blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.486
- Πόντοι
- 26.096
Είσθε Γκαίμπελς!ξερεις τι σατυρος ειναι αυτος ? ολα τα σφαζει ολα τα μαχαιρωνει ....
Μεγας σοδομιστης και μπηχτης
Είσθε Γκαίμπελς!ξερεις τι σατυρος ειναι αυτος ? ολα τα σφαζει ολα τα μαχαιρωνει ....
Μεγας σοδομιστης και μπηχτης
Καλό παιδίΕίσθε Γκαίμπελς!
Είσθε κομμουνιστοσυμμορίτης και παύσατε να το απαρνείσθε!Καλό παιδί
Τα μπούτια σας τα φτυσατε σήμερα; το ότι εσείς είστε Βασιλικός δεν κάνει αυτόματα όλους τους υπόλοιπους κομμουνιστέςΕίσθε κομμουνιστοσυμμορίτης και παύσατε να το απαρνείσθε!
Ημείς;Τα μπούτια σας τα φτυσατε σήμερα; το ότι εσείς είστε Βασιλικός δεν κάνει αυτόματα όλους τους υπόλοιπους κομμουνιστές
κρυπτοκομμουνιστης ειναι ..μην σας εξαπατουν οι μπουρδες που λεειΤα μπούτια σας τα φτυσατε σήμερα; το ότι εσείς είστε Βασιλικός δεν κάνει αυτόματα όλους τους υπόλοιπους κομμουνιστές
Το αγλάισμα πάντα αρνείται τα Φιλοβασιλικά του αισθήματα. Η πλέμπα είναι πάντα εδώ για να σας το υπενθυμίζει .Ημείς;
Ημείς, το Αγλάϊσμα της Αριστοκρατίας;
Ημείς, το Αγλάϊσμα της Αριστοκρατίας, βασιλικός;;;;
Η πλέμπα πάντα δυσκολεύεται να διακρίνει τις διαφορές... Φευ!
Αν είναι κομμουνιστής είναι από τους Έλληνες κομμουνιστές από αυτούς που δεν δίνουν από την αριστερή στη δεξιά τσέπηκρυπτοκομμουνιστης ειναι ..μην σας εξαπατουν οι μπουρδες που λεει
Και δηλαδή όχι Βασιλικός;κρυπτοκομμουνιστης ειναι ..μην σας εξαπατουν οι μπουρδες που λεει
Και δηλαδή όχι κρυπτοκομμουνιστής;Το αγλάισμα πάντα αρνείται τα Φιλοβασιλικά του αισθήματα. Η πλέμπα είναι πάντα εδώ για να σας το υπενθυμίζει .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν είναι κομμουνιστής είναι από τους Έλληνες κομμουνιστές από αυτούς που δεν δίνουν από την αριστερή στη δεξιά τσέπη
αυτος με τη γλαστρα ?Και δηλαδή όχι Βασιλικός;
Και δηλαδή όχι κρυπτοκομμουνιστής;
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα,,,αυτος με τη γλαστρα ?
Πίσω από τις λέξεις κρύβεται ο Αλέξης Το σίγουρο είναι ότι είστε γερομπισμπίκης σάτυρος τσιγκουναρας κρυψίνουςΚαι δηλαδή όχι Βασιλικός;
Και δηλαδή όχι κρυπτοκομμουνιστής;
Να είναι καλά ό άνθρωπος ( προ ημερών έκανε και το 2ο της άστρα ζενεκα) και ας μας ποσταρει τα σάπια που ούτε τό αγλαισμα δεν πηδάει.
Πίσω από τις λέξεις κρύβεται ο Αλέξης Το σίγουρο είναι ότι είστε γερομπισμπίκηςσάτυροςτσιγκουναραςκρυψίνους
Τζάμπα περίμεναν τα ανίψια
Και στην 1η δόση είχα παρενέργειες [πυρετό και ρίγη] αλλά η 2η δόση με ταλαιπώρησε αρκετά περισσότερο και μου πήρε 2 μέρες για να συνέλθω.
Ένα ανηψιό έχω, τον κ. astatos, ο οποίος θα κληρονομήσει την αγάπη μου και ουδέν έτερον.Τζάμπα περίμεναν τα ανίψια
Μία ελπίδα είχαν να σας στείλει στα Άστρα η δεύτερη δόση αλλά πού τέτοια τύχη μία ζωή στον άσσοΈνα ανηψιό έχω, τον κ. astatos, ο οποίος θα κληρονομήσει την αγάπη μου και ουδέν έτερον.
Ο κ. troubakhs Μου δεν είναι ανεψιός μου.
Δυστυχώς, κύριε, έχω μπλέξει με όλους αυτούς τους Σταχανοβίτες. Μία από τις πλέον επιτυχημένες ψευδείς προπαγάνδες της Σοβιετίας αναγεννάται εις το νήμα μας.Καμιά φορά σας βλέπω να μιλάτε και έχω την αίσθηση ότι έχω εισέλθει σε φωλεά μαρξιστών. Για την ακρίβεια Γκρουτσο-μαρξιστών.
Αγαπητέ σε φωλιά ήρθατε σίγουρα Μιας και όλα τα πουλιά εδώ είναι μαζεμένα μικρά και μεγάλαΚαμιά φορά σας βλέπω να μιλάτε και έχω την αίσθηση ότι έχω εισέλθει σε φωλεά μαρξιστών. Για την ακρίβεια Γκρουτσο-μαρξιστών.
εχετε εισελθει εις ενα απεραντο φρενοκομειο .....Καμιά φορά σας βλέπω να μιλάτε και έχω την αίσθηση ότι έχω εισέλθει σε φωλεά μαρξιστών. Για την ακρίβεια Γκρουτσο-μαρξιστών.
μονο και μονο οι γνωσεις και οι αναφορες σας στον κομμουνισμό μας οδηγει αβίαστα στο συμπερασμα οτι δεν ειστε ενας απλος κομμουνιστακος αλλα μεγας καθοδηγητής ..μελος του πολιτικου γραφειου και τροφιμος του κρεμλινου ...Δυστυχώς, κύριε, έχω μπλέξει με όλους αυτούς τους Σταχανοβίτες. Μία από τις πλέον επιτυχημένες ψευδείς προπαγάνδες της Σοβιετίας αναγεννάται εις το νήμα μας.