sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
τώρα μάλισταΤο έπαθλο θα το καθορίσει ο νηματοθέτης...
τώρα μάλισταΤο έπαθλο θα το καθορίσει ο νηματοθέτης...
Πάλι με πουρά συναγελάζεσαι;τώρα μάλιστα
Πάλι με πουρά συναγελάζεσαι;
Ρίξε καμια ιδέα για το έπαθλο μπας και επηρεάσουμε τον νηματοθέτη ;)
Με πούρα ήθελε να πει...
Φίλτατε κ. Τζίμη, οφείλω να σας εξομολογηθώ ότι ουδόλως μεταβάλεται το κρίτηριό μου
όταν πρόκειται για το καλό του νήματος, παρά τις όποιες συναισθηματικές μου καταστάσεις.
Εξ αρχής είχατε δείξει καλά στοιχεία και μου είσασταν πάντοτε συμπαθής.
Η συμμετοχή σας στο νήμα ήταν από την πρώτη στιγμή θαυμάσια, όπως και η γρήγορη επαφή σας με την εδώ "ραδιοσυχνότητα",
οπότε, εσείς με τη στάση σας, δικαιώνετε στην πράξη και με τον καλύτερο τρόπο την εμπιστοσύνη.
Προσωπικά, νιώθω επίσης μεγάλη χαρά και τιμή που είχαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε κι από κοντά.
Αγαπητέ μου popov η εκτίμηση μου στο πρόσωπο σας είναι μεγάλη όπως και η χαρά που γνωριστήκαμε!!
Ειμαι σίγουρος ότι επιτελείται το έργο σας θαυμάσια ανεξαρτήτως συναισθηματικής καταστάσεώς.
Είμαι απόλυτα σύμφωνος ότι το νήμα χρειαζεται προστασία από τύπους που δεν ταιριάζουν εδώ..
Δύσκολο έως αδύνατο :SΡίξε καμια ιδέα για το έπαθλο μπας και επηρεάσουμε τον νηματοθέτη ;)
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...Δύσκολο έως αδύνατο :S
και το χούιΗ ελπίδα πεθαίνει τελευταία...
Αγαπητέ μου popov η εκτίμηση μου στο πρόσωπο σας είναι μεγάλη όπως και η χαρά που γνωριστήκαμε!!
Ειμαι σίγουρος ότι επιτελείται το έργο σας θαυμάσια ανεξαρτήτως συναισθηματικής καταστάσεώς.
Είμαι απόλυτα σύμφωνος ότι το νήμα χρειαζεται προστασία από τύπους που δεν ταιριάζουν εδώ..
Αγαπητέ μου Τζίμη, με την ευκαιρία θα ήθελα να υπογραμμίσω το εξής, διότι τόσο εγώ όσο και ο νηματοθέτης
έχουμε κατηγορηθεί κατά καιρούς για πολλά και διάφορα. Όταν διακρίνουμε ότι κάποια άτομα για άλφα ή βήτα λόγους δεν κολλάνε στην παρέα και δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για να συμμετέχουν ισότιμα στον χαβαλέ μας, τότε νομίζω
ότι ορθώς τους ξαποστέλνουμε, προκειμένου να μην αλλοιωθεί ο χαρακτήρας και η σύνθεση
του νήματος, καταλήγοντας σε μπάχαλο. Τόσο εγώ, όσο και ο νηματοθέτης έχουμε καλοδεχτεί στο νήμα και μάλιστα με μεγάλη ευκολία, άτομα που αμέσως έδειξαν ότι έχουν ενδιαφέρον και στην πορεία είδαμε ότι γρήγορα προσαρμόστηκαν και έγιναν μέλη της παρέας εντελώς αβίαστα. Το λεγόμενο "τεστ popov" είναι απλά το πρόσχημα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι όλες οι επιλογές μελών, τελικά δικαιώθηκαν στην πράξη. Ο φίλος Γκωγκέν, που είναι και το πιο πρόσφατο μέλος, αποτελεί του λόγου το αληθές. Αυτά προς αποφυγή παρεξηγήσεων.
Ειλικρινά πιστεύω ότι αν δεν υπήρχε αυτή η «προστασία» το νήμα θα είχε τελειωσει σε μερικές σελίδες και τώρα δεν θα υπήρχε αυτό το παρεάκι που υπάρχει και συνεχώς αυξάνεται με αξιόλογα και μόνο μέλη!
Έχω προσπαθήσει τα πάντα...δεν γίνεται τίποταΠοσο πριαπισμό μπορεί να πάθει ένα οκταποντο :- :- :-
Αγαπητέ μου Τζίμη, με την ευκαιρία θα ήθελα να υπογραμμίσω το εξής, διότι τόσο εγώ όσο και ο νηματοθέτης
έχουμε κατηγορηθεί κατά καιρούς για πολλά και διάφορα. Όταν διακρίνουμε ότι κάποια άτομα για άλφα ή βήτα λόγους δεν κολλάνε στην παρέα και δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για να συμμετέχουν ισότιμα στον χαβαλέ μας, τότε νομίζω
ότι ορθώς τους ξαποστέλνουμε, προκειμένου να μην αλλοιωθεί ο χαρακτήρας και η σύνθεση
του νήματος, καταλήγοντας σε μπάχαλο. Τόσο εγώ, όσο και ο νηματοθέτης έχουμε καλοδεχτεί στο νήμα και μάλιστα με μεγάλη ευκολία, άτομα που αμέσως έδειξαν ότι έχουν ενδιαφέρον και στην πορεία είδαμε ότι γρήγορα προσαρμόστηκαν και έγιναν μέλη της παρέας εντελώς αβίαστα. Το λεγόμενο "τεστ popov" είναι απλά το πρόσχημα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι όλες οι επιλογές μελών, τελικά δικαιώθηκαν στην πράξη. Ο φίλος Γκωγκέν, που είναι και το πιο πρόσφατο μέλος, αποτελεί του λόγου το αληθές. Αυτά προς αποφυγή παρεξηγήσεων.
Είμαι το νούμερο οκτώ,Έχω προσπαθήσει τα πάντα...δεν γίνεται τίποτα
Χαρά μας να σας έχουμε στην παρέα μαςΚ Ποπόφ και λοιποί συνοδοιπόροι του νήματος
Να σας συστηθώ εν ολίγοις
Είμαι ο paul gauguin (τρομάρα μου)
Διάγω το 57ο έτος νιότης πρόσκαιρης αλλά ώριμης
Για την στιγμή ξεκουράζομαι στην λεβεντογέννα μινωική γη
Σας διαβάζω εδώ και καιρό πριν ο κ. Μπλιζ με προσκαλέσει στην παρέα σας
Κ Ποπόφ και λοιποί συνοδοιπόροι του νήματος
Να σας συστηθώ εν ολίγοις
Είμαι ο paul gauguin (τρομάρα μου)
Διάγω το 57ο έτος νιότης πρόσκαιρης αλλά ώριμης
Για την στιγμή ξεκουράζομαι στην λεβεντογέννα μινωική γη
Σας διαβάζω εδώ και καιρό πριν ο κ. Μπλιζ με προσκαλέσει στην παρέα σας
Πέφτει επικίνδυνα λέτε ο μέσος όρος ηλικίας;57χρονος λοιπόν!
Μας χρειάζεται και κάποιος νεαρός εδώ μέσα. Καλώς ήλθατε!
Πέφτει επικίνδυνα λέτε ο μέσος όρος ηλικίας;