You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 480K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (0 μέλη και 58 επισκέπτες)
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.805
- Πόντοι
- 25.467
Κορυφαίο το μοντέλο, αλλά ακόμα πιο κορυφαίο το παππούδι με την μαγκούρα.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Συγγνώμη που θα είμαι πάλι ο συνήγορος του διαβόλου, αλλά πιστεύω πως το νήμα γίνεται καλύτερο όταν έχουμε να αντιμετωπίσουμε κάποιον αντίπαλο, ή όταν κάποια όχι και τόσο φιλική συμμετοχή, έρχεται και ταράζει τα νερά. Άλλωστε το ερέθισμα είναι αυτό που προκαλεί την δράση.
Να θυμίσω στον φίλτατο Φούλη, πως εξ αιτίας αυτής της "στεγανής" αντίληψης σχετικά με το ποιοί πρέπει να συμμετέχουν, το νήμα είχε πέσει κάποτε στον εξής βρόγχο:
Τάδε: Ο Δείνα γάμησε. Πίσα και πούπουλα.
Δείνα: Εμένα δεν με πλησιάζει ούτε θηλυκή αμοιβάδα, Εσύ είσαι που γάμησες. Κούρεμα γουλί και περιφορά προς χλευασμό στην πλατεία, με ταμπέλα στο στήθος που να γράφει γαμίκουλας.
Άλλος τάδε: Και οι δυο γαμάτε και για να το κρύψετε κατηγορείτε ο ένας τον άλλον.
και πήγαινε λέγοντας για μήνες ολόκληρους.
Δεν διαφωνούμε στην ουσία, αγαπητέ μου Γιούλη! Ακριβώς οι δοκιμασίες είναι που βγάζουν τη δυναμική
και το αίσθημα της επιβίωσης στην επιφάνεια. Και όπως και να το κάνουμε, σε σχεδόν 28.000 σελίδες
είναι κάπως λογικό να υπάρχουν και περίοδοι κόπωσης και αμηχανίας. Συμφωνώ, ότι αυτή η περίοδος
ήταν κουραστική, όμως μπήκε νέο αξιόλογο αίμα και έγιναν επίσης διάφορες ουσιαστικές προσπάθειες
που ίσως δεν γνωρίζετε, ενίοτε και μέσω ιδιωτικών συνομιλιών και ζυμώσεων, ώστε να ξαναπάρει μπροστά η μηχανή.
Σε κάθε περίπτωση, όμως, η ευθύνη και η διαχείριση των προβλημάτων ήταν πάντοτε δική μας.
Για τον λόγο αυτό και ήταν η κατάσταση διαχειρίσιμη.
Το θέμα είναι να μην εφησυχάζουμε και να κάνουμε πάντοτε την αυτοκριτική μας εκεί που πρέπει,
όταν πρέπει. Προσωπικά, χαίρομαι πολύ που σας ξαναβλέπω ενεργό στο παππουδόνημα. Επίσης, χαίρομαι και για την
επιστροφή του φίλτατου Μπράμπου καθώς και άλλων μελών, τα οποία, υπενθυμίζω, ότι εκείνη τη δύσκολη περιοδο
είχαν απομακρυνθεί για δικούς τους λόγους, αφήνοντας με τον τρόπο τους ένα κενό.
Όσο για τους επίδοξους εισβολείς και wanna be παππούδια, δεν τους απαγόρεψε κανείς
να τεντώσουν τη χορδή στο τόξο του Οδυσσέα (τι θυμήθηκα πάλι...) ή να προσπαθήσουν να τραβήξουν το Εξκάλιμπουρ
(αλήθεια, πού χάθηκε αυτός;) από τον βράχο.
Στο φινάλε, όλοι στην πράξη δοκιμαζόμαστε και ως γνωστόν με πορδές τα αυγά δεν βάφονται. Τα σέβη μου και ευλογείτε!
Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
συμφωνούμε σε όλα!
Επίσης θειο
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.963
- Πόντοι
- 46.423
Είσαστε μια ωραία παρέα κρατήστε τη συνοχή σας.
Αλλά το να σχολιάζει στο νήμα σας και κάποιος ξένος όπως καλή ώρα εγώ δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου.
Αυτό είναι αναπόφευκτο από τη στιγμή που το νήμα σας είναι ανοιχτό.
Αυτή ειναι η γνώμη μου σαν περαστικός σεβόμενος απόλυτα την ιδιωτικότητα του νήματος.
Με σεβασμό προς όλους σας.
Αλλά το να σχολιάζει στο νήμα σας και κάποιος ξένος όπως καλή ώρα εγώ δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου.
Αυτή ειναι η γνώμη μου σαν περαστικός σεβόμενος απόλυτα την ιδιωτικότητα του νήματος.
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.192
- Πόντοι
- 2.606
Κανένας δεν είναι ξένος προς το νήμα, τουλάχιστον έτσι πιστεύω.
Οι συμπεριφορές είναι που κάνουν την διαφορά.
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.192
- Πόντοι
- 2.606
Επίσης θειο
Έφτασε κανένας τουρίστας?
Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Να υπενθυμίσω επίσης, πως 5-6 μέλη (νικ δεν γράφω, υπολήψεις δεν θίγω), που οι επιφορτισμένοι με την επιλογή Θεσμοί υποδέχθηκαν μετά φανών και λαμπάδων, έριχναν γαμωμάνες, έβγαζαν προσωπικά δεδομένα άλλων μελών στη φόρα, και γενικώς επέδειξαν μια συμπεριφορά που δεν άρμοζε στο νήμα. Και πως εξ΄αιτίας αυτών των μελών, απομακρύνθηκαν οικειοθελώς, πολλά και ιδιαιτέρως αξιόλογα μέλη, όπως ο κ. Νικοβλαντής.
Το θέμα όμως είναι, πού βρισκόμαστε τώρα και πόσο νέρο κύλησε στο αυλάκι από τότε. Και φυσικά, τι απέμεινε
από όλον αυτό τον οχετό; Δεν ξέρω σε ποιόν ή ποιούς ακριβώς αναφέρεστε, αλλά θα μου κάνατε μεγάλη χάρη
να το συζητούσαμε κατ' ιδίαν, για να σας πώ για το αν προσωπικά φέρω κάποια ευθύνη στην επιλογή ή επιλογές.
Και φυσικά, ό,τι και να συνέβη τότε, "ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον...". Όμως, δεν νιώθω ότι πρέπει να
αναφωνήσω εγώ κάποιο mea culpa. Εξ άλλου, δεν υπήρξα από τα ιδρυτικά μέλη του νήματος, αλλά ήρθα εκ των
υστέρων έπειτα από πρόσκληση του αγαπητού μας φίλου, η αποχώρηση του οποίου, θα συμφωνήσω, ότι ήταν
ίσως η μεγαλύτερη και πλέον δυσαναπλήρωτη απώλεια για το νήμα αλλά και για το φόρουμ γενικώς.
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.963
- Πόντοι
- 46.423
Συμπεριφορές ... πόσο δίκιο έχεις.
Τελικά αυτό είναι που καθορίζει καί τη ζωή του καθενός μας.
since1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2020
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.531
- Πόντοι
- 736
Το νήμα σας έχει μία γλυκιά ηρεμία (όπως η "λιμνούλα" που περιγράφει ο Λογοθετίδης στην ταινία "Ένα βότσαλο στην λίμνη"). Πρέπει να διατηρήσετε αυτή την ηρεμία και την θαλπωρή, αλλιώς θα γίνετε σαν όλα τα άλλα νήματα. Μπάχαλο.
Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Κανένας δεν είναι ξένος όπως λέει ο ερειζερ...
Όλοι οι καλοι χωράνε και αυτό ερθετε σιγά σιγά.
Με σεβασμό σε όσους γράφουν εδώ και αυτός ο σεβασμος υπάρχει και από εμάς σε κάθε επισκέπτη αδιαμφισβήτητα.
Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Έφτασε κανένας τουρίστας?
Τζίφος ακόμη...
Κάτι ψιλουλια... κατά τις 10-15 Ιουλίου θα δούμε λίγο φως
sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Κύριοι, ταπεινά να επισημάνω ότι η δημοκρατία είναι το πολίτευμα που σταύρωσε το Χριστό.
Φυσικά και χρειάζεται να υφίσταται κάποια ρυθμιστική αρχή
Από κει και πέρα όλοι είμαστε άνθρωποι με τα καλά μας και τα άσχημα.
Σίγουρα όλοι δεν ταιριάζουν και δεν γουστάρουν όλους κι εκεί ακριβώς είναι που χρειάζεται ο χαλινός
Φυσικά και χρειάζεται να υφίσταται κάποια ρυθμιστική αρχή
Από κει και πέρα όλοι είμαστε άνθρωποι με τα καλά μας και τα άσχημα.
Σίγουρα όλοι δεν ταιριάζουν και δεν γουστάρουν όλους κι εκεί ακριβώς είναι που χρειάζεται ο χαλινός
sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Ο τομέας σας γαμηθηκε κανονικά η αλήθεια :SΤζίφος ακόμη...
Κάτι ψιλουλια... κατά τις 10-15 Ιουλίου θα δούμε λίγο φως
Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Κάθε καλοπροαίρετη ευγενική γνώμη και συμβολή ειναι καλοδεχούμενη.
Κανείς δεν σας απέκλεισε ενδεχομένως και από μια μελλοντική συμμετοχή στο νήμα,
εφόσον το επιθυμείτε και ενδιαφέρεστε να μάθετε τα κατατόπια
και τα χούγια μας, τα inside jokes και τη μυθολογία μας,
γινόμενος αποδεκτός εν τέλει με τη στάση σας από την παρέα μας.
Δεν δαγκώνουμε (όμως, μόνο όταν λείπει ο Άστατος, οπότε τότε δεν φέρουμε καμμία ευθύνη... )
Τα σέβη μου.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Ακριβώς έτσι!
Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Ο τομέας σας γαμηθηκε κανονικά η αλήθεια :S
Δεν γαμηθηκε μόνο...
Ξεκωλιαστηκε
Κατά τα λοιπά σήμερα το κοντέρ έγραψε 28 μπανακια
Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Εγώ πιστεύω ότι στο νήμα θα έπρεπε να επικεντρωθούθμε στο πως θα προσελκύσουμε χωρισμένα μιλφάκια από τη βουλιαγμένη και το ψυχικο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις