling Stones στο Honky tonk women] όπως π.χ. ένα παρακμιακό μπαρ, μία παρακμιακή πόρνη ή μία λαϊκή πόρνη κλπ
Ασφαλώς!Συμπερασμα ¨: Honky tonk has nothing to do with aristocracy ...που θα ελεγε και η τροφος σας
(ξανά) άρχισαν τα όργανα…Ασφαλώς!
Ουδέν μεμπτόν.Εγώ δυστυχώς απο μουσική είμαι ψιλό άχρηστος.
Έμεινα στα μαθήματα πιάνου που έκανα αναγκαστικά μικρός.
Αυτό που εχει μείνει είναι τα σχόλια της δασκάλας του πιάνου ότι έχω ωραία δάχτυλα ...
Ορθόν αν και προτιμώ τις μη country εκδοχές.Ναι.
Συνήθως ο όρος αυτός αναφέρεται στην country μουσική. Είναι αμερικάνικος όρος. Οι Άγγλοι τον χρησιμοποιούν με δανεισμό και κυρίως για να παραπέμψουν σε κάτι παρακμιακό [βλ. τους Rolling Stones στο Honky tonk women] όπως π.χ. ένα παρακμιακό μπαρ, μία παρακμιακή πόρνη ή μία λαϊκή πόρνη κλπ
Πως μας βλέπει ο ΜπλεςΟυδέν μεμπτόν.
Βάζουμε την πλέμπα να παίξει πιάνο για λογαριασμό μας, κύριε!
Εύγε.Ορθόν αν και προτιμώ τις μη country εκδοχές.
Για ατμόσφαιρα honky tonk bar της αρεσκείας μου δεν μπορώ παρά να παραπέμψω σε
μουσική και στίχους του Down in Mexico (Coasters)
Ουδέν μεμπτόν.
Βάζουμε την πλέμπα να παίξει πιάνο για λογαριασμό μας, κύριε!