sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Διαθέτουν ΙQ 8διαθέτουν αυτές εξοχικό στην αντίπαρο και Q8?????
Διαθέτουν ΙQ 8διαθέτουν αυτές εξοχικό στην αντίπαρο και Q8?????
καλύτερα γιατί έτσι μπορεί να παραβλέψουν κάτι άλλο που διαθέτω εγώ και είναι 8 (στην καλύτερη)Διαθέτουν ΙQ 8
Αυτά είναι!καλύτερα γιατί έτσι μπορεί να παραβλέψουν κάτι άλλο που διαθέτω εγώ και είναι 8 (στην καλύτερη)
καλύτερα γιατί έτσι μπορεί να παραβλέψουν κάτι άλλο που διαθέτω εγώ και είναι 8 (στην καλύτερη)
Τζιμη εσύ το λες αυτό;Οι μεγάλες σεξουαλικές στιγμές κρύβονται σε μικροτσουτσουνα πουλάκια :S :S :S
Μπορεί κάποιoς να μου πεί γιατί η Ερι σαχλαμαρίζει απο δω και απο εκεί και δεν γράφει εδώ στο σπίτι της;
E;
Ερη είναι αυτή...Μπορεί κάποιoς να μου πεί γιατί η Ερι σαχλαμαρίζει απο δω και απο εκεί και δεν γράφει εδώ στο σπίτι της;
E;
Τζιμη εσύ το λες αυτό;
εγώ έχω παρατηρήσει ότι για τις γυναίκες δεν παίζει απόλυτο ρόλο το μέγεθος αλλά τα ακίνητα και οι καταθέσειςΟποιος έχει ρωτήσει έμπειρη γυναίκα η απάντηση που παίρνει είναι ότι: δεν παίζει απόλυτο ρόλο το μέγεθος αλλά πως το χρησιμοποιεί ένας άνδρας το πουλάκι του
Μπορεί κάποιoς να μου πεί γιατί η Ερι σαχλαμαρίζει απο δω και απο εκεί και δεν γράφει εδώ στο σπίτι της;
E;
εγώ έχω παρατηρήσει ότι για τις γυναίκες δεν παίζει απόλυτο ρόλο το μέγεθος αλλά τα ακίνητα και οι καταθέσεις
Μπα,μάλλον θα έκανε καταμέτρηση ενσήμων εδω στο bou και θα της είπε ο εργατολόγος ότι βγαίνει στη σύνταξηΜας βαρέθηκε και πήρε τα μπογαλάκια της και έφυγε...
Να είσαι σίγουρος φίλε μου ότι θα τις αναζητήσω (τις σελίδες που αναφέρεις) και θα τις διαβάσω.
Δίο, μάλλον με μένα υπάρχει πρόβλημα και τώρα που το καλοσκέφτομαι, ίσως είναι καλύτερα
να αποχωρήσω εγώ, αν αυτό πρόκειται ενδεχομένως να ικανοποιήσει και να ξαναφέρει την Έρη στο νήμα.
Στο φινάλε, όταν με προσκάλεσε ο φίλτατος Βλαντής,
σας βρήκα ήδη εδώ μέσα και δεν με βρήκατε εσείς. Ό,τι είχα να γράψω το έγραψα
και φυσικά το τελευταίο πράγμα που επιθυμώ είναι να μπώ σε αντιπαράθεση με την
Έρη την οποία συμπαθώ και εκτιμώ. Αν διαβάσεις στις προηγούμενες σελίδες,
ίσως βρείς κάποιες απαντήσεις στο ερώτημά σου, ξεκινώντας από την απομάκρυνση
του νικ Άτλας.
τα βυζια ειναι ανεκτίμητακαι τα βυζγιααααααα
Δίο, μάλλον με μένα υπάρχει πρόβλημα και τώρα που το καλοσκέφτομαι, ίσως είναι καλύτερα
να αποχωρήσω εγώ, αν αυτό πρόκειται ενδεχομένως να ικανοποιήσει και να ξαναφέρει την Έρη στο νήμα.
Στο φινάλε, όταν με προσκάλεσε ο φίλτατος Βλαντής,
σας βρήκα ήδη εδώ μέσα και δεν με βρήκατε εσείς. Ό,τι είχα να γράψω το έγραψα
και φυσικά το τελευταίο πράγμα που επιθυμώ είναι να μπώ σε αντιπαράθεση με την
Έρη την οποία συμπαθώ και εκτιμώ. Αν διαβάσεις στις προηγούμενες σελίδες,
ίσως βρείς κάποιες απαντήσεις στο ερώτημά σου, ξεκινώντας από την απομάκρυνση
του νικ Άτλας.
Να είσαι σίγουρος φίλε μου ότι θα τις αναζητήσω (τις σελίδες που αναφέρεις) και θα τις διαβάσω.
τα βυζια ειναι ανεκτίμητα
για ολα τα αλλα υπαρχει η mastercard
αιώνες μπροστά
Απο πότε η αναζήτηση τεκταινομένων χαρακτηρίζεται ως υπερβολή;Ας μη υπερβάλλουμε...
Όλοι χρειάζονται την αλλαγή.
Αν το θέλει θα επιστρέψει κάποια στιγμή.
Απο πότε η αναζήτηση τεκταινομένων χαρακτηρίζεται ως υπερβολή;