astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
αμα δεν ειμαι και γω απλα τσιμπανε! !!!Τσίμπησαν;;;;;;
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...
αμα δεν ειμαι και γω απλα τσιμπανε! !!!Τσίμπησαν;;;;;;
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...
Δηλώνω ένοχοςΣύμφωνα με αυτά που γράφτηκαν δύο σελίδες πριν, χθες κάποιοι έφαγαν το καταπέτασμα. Δεν κατονομάσθηκαν όμως ...
ΕΝΑ! ????/ ........... τι να σου κανει ενα! δοκιμαστικο θα κανεις?!Δηλώνω ένοχος
η κατάδοση έγινε γιατί δεν πήραμε και ένα πακέτο για τον κ. zebu που εργαζόταν εκείνη την ώρα και τον συναντήσαμε μετά με άδεια χέρια
ακριβώς σαν πουλάκιααμα δεν ειμαι και γω απλα τσιμπανε! !!!
Ακούω, παιδί μου.θειο !?
Ποιοι ήσασταν;Δηλώνω ένοχος
η κατάδοση έγινε γιατί δεν πήραμε και ένα πακέτο για τον κ. zebu που εργαζόταν εκείνη την ώρα και τον συναντήσαμε μετά με άδεια χέρια
θελω να ξεπατουριασω μια μικρουλα! παιζει κανα ψιλο!?Ακούω, παιδί μου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποιοι ήσασταν;
Πένομαι, παιδί μου.θελω να ξεπατουριασω μια μικρουλα! παιζει κανα ψιλο!?
σε καταλαβαινω οι καιροι ειναι δυσκολοι!Πένομαι, παιδί μου.
σε καταλαβαινω οι καιροι ειναι δυσκολοι!
Γιαυτο και γω μολις ψοφησεις! θα σε αφησω στο δρομο να σε φανε τα σκυλια!
Εγώ θα πρότεινα, καθώς έρχονται δύσκολοι καιροί, να τον κάνετε παστό ή αέρος, για να έχετε να τρώτε κάτι τον χειμώνα. Κρίμα να τον φάνε τζάμπα οι σκύλοι.Γιαυτο και γω μολις ψοφησεις! θα σε αφησω στο δρομο να σε φανε τα σκυλια!
αδερφε μου ! αυτος δεν τρωγεται με τιποτα! ουτε εγω μπορω να χωνεψω την ψινιλα του!!!!!Εγώ θα πρότεινα, καθώς έρχονται δύσκολοι καιροί, να τον κάνετε παστό ή αέρος, για να έχετε να τρώτε κάτι τον χειμώνα. Κρίμα να τον φάνε τζάμπα οι σκύλοι.
Δεν έχετε δίκιο. Το κρέας των εξωγήινων, έχει γεύση λιαστού χταποδιού. Χάνετε.αδερφε μου ! αυτος δεν τρωγεται με τιποτα! ουτε εγω μπορω να χωνεψω την ψινιλα του!!!!!
και εγω θυμηθηκα μια Λιβανέζα ,προ 23 ετων, που βγαζαμε τα ματια μας ενα ολοκληρο βραδυ στα ΗΑΕ...αλλα δεν το κανω θεμαΤι μου θυμησατε τώρα. Προ 45ετιας και βάλε, όταν εξασκουσα το χόμπυ του "καληνυχτακια" στα γραφικά δρομάκια της παλιάς Αθήνας.
Εκεί εγνωρισα μια Αλγερινη που περιηγουταν με το σχολείο της, τους δρόμους της Πλάκας. Από τα πιο όμορφα μάτια που έχω δει σε γυναίκα, στη ζωή μου.
Το άλλο βράδι στο Ηρώδειο της έπιασα το χεράκι. Μετά από 3 ημέρες, κατάφερα και της πήρα το αποχαιρετιστήριο φιλί.
Έχετε καμιά άλλη γνωστή να μου γνωρίσετε μήπως και την βγάλω γκόμενα;και εγω θυμηθηκα μια Λιβανέζα ,προ 23 ετων, που βγαζαμε τα ματια μας ενα ολοκληρο βραδυ στα ΗΑΕ...αλλα δεν το κανω θεμα
λυπαμαι χασατε ..διοτι μετα την ολονυχτια αναχωρησε δια τας ΗΠΑ ...Έχετε καμιά άλλη γνωστή να μου γνωρίσετε μήπως και την βγάλω γκόμενα;
λυπαμαι χασατε ..διοτι μετα την ολονυχτια αναχωρησε δια τας ΗΠΑ ...
Και ειδικα σε σενα .....δε γνωρίζω ουτε γρίπη