Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336
Φίλτατε κ. Τζίμη, οφείλω να σας εξομολογηθώ ότι ουδόλως μεταβάλεται το κρίτηριό μου
όταν πρόκειται για το καλό του νήματος, παρά τις όποιες συναισθηματικές μου καταστάσεις.
Εξ αρχής είχατε δείξει καλά στοιχεία και μου είσασταν πάντοτε συμπαθής.
Η συμμετοχή σας στο νήμα ήταν από την πρώτη στιγμή θαυμάσια, όπως και η γρήγορη επαφή σας με την εδώ "ραδιοσυχνότητα",
οπότε, εσείς με τη στάση σας, δικαιώνετε στην πράξη και με τον καλύτερο τρόπο την εμπιστοσύνη.
Προσωπικά, νιώθω επίσης μεγάλη χαρά και τιμή που είχαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε κι από κοντά.  :hi: :grouphug:

Αγαπητέ μου popov η εκτίμηση μου στο πρόσωπο σας είναι μεγάλη όπως και η χαρά που γνωριστήκαμε!!
Ειμαι σίγουρος ότι επιτελείται το έργο σας θαυμάσια ανεξαρτήτως συναισθηματικής καταστάσεώς.
Είμαι απόλυτα σύμφωνος ότι το νήμα χρειαζεται προστασία από τύπους που δεν ταιριάζουν εδώ..

:grouphug: :grouphug: :grouphug: :hi:

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Αγαπητέ μου popov η εκτίμηση μου στο πρόσωπο σας είναι μεγάλη όπως και η χαρά που γνωριστήκαμε!!
Ειμαι σίγουρος ότι επιτελείται το έργο σας θαυμάσια ανεξαρτήτως συναισθηματικής καταστάσεώς.
Είμαι απόλυτα σύμφωνος ότι το νήμα χρειαζεται προστασία από τύπους που δεν ταιριάζουν εδώ..
:knuppel: :knuppel: :crazy:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης

Αγαπητέ μου Τζίμη, με την ευκαιρία θα ήθελα να υπογραμμίσω το εξής, διότι τόσο εγώ όσο και ο νηματοθέτης
έχουμε κατηγορηθεί κατά καιρούς για πολλά και διάφορα. Όταν διακρίνουμε ότι κάποια άτομα για άλφα ή βήτα λόγους δεν κολλάνε στην παρέα και δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για να συμμετέχουν ισότιμα στον χαβαλέ μας, τότε νομίζω
ότι ορθώς τους ξαποστέλνουμε, προκειμένου να μην αλλοιωθεί ο χαρακτήρας και η σύνθεση
του νήματος, καταλήγοντας σε μπάχαλο. Τόσο εγώ, όσο και ο νηματοθέτης έχουμε καλοδεχτεί στο νήμα και μάλιστα με μεγάλη ευκολία, άτομα που αμέσως έδειξαν ότι έχουν ενδιαφέρον και στην πορεία είδαμε ότι γρήγορα προσαρμόστηκαν και έγιναν μέλη της παρέας εντελώς αβίαστα. Το λεγόμενο "τεστ popov" είναι απλά το πρόσχημα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι όλες οι επιλογές μελών, τελικά δικαιώθηκαν στην πράξη. Ο φίλος Γκωγκέν, που είναι και το πιο πρόσφατο μέλος, αποτελεί του λόγου το αληθές. Αυτά προς αποφυγή παρεξηγήσεων.  :hi: :grouphug:

