blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.667
- Πόντοι
- 26.096
Εικοτολογώ μετά βεβαιότητος αρνητικώς!Δεν απαντήσατε όμως στο φλέγον ερώτημα: η αράπικη πουτσα είναι επιβαρυντική περίσταση;
Εικοτολογώ μετά βεβαιότητος αρνητικώς!Δεν απαντήσατε όμως στο φλέγον ερώτημα: η αράπικη πουτσα είναι επιβαρυντική περίσταση;
ΟΣΦΠ :Εικοτολογώ μετά βεβαιότητος αρνητικώς!
Πτωματοθετη, παράπεμψε τον στο PopovΡε σεις ποτέ δεν έχω μπει στα σοβαρά να μελετήσω αυτό το νήμα. Ποιοι είναι επιτέλους αυτοί οι παππούληδες και μικροτσουτσούνοι του bou?
Απλα πραγματαΡε σεις ποτέ δεν έχω μπει στα σοβαρά να μελετήσω αυτό το νήμα. Ποιοι είναι επιτέλους αυτοί οι παππούληδες και μικροτσουτσούνοι του bou?
Εκκινήστε λοιπόν να μελετάτε και να αποστηθίζετε από την 1η σελίδα και όταν φθάσετε στην σελίδα 22076, ενημερώστε μας για να σας εξετάσουμε.Ρε σεις ποτέ δεν έχω μπει στα σοβαρά να μελετήσω αυτό το νήμα. Ποιοι είναι επιτέλους αυτοί οι παππούληδες και μικροτσουτσούνοι του bou?
Α μάλιστα. Όχι, δεν τους κακολογώ ποτέ. Απλά ρώτησα.Απλα πραγματα
Ορισμενοι απομαχοι της ζωής ,
με πενιχρή συνταξη
Με ενα ποδι στο λάκο
που αναπωλουν τις μερες της νιοτης
τοτε που το < 8cm μόριο τους χρησιμευε σε κατι αλλο πλην του καθετηρα
Που επειδη το χαμοληλι ακριβυνε μαζευονται εδω μεσα και λενε καμια μλκ να περναει η ωρα
Αυτααα
ρε καλο μεσημερι σε ολα τα χουφταλα
Δεν νομίζω ότι θα έμπαινα ποτέ σε τέτοιου είδους βάσανο.Εκκινήστε λοιπόν να μελετάτε και να αποστηθίζετε από την 1η σελίδα και όταν φθάσετε στην σελίδα 22076, ενημερώστε μας για να σας εξετάσουμε.
Καλησπέρα, κύριε.Απλα πραγματα
Ορισμενοι απομαχοι της ζωής ,
με πενιχρή συνταξη
Με ενα ποδι στο λάκο
που αναπωλουν τις μερες της νιοτης
τοτε που το < 8cm μόριο τους χρησιμευε σε κατι αλλο πλην του καθετηρα
Που επειδη το χαμοληλι ακριβυνε μαζευονται εδω μεσα και λενε καμια μλκ να περναει η ωρα
Αυτααα
ρε καλο μεσημερι σε ολα τα χουφταλα
Καλησπέρα σεβαστέ νηματοθέταΚαλησπέρα, κύριε.
Μία φράση που μπορεί να ερμηνευθεί ποικιλοτρόπως!Εικοτολογώ μετά βεβαιότητος αρνητικώς!
ενα πράμα σαν τη "Λαμψη" του Φωσκολου ειναι ...Δεν νομίζω ότι θα έμπαινα ποτέ σε τέτοιου είδους βάσανο.
Το θεωρώ ανούσιο ομολογώ. Αλλά αν βοηθάει την κοινότητα τότε πασο.ενα πράμα σαν τη "Λαμψη" του Φωσκολου ειναι ...
Ο Μπλες είναι η νέα Πυθία.Μία φράση που μπορεί να ερμηνευθεί ποικιλοτρόπως!
'Εχετε θητεύσει στο μαντείο των Δελφών κύριε νηματοθέτα?
Μία φράση που μπορεί να ερμηνευθεί ποικιλοτρόπως!
Τι σημαίνει για εσάς το honky tonk, που έχετε στο νικ σας;Μία φράση που μπορεί να ερμηνευθεί ποικιλοτρόπως!
Πάσο; Τα ρέστα μου…Το θεωρώ ανούσιο ομολογώ. Αλλά αν βοηθάει την κοινότητα τότε πάσο.
Τα βλέπω.Πάσο; Τα ρέστα μου…