troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.958
- Πόντοι
- 5.506
του χρονου θα με πας να γνωρισω την ναταλι?Ας το νά περπατήσει λίγο ακόμα το κορίτσι .
του χρονου θα με πας να γνωρισω την ναταλι?Ας το νά περπατήσει λίγο ακόμα το κορίτσι .
του χρονου θα με πας να γνωρισω την ναταλι?
θελωΕλα πάρε
Ναι εσύ θέλε αλλά ο Κωλόγερος θα σου πιεί το αίμα με το καλαμάκι
Την καλησπέρα μου σε όλους τους φίλους!
Διο μοίρασε πόνο
θειο αυτο ηταν ποσταρισμα επος...
Μία από τις ομορφότερες συνθέσεις της τελευταίας εικοσαετίας, ένα σκοτεινό και ταυτόχρονα λαμπερό αποτύπωμα μουσικής ιδιοφυΐας.
Ένα αντιπολεμικό αριστούργημα και την ίδια στιγμή, ένα σπαραχτικό δημιούργημα αποχωρισμού.
Μία μελωδία που όταν την ακούσεις, ενσωματώνεται στον γενετικό σου κώδικα.
Σε αυτό το βίντεο, η Elizabeth Moss οπτικοποιεί αυτή τη θάλασσα συναισθημάτων με τρόπο μοναδικό. Η θλίψη, ο σπαραγμός και η ανάγκη του ανθρώπου να συνεχίζει, παίρνουν μορφή μέσα από το σώμα μίας ηθοποιού που εδώ και δεκαπέντε χρόνια, δίνει όψη στην τελειότητα μέσα από τις ερμηνείες της.
Hello
Υπάρχουν κάποια σκοτεινά σημεία εδώ κύριε Νηματοθέτα.
«Παππούληδες και «μικροτσούτσουνοι»;
Δεν ανήκω σε κάποια από τις 2 κατηγορίες, και δεν ξέρω αν η συμμετοχή εδώ σημαίνει και παραδοχή των ανωτέρω.
Οπότε καλά εισήλθα, ως τι θα γράφω;
Θα μoυ δώσετε green passport ?
Τρουμπ με συγκινείς!!!θειο αυτο ηταν ποσταρισμα επος...
Φυσικά. Είναι καλό κορίτσι έχει και προίκα, φυτείες στο χωριό.του χρονου θα με πας να γνωρισω την ναταλι?
Τι ωραία που τα λέτεΑν δεν μας τρολαρετε για την ηλικία μας καί τα μικροσκοπικά προσόντα μας και εφόσον σάς προσκάλεσε ο νηματοθετης, είστε ευπρόσδεκτος.
Γελαγανε γιατί δεν σας πιστεύανε. Θα είδανε και το μοτοσακο........Τι ωραία που τα λέτε
πρέπει να μου κάνετε μαθήματα γιατί τα ίδια είπα σε κάτι κοπέλες
και γελάγανε, δεν κατάλαβα το γιατί
Μάλλον αυτό φταίειΓελαγανε γιατί δεν σας πιστεύανε. Θα είδανε και το μοτοσακο........
Καλημερίζω κι εγώ με τη σειρά μου έναν θρύλο της χρυσής εποχής των city tours.Hello
Υπάρχουν κάποια σκοτεινά σημεία εδώ κύριε Νηματοθέτα.
«Παππούληδες και «μικροτσούτσουνοι»;
Δεν ανήκω σε κάποια από τις 2 κατηγορίες, και δεν ξέρω αν η συμμετοχή εδώ σημαίνει και παραδοχή των ανωτέρω.
Οπότε καλά εισήλθα, ως τι θα γράφω;
Θα μoυ δώσετε green passport ?
Τριβη! εφτιαξες επιτελους το τρικυκλο και ξανακανεις βολτες?!Καλημερίζω κι εγώ με τη σειρά μου έναν θρύλο της χρυσής εποχής των city tours.
Ένα τεράστιο μαχητικό που έγραψε ιστορία και ενέπνευσε νεότερες γενιές.
Θα ενημερώσω τον μέγα θαυμαστή σου Yorkie μήπως επιστρέψει και εκείνος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημέρα παλληκαράκια