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336
Αγαπητέ μου Τζίμη, με την ευκαιρία θα ήθελα να υπογραμμίσω το εξής, διότι τόσο εγώ όσο και ο νηματοθέτης
έχουμε κατηγορηθεί κατά καιρούς για πολλά και διάφορα. Όταν διακρίνουμε ότι κάποια άτομα για άλφα ή βήτα λόγους δεν κολλάνε στην παρέα και δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για να συμμετέχουν ισότιμα στον χαβαλέ μας, τότε νομίζω
ότι ορθώς τους ξαποστέλνουμε, προκειμένου να μην αλλοιωθεί ο χαρακτήρας και η σύνθεση
του νήματος, καταλήγοντας σε μπάχαλο. Τόσο εγώ, όσο και ο νηματοθέτης έχουμε καλοδεχτεί στο νήμα και μάλιστα με μεγάλη ευκολία, άτομα που αμέσως έδειξαν ότι έχουν ενδιαφέρον και στην πορεία είδαμε ότι γρήγορα προσαρμόστηκαν και έγιναν μέλη της παρέας εντελώς αβίαστα. Το λεγόμενο "τεστ popov" είναι απλά το πρόσχημα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι όλες οι επιλογές μελών, τελικά δικαιώθηκαν στην πράξη. Ο φίλος Γκωγκέν, που είναι και το πιο πρόσφατο μέλος, αποτελεί του λόγου το αληθές. Αυτά προς αποφυγή παρεξηγήσεων.  :hi: :grouphug:

Ειλικρινά πιστεύω ότι αν δεν υπήρχε αυτή η «προστασία» το νήμα θα είχε τελειωσει σε μερικές σελίδες και τώρα δεν θα υπήρχε αυτό το παρεάκι που υπάρχει και συνεχώς αυξάνεται με αξιόλογα και μόνο μέλη!

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.294
Ειλικρινά πιστεύω ότι αν δεν υπήρχε αυτή η «προστασία» το νήμα θα είχε τελειωσει σε μερικές σελίδες και τώρα δεν θα υπήρχε αυτό το παρεάκι που υπάρχει και συνεχώς αυξάνεται με αξιόλογα και μόνο μέλη!

borbi2525

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
22
Like
6.950
Πόντοι
5.696
του νήματος, καταλήγοντας σε μπάχαλο. Τόσο εγώ, όσο και ο νηματοθέτης έχουμε καλοδεχτεί στο νήμα και μάλιστα με μεγάλη ευκολία, άτομα που αμέσως έδειξαν ότι έχουν ενδιαφέρον και στην πορεία είδαμε ότι γρήγορα προσαρμόστηκαν και έγιναν μέλη της παρέας εντελώς αβίαστα. Το λεγόμενο "τεστ popov" είναι απλά το πρόσχημα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι όλες οι επιλογές μελών, τελικά δικαιώθηκαν στην πράξη. Ο φίλος Γκωγκέν, που είναι και το πιο πρόσφατο μέλος, αποτελεί του λόγου το αληθές. Αυτά προς αποφυγή παρεξηγήσεων.  :hi: :grouphug:
  :grouphug: :grouphug:

Διαγραμμένο μέλος 172222

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Κριτικές
83
Like
13.716
Πόντοι
24.436

Κ Ποπόφ και λοιποί συνοδοιπόροι του νήματος  :hi:
Να σας συστηθώ εν ολίγοις

Είμαι ο paul gauguin (τρομάρα μου)
Διάγω το 57ο έτος νιότης πρόσκαιρης αλλά ώριμης
Για την στιγμή ξεκουράζομαι στην λεβεντογέννα μινωική γη
Σας διαβάζω εδώ και καιρό πριν ο κ. Μπλιζ με προσκαλέσει στην παρέα σας

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.294
Κ Ποπόφ και λοιποί συνοδοιπόροι του νήματος  :hi:

Χαρά μας να σας έχουμε στην παρέα μας :hi:
ΥΓ Ειδικά, εάν φέρνατε και κανένα ρωσικό ελαφάκι ;)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.803
Πόντοι
25.467
Κ Ποπόφ και λοιποί συνοδοιπόροι του νήματος  :hi:

57χρονος λοιπόν!

Μας χρειάζεται και κάποιος νεαρός εδώ μέσα.  Καλώς ήλθατε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom