tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.974
- Πόντοι
- 606
Πως είπατε?Αφήστε τα αυτά!
Ο εκ της πλέμπας 25ποντος εσυνουσιάσθη μετ΄ Αλγερινής, διαμένουσας κάτωθι απομεμακρυσμένης γέφυρας του Σηκουάνα εις Παρισίους.
Πως είπατε?Αφήστε τα αυτά!
Ο εκ της πλέμπας 25ποντος εσυνουσιάσθη μετ΄ Αλγερινής, διαμένουσας κάτωθι απομεμακρυσμένης γέφυρας του Σηκουάνα εις Παρισίους.
Εύγε, από το ανάκτορο στη Μαβίλης είναι η φώτο?Γερόντια με έφαγε η μοναξιά ...
Λοιπόν συνεχίζω με την καταδοση...
Ο λεγάμενος έλαβε ιμειλ όπου πρώην γκομενα του, του ζητεί να κάνουν μια δεύτερη προσπάθεια στη σχέση τους
Ήταν σε διάσταση εδώ και 3-4 μήνες όμως η δεσποινις νοστάλγησε τα 8ποντα προσόντα του και τα στυβαρα του μπράτσα
Εύγε, από το ανάκτορο στη Μαβίλης είναι η φώτο?
Καλησπέρα σε όλα τα καλά <<παιδιά>>
Xμμμ!!! Ελλας-Γαλλία συμμαχία;
Mήπως να ρωτήσετε την κυρία εαν μπορεί να μεσολαβήσει για μια καλύτερη τιμή εις τις Belhara; γιατί πένομαι.......
Τι μου θυμησατε τώρα. Προ 45ετιας και βάλε, όταν εξασκουσα το χόμπυ του "καληνυχτακια" στα γραφικά δρομάκια της παλιάς Αθήνας.Αφήστε τα αυτά!
Καλώς τον!Πως είπατε?
Δηλώ συγκεινημένος!Τι μου θυμησατε τώρα. Προ 45ετιας και βάλε, όταν εξασκουσα το χόμπυ του "καληνυχτακια" στα γραφικά δρομάκια της παλιάς Αθήνας.
Εκεί εγνωρισα μια Αλγερινη που περιηγουταν με το σχολείο της, τους δρόμους της Πλάκας. Από τα πιο όμορφα μάτια που έχω δει σε γυναίκα, στη ζωή μου.
Το άλλο βράδι στο Ηρώδειο της έπιασα το χεράκι. Μετά από 3 ημέρες, κατάφερα και της πήρα το αποχαιρετιστήριο φιλί.
Το μυαλό μου στην συνουσία; Εγώ; Προς Θεού. Να γαμησω ήθελα μόνο.Καλώς τον!
Μας θυμηθήκατε;;;;;;;;;;;;;;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δηλώ συγκεινημένος!
Έτσι είναι οι ορθές σχέσεις με τα θήλεα και όχι όπως η πλέμπα που έχει το μυαλό της μόνο στην συνουσία...!
Φευ!
Δεν αμφέβαλα...Το μυαλό μου στην συνουσία; Εγώ; Προς Θεού. Να γαμησω ήθελα μόνο.
Πένομαι!ganieste!
ζειτε σκατογεροι! ?
αδερφος!Πένομαι!
Σύμφωνα με αυτά που γράφτηκαν δύο σελίδες πριν, χθες κάποιοι έφαγαν το καταπέτασμα. Δεν κατονομάσθηκαν όμως ...αδερφος!
Τι μου θυμησατε τώρα. Προ 45ετιας και βάλε, όταν εξασκουσα το χόμπυ του "καληνυχτακια" στα γραφικά δρομάκια της παλιάς Αθήνας.
Εκεί εγνωρισα μια Αλγερινη που περιηγουταν με το σχολείο της, τους δρόμους της Πλάκας. Από τα πιο όμορφα μάτια που έχω δει σε γυναίκα, στη ζωή μου.
Το άλλο βράδι στο Ηρώδειο της έπιασα το χεράκι. Μετά από 3 ημέρες, κατάφερα και της πήρα το αποχαιρετιστήριο φιλί.
εδω θα ηθελα να ενημερωσω οτι ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΗΣΑΝ ΧΘΕΣ!!!Σύμφωνα με αυτά που γράφτηκαν δύο σελίδες πριν, χθες κάποιοι έφαγαν το καταπέτασμα. Δεν κατονομάσθηκαν όμως ...
Τσίμπησαν;;;;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εδω θα ηθελα να ενημερωσω οτι ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΗΣΑΝ ΧΘΕΣ!!!