sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
28;Δεν γαμηθηκε μόνο...
Ξεκωλιαστηκε
Κατά τα λοιπά σήμερα το κοντέρ έγραψε 28 μπανακια
28;Δεν γαμηθηκε μόνο...
Ξεκωλιαστηκε
Κατά τα λοιπά σήμερα το κοντέρ έγραψε 28 μπανακια
Εγω αύριο ταξιδεύω κεντρική Ευρώπη.
Ελπίζω να μην καταλήξω σε κανένα ξενοδοχείο εσώκλειστος για 14 μέρες και μου βγεί ξυνό ...
Δώστου αυτό αύριο που θα τον δείς [URL unfurl="true"]https://i.imgur.com/hj4GWzB.mp4[/url]Κάθε καλοπροαίρετη ευγενική γνώμη και συμβολή ειναι καλοδεχούμενη.
Κανείς δεν σας απέκλεισε ενδεχομένως και από μια μελλοντική συμμετοχή στο νήμα,
εφόσον το επιθυμείτε και ενδιαφέρεστε να μάθετε τα κατατόπια
και τα χούγια μας, τα inside jokes και τη μυθολογία μας,
γινόμενος αποδεκτός εν τέλει με τη στάση σας από την παρέα μας.
Δεν δαγκώνουμε (όμως, μόνο όταν λείπει ο Άστατος, οπότε τότε δεν φέρουμε καμμία ευθύνη... )
Τα σέβη μου.
Εγω αύριο ταξιδεύω κεντρική Ευρώπη.
Ελπίζω να μην καταλήξω σε κανένα ξενοδοχείο εσώκλειστος για 14 μέρες και μου βγεί ξυνό ...
Δώστου αυτό αύριο που θα τον δείς [URL unfurl="true"]https://i.imgur.com/hj4GWzB.mp4[/url]
Αλλιώς θα μας φάει ζωντανούς που δεν τον κέρασε κάτι καλαμάκια ο κωλό-γερος
Μπορεί να εχω ξεχάσει και κανενα...
Αλτσχάιμερ
Εγώ πιστεύω ότι στο νήμα θα έπρεπε να επικεντρωθούθμε στο πως θα προσελκύσουμε χωρισμένα μιλφάκια από τη βουλιαγμένη και το ψυχικο
Δεν έχεις πρόβλημα εσύ ρε
Οποία μοιάζει με Ρωσίδα πήγαινε από κοντά να περάσετε την καραντινα μαζί
Εντάξει ρε τζιμ, με τους κωλους πολλοί τα χάνουμε κάποια φοράΜη το λες... μη το λες...
Δεν διάβασες τι έπαθα τις προάλλες με τον κωλο της κοντό γειτόνισσας
εγώ προσπαθώ να αποκατασταθώ από τώρα που είμαι μικρός γιατί μετά θα πρέπει να βρω κάποια να την αποκταταστήσω εγώΑν σε ακούγαμε σαουλη τώρα θα είχαμε λύσει κάθε οικονομικό μας πρόβλημα
ο νηματοθετης διαθέτει άπειρες τέτοιες :Sεγώ προσπαθώ να αποκατασταθώ από τώρα που είμαι μικρός γιατί μετά θα πρέπει να βρω κάποια να την αποκταταστήσω εγώ
Εντάξει ρε τζιμ, με τους κωλους πολλοί τα χάνουμε κάποια φορά
Δεν είναι ανησυχητικό
εγώ προσπαθώ να αποκατασταθώ από τώρα που είμαι μικρός γιατί μετά θα πρέπει να βρω κάποια να την αποκταταστήσω εγώ
διαθέτουν αυτές εξοχικό στην αντίπαρο και Q8?????ο νηματοθετης διαθέτει άπειρες τέτοιες :S
έχω πρόγραμμαΕισαι πολύ μπροστά από την ηλικία σου
Παράδειγμα προς μίμηση
Βάλσαμο τα λόγια σου Αρχοντα