amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.314
- Πόντοι
- 22.785
Ούτε μια λίρα δεν έχετε κύριε Μπλιτζ..,Πένομαι!
Ούτε μια λίρα δεν έχετε κύριε Μπλιτζ..,Πένομαι!
Αυξήθηκαν οι μπαμπουίνοι γύρω μου, οι κομπλεξικοί, οι καταθλιπτικοι, οι δυστυχισμένοι και οι ψυχικά άρρωστοι.Πώς εξελίχθηκε η ζωή σου όλο αυτό το διάστημα;
Δηλ. μια χαρά.Αυξήθηκαν οι μπαμπουίνοι γύρω μου, οι κομπλεξικοί, οι καταθλιπτικοι, οι δυστυχισμένοι και οι ψυχικά άρρωστοι.
Πόση εξέλιξη μπορεί να έχει η δική μου η ζωή σε ένα κόσμο τέτοιο;
Απο σεξ μηδέν όπως πάντα
ναι εξαιρετικη εξέλιξη . τι κάνεις κωλογερακι μου;Δηλ. μια χαρά.
Πάρα πολύ καλά. Από σεξ εννοώ.ναι εξαιρετικη εξέλιξη . τι κάνεις κωλογερακι μου;
Ο μπάρμαν που κρατούσε τις μικρές και σας πάσαρε τις γριές είναι και φέτος?Με λένε Κωλο-γερο και είμαι καθαρός (από σεξ) μια εβδομάδα.
Εδώ είναι, αλλά μικρές-μεγαλες είναι όλες υπό καθεστώς covid.Ο μπάρμαν που κρατούσε τις μικρές και σας πάσαρε τις γριές είναι και φέτος?
Μεγαλύτερο γαμήσι δεν έχω φάει από το covid,Εδώ είναι, αλλά μικρές-μεγαλες είναι όλες υπό καθεστώς covid.
Το ίδιο και εμείς. Φευ
Οκ...Αυξήθηκαν οι μπαμπουίνοι γύρω μου, οι κομπλεξικοί, οι καταθλιπτικοι, οι δυστυχισμένοι και οι ψυχικά άρρωστοι.
Πόση εξέλιξη μπορεί να έχει η δική μου η ζωή σε ένα κόσμο τέτοιο;
Απο σεξ μηδέν όπως πάντα
Πάντως σαν πουλάκια τσιμπήσαμε. Δηλώνω λιτοδίαιτος.Ακούω, παιδί μου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποιοι ήσασταν;
Τον άστατο να πάρειςΈχετε αφήσει χώρο για την επομένη εβδομάδα; θα κατηφορίσω και θέλω να "τσιμπήσω" κάτι, ψάχνω παρέα από λιτοδιαιτους!
Χαχαχα κάτι έχω ακούσειΤον άστατο να πάρεις
Άλλο να το ακούς κι άλλο να το βλέπειςΧαχαχα κάτι έχω ακούσει
Υπερβολές!!!Άλλο να το ακούς κι άλλο να το βλέπεις
Τον προσβάλλεις τώρα και δεν κάνει...Υπερβολές!!!
Λες είναι προτιμότερο να τον πάμε για ποτό;Τον προσβάλλεις τώρα και δεν κάνει...