κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.838
- Πόντοι
- 19.795
θα μπουμε στο μαγαζι και απλα θα παραγγελνω μεχρι να χορτασω! δεν μπορω να ξερω απο τωρα!
θα μπουμε στο μαγαζι και απλα θα παραγγελνω μεχρι να χορτασω! δεν μπορω να ξερω απο τωρα!
φιλος μου!!!Κρίμα δε σας είχαμε χτες που βλέπαμε μπάλα με το ταρίφα να σας κεράσουμε κατιτίς,
μόνο ο αχρείος ο Ζέμπος ήτανε δε φτάνει που τσάκισε τη ποικιλία και μείναμε νηστικοί παράγγειλε και χαμπουργκερ απο πάνω
Στο φαγητό εσύ δεν έχεις φίλους!!!φιλος μου!!!
μόνο ο αχρείος ο Ζέμπος ήτανε, δε φτάνει που τσάκισε τη ποικιλία και μείναμε νηστικοί παράγγειλε και χαμπουργκερ απο πάνω
Καλως τον ομορφο !!!Καλησπέρα γεροντοπαλίκαρα
Μυωπία;Καλως τον ομορφο !!!
πρεσβυοπεια 2,5Μυωπία;
Έτσι εξηγείταιπρεσβυοπεια 2,5
Μία από τις ομορφότερες συνθέσεις της τελευταίας εικοσαετίας, ένα σκοτεινό και ταυτόχρονα λαμπερό αποτύπωμα μουσικής ιδιοφυΐας.
Ένα αντιπολεμικό αριστούργημα και την ίδια στιγμή, ένα σπαραχτικό δημιούργημα αποχωρισμού.
Μία μελωδία που όταν την ακούσεις, ενσωματώνεται στον γενετικό σου κώδικα.
Σε αυτό το βίντεο, η Elizabeth Moss οπτικοποιεί αυτή τη θάλασσα συναισθημάτων με τρόπο μοναδικό. Η θλίψη, ο σπαραγμός και η ανάγκη του ανθρώπου να συνεχίζει, παίρνουν μορφή μέσα από το σώμα μίας ηθοποιού που εδώ και δεκαπέντε χρόνια, δίνει όψη στην τελειότητα μέσα από τις ερμηνείες της.
Ή ακόμη καλύτερα να έρχονται οι προμήθειες με ελικόπτερο εις την αυλήν μας.Oh mon Dieu
Λαϊκή ? να τα αποφεύγεται αυτά κύριε εδώ είμαστε αγλάισμα,
να στέλνετε τους υπηρέτες σε ντελικατέσεν ?
Είσθε ευπρόσδεκτος να γράφετε στο νήμα μας με όποια ιδιότητα εσείς επιθυμείτε!Hello
Υπάρχουν κάποια σκοτεινά σημεία εδώ κύριε Νηματοθέτα.
«Παππούληδες και «μικροτσούτσουνοι»;
Δεν ανήκω σε κάποια από τις 2 κατηγορίες, και δεν ξέρω αν η συμμετοχή εδώ σημαίνει και παραδοχή των ανωτέρω.
Οπότε καλά εισήλθα, ως τι θα γράφω;
Θα μoυ δώσετε green passport ?
Στην ζωή, παιδί μου, δεν μπορούμε πάντα να έχουμε αυτό που θέλουμε ... Φευ!
Βρε καλώς τον, σε άφησαν οι λυσσάρες να βγεις;Στην ζωή, παιδί μου, δεν μπορούμε πάντα να έχουμε αυτό που θέλουμε ... Φευ!
Έχετε κάποια φίλη να μου γνωρίσετε για να την βγάλω γκόμενα;;;Βρε καλώς τον, σε άφησαν λυσσάρες να βγεις;
Πού θα τις προλάβεις όλες βρε γερομπισμπίκη;Έχετε κάποια φίλη να μου γνωρίσετε για να την βγάλω γκόμενα;;;
Έχετε κάποια φίλη να μου γνωρίσετε για να την βγάλω γκόμενα;;;
ξερεις τι σατυρος ειναι αυτος ? ολα τα σφαζει ολα τα μαχαιρωνει ....Πού θα τις προλάβεις όλες βρε γερομπισμπίκη;
Εικοτολογώ ότι οι τελευταίες αναρτήσεις σας υποκρύπτουν ερωτικό πόνο.If it was never new, and it never gets old, then it's a folk song.
Μια εκδοχή με αγάπη από τους Mumford και Isaac πάνω σε ένα κειμήλιο της folk μουσικής.
Άλλες αγαπημένες εκδοχές του κομματιού, είναι του Dave Van Ronk και φυσικά του αδικοχαμένου Jeff Buckley. Κατά την ταπεινή μου γνώμη, κανένας δεν τραγούδησε ποτέ το “Dink’s Song” όπως ο Buckley.
Αν κάποιος δεν έχει δει το “Inside Llewyn Davis” των αδερφών Κοέν, να σπεύσει, γιατί μιλάμε για διαμάντι.