erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
εμένα δεν με ξέρεις βρε τρουμπ μου πότε με ερωτεύτηκες κ έκοψες το σνικ; χαχαχγια εσενα το ειπα ρε :S :S :S :S
εμένα δεν με ξέρεις βρε τρουμπ μου πότε με ερωτεύτηκες κ έκοψες το σνικ; χαχαχγια εσενα το ειπα ρε :S :S :S :S
εξαρτάται μαν αν είχε μεγάλα βυζιά καλά κάνει και κλαίει αυτόςΑς του πει κάποιος του παιδιού ότι του έκανε καλό που τον παράτησε
έχω μια φίλη ότι κινείται γαμειτε να στη στείλω; χαχαχακαι γω που στάθηκα ανήθικος σάμπως γάμησα?
ετοιμασες το σπιτι στην συρο να την στειλουμε την εριναλ μας?
ταιριαζουνε τα τσακρα μαςεμένα δεν με ξέρεις βρε τρουμπ μου πότε με ερωτεύτηκες κ έκοψες το σνικ; χαχαχ
και γω που στάθηκα ανήθικος σάμπως γάμησα?
να μου δώσετε συμβουλές πως να ρίξω γκόμενάκι. Πολύ σεξ; πολλές πιπες; κι αν με έχει μόνο για το πουτσο; πως να τον κάνω να το ρίξει στο ποτό κ στον σνικΝαι καλά σε πιστέψαμε!
όταν ήμουνα μικρός μου είχαν πει ένα παραμύθιγεγονος.....οσο η ανηθικοτητα μας ανεβαινει τοσο τα αρχιδια μας παιρνουμε
ποσο ετων ειναι το θεμανα μου δώσετε συμβουλές πως να ρίξω γκόμενάκι. Πολύ σεξ; πολλές πιπες; κι αν με έχει μόνο για το πουτσο; πως να τον κάνω να το ρίξει στο ποτό κ στον σνικ
Ένα ασβέστωμα θέλει και είναι μπριλα...
πες της να μου στείλει clitpic Ε9 statements από τράπεζες συστημικές και revolute.έχω μια φίλη ότι κινείται γαμειτε να στη στείλω; χαχαχα
εξαρτάται μαν αν είχε μεγάλα βυζιά καλά κάνει και κλαίει αυτός
γενικά. Τι υοσρχει διαβάθμιση ηλικίας;ποσο ετων ειναι το θεμα
θειο μην γελας...φανταζεσε τον μπλιτς να πηγαινει εκει με λουστραρισμενο σκαρπινι?
στα καλύτερα.... :S :S
ορίστε εγώ που έχω μεγάλα στο καλάθι των αχρήστωνΤα μεγάλα βυζια κρεμάνε σαουλη
Προτιμώ τα λεμονάτα... βία πορτοκαλατα
να μου δώσετε συμβουλές πως να ρίξω γκόμενάκι