astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
Παλιοφιδο εδω εισαι!? νομιζα σε εφαγε καμμια καρακαξα!θειο αυτο ηταν ποσταρισμα επος...
Παλιοφιδο εδω εισαι!? νομιζα σε εφαγε καμμια καρακαξα!θειο αυτο ηταν ποσταρισμα επος...
Κωλογερακο ! σταματα να καμεις τον ΚΙνεζο και κανονισε να πληρωσεις αυτα που χρωστας! .........
Δε χάνεις τίποτα φιλτατεΚαλημέρα στους παλιοπαππούληδες τους ατίθασους. Σήμερα είμαι σε τηλε-κάματο κατόπιν ομόφωνης απόφασης που πήρα με τον εαυτό μου, οπότε θα γνωρίσω και τους πρωινούς του νήματος
Κωλογερακο ! σταματα να καμεις τον ΚΙνεζο και κανονισε να πληρωσεις αυτα που χρωστας! .........
Νομισμα!? Νομισματα - χρυσα - περιμενω μονο απο τον θειουλη μου!! απο τον Κωλογερο περιμενω σε μπριαζολακια!!
Καλως τον αχόρταγο νεανία !
Σε τι νόμισμα τα θες άστατο μποι;;;;
ωχ!!! εκανες εμβολιο!?Καλημέρα και καλό ΣΚ
Το οτι θα πηγαινες στο νησι για να γλυτωσεις το κερασμα με ξεπερναει! α να χαθεις κωλεγερε! ιδιος με τον θειο μου εχεις γινει!! ......... αλλα να ξερεις το καλοκαιρι θα σπασω τον κουμπαρα μου και θα ερθω στο νησι να σε βρω!!! και τοτε ενα μονο θα σε πω!!Ρε μλκ στο νησί είμαι.
Όταν ήμουνα στη γειτονιά σου ο Τέλης ήταν κλειστός.
ωχ!!! εκανες εμβολιο!?
Ο κωλογερακος είναι τραπεζαΝομισμα!? Νομισματα - χρυσα - περιμενω μονο απο τον θειουλη μου!! απο τον Κωλογερο περιμενω σε μπριαζολακια!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ωχ!!! εκανες εμβολιο!?
Τώρα που θα έρθει το αγλάισμα και θα βάλει τις
Λείπει το Αγλαισμα...
Ας συνεχίσω το προγραμμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
και κοιλιά περίδρομο
Καλημέρα λατρεμένοι μου κύριοι.
Να είναι καλά ό άνθρωπος ( προ ημερών έκανε και το 2ο της άστρα ζενεκα) και ας μας ποσταρει τα σάπια που ούτε τό αγλαισμα δεν πηδάει.Τώρα που θα έρθει το αγλάισμα και θα βάλει τιςγκιόσεςεξαιρετικού κάλους κυρίες
δεν θα ξέρεις που να κρυφτείς
Εσυ τα χρωστουμενα πρωτα!!Να είναι καλά ό άνθρωπος ( προ ημερών έκανε και το 2ο της άστρα ζενεκα) και ας μας ποσταρει τα σάπια που ούτε τό αγλαισμα δεν πηδάει.
Πόσα ταψιά χρωστάω, είπαμε;Εσυ τα χρωστουμενα πρωτα!!
θα μπουμε στο μαγαζι και απλα θα παραγγελνω μεχρι να χορτασω! δεν μπορω να ξερω απο τωρα!Πόσα ταψιά χρωστάω, είπαμε;
Κρίμα δε σας είχαμε χτες που βλέπαμε μπάλα με το ταρίφα να σας κεράσουμε κατιτίς,Εσυ τα χρωστουμενα πρωτα!!