blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.504
- Πόντοι
- 26.096
Πως μας βλέπει ο Μπλες
Πως μας βλέπει ο Μπλες
Σε καρέκλες κάθεται η πλέμπα.Η αλήθεια ειίναι ότι θα ήθελα πολύ να παίζω πιάνο και να ξεφεύγω νοητικά κάποιες ώρες.
Στη πορεία όμως κατάλαβα ότι έχω αλλεργία στις καρέκλες ...
Σου θυμίζει κάτι μωράκι;Σε καρέκλες κάθεται η πλέμπα.
Εμείς συνήθως σε θρόνους ή χρυσοποίκιλτες πολυθρόνες και απολαμβάνουμε το τέϊόν μας!
Ποταπαί συνήθεια ιταμών επαναστατών.Σου θυμίζει κάτι μωράκι;
Για σένα θα την κάνω ειδική παραγγελία για το λαιμουδάκι σου.Ποταπαί συνήθεια ιταμών επαναστατών.
καλα δε ξαναμιλαω(ξανά) άρχισαν τα όργανα…
Μην τον τσιγκλάς κι εσυ ρε λαγέ. Δεν θέλει πολύ ο Τουταγχαμών για να μας ζαλίσει με την αριστοκρατική του καταγωγη
Σαφώς.Εύγε.
Το αντιληφθήκατε. Βεβαίως και εισέτι χειρότερα ποτοπωλεία δύνανται να αποκαλούνται honky tonk.
ας προσεχες και εσυ ...Όχι τίποτα άλλο ... καραδοκεί και η υπόλοιπη ομάδα των σχολίων περί νεόπλουτων ... και θα τα ακούσω πάλι ...
Αλλά δεν βαριέσαι.
Συνηθισμένος είμαι στις κακίες.
ας προσεχες και εσυ ...
Οταν υπαρχει ο ενας ο απολυτος ο ανεπαναληπτος ..νεκροφιλος ...εεεε πολυχρονεμενος αριστοκρατης νηματοθετης ( χειροκροτημα παρακαλω ) ολοι οι υπολοιποι ειμαστε απλως το ακροατηριο για τις θεσπεσιες μαλακιες που αραδιαζει .....ε ταπεινοι θεατές στα καλλιγραμα πτωματα εεεε σαπιες ..εεεε ομορφες κυρίες που αναρτα απο καιρου εις καιρόν
Long Live Bliz
Μόλις εφαγα και είμαι στη χώνεψη γτκμ…
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ντυμενες βλεπονται ....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μη γελας ρε φίλε , σε λιγο θα σου πει ο νηματοθέτης να του τις γνωρίσεις για να βγάλει γκόμενα
Όταν είσαι καμπούρης δεν κοιτάς της άλλης καμήλας την καμπούρα...
Γιατί ως γνωστόν η πρεζα ήρθε μόνη της κι ο Τζηλος έπεσε και χτύπησε…
Στα λόγια μου έρχεσαι …Όταν είσαι καμπούρης δεν κοιτάς της άλλης καμήλας την καμπούρα...
Του Σκρουτζοθέτη πες το...Στα λόγια μου έρχεσαι …