Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.380
- Πόντοι
- 28.246
Xειροτερα απο που του γαμησες την Λολα; Μονο αν σου εδωσε και κωλο θα ειναι χειροτερα γι αυτον.
Xειροτερα απο που του γαμησες την Λολα; Μονο αν σου εδωσε και κωλο θα ειναι χειροτερα γι αυτον.
Εσύ είσαι ο επόμενος που θα πάρει σειρά.Ουπςς...πρόσεχε ρε γμτ...παραλίγο να μου κάτσει το κόκκαλο στο λαιμό.............
Πάλι το ρίξες στο πιοτι;!δεν έτρωγα , έπινα
Γιατί θα μείνει το νήμα χωρίς συνέχεια
και γιατί να μην περιμένουμε λίγο ακόμη να το πάμε στο καληνύχτα?
Ξερεις να ξεχωρίζεις το καλό λάδιΕιμαι πια τοσο αρχαιος στο χωρο του λαδιου, που εχω γνωρισει σχεδον ολες τις λαδοκορες. Ειδικα οσες δραστηριοποιουνται πανω απο 5 χρονια.
Γαμιέσαι ρε μαλάκα, γαμιέσαι!
Διορθώνεται. Ετοιμάσου για την Πόλη, κωλό-γερε. Να προσκηνύσουμε στην Αγιά Σοφιά μωρέ.Τι μαλακα είσαι. Μια χαρα παιδί είναι. Τον έχω δει στο βαιμπερ. Επειδή σου έφαγε την Λόλα, τον διαβαλεις. Φταίω εγώ που σε σεβάστηκα και δεν την πήρα τηλέφωνο στην Κωνσταντινούπολη.
Διορθώνεται. Ετοιμάσου για την Πόλη, κωλό-γερε. Να προσκηνύσουμε στην Αγιά Σοφιά μωρέ.
Τον γνωρίζουμε τον ΠΚ, αγαπητε…1. Όποιος με σωματική βία ή με απειλή σοβαρού και άμεσου κινδύνου ζωής ή σωματικής ακεραιότητας εξαναγκάζει άλλον σε επιχείρηση ή ανοχή γενετήσιας πράξης τιμωρείται με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών.
2. Γενετήσια πράξη είναι η συνουσία και οι ίσης βαρύτητας με αυτήν πράξεις.
3. Αν η πράξη της παραγράφου 1 έγινε από δύο ή περισσότερους δράστες που ενεργούσαν από κοινού ή είχε ως συνέπεια τον θάνατο του παθόντος, επιβάλλεται κάθειρξη ισόβια ή πρόσκαιρη τουλάχιστον δέκα ετών.
4. Όποιος, εκτός από την περίπτωση της παραγράφου 1, επιχειρεί γενετήσια πράξη χωρίς τη συναίνεση του παθόντος, τιμωρείται με κάθειρξη έως δέκα έτη.
Σεις βεβαίως πλην όμως οι έτεροι;;;Τον γνωρίζουμε τον ΠΚ, αγαπητε…
Δεν απαντήσατε όμως στο φλέγον ερώτημα: η αράπικη πουτσα είναι επιβαρυντική περίσταση;Σεις βεβαίως πλην όμως οι έτεροι;;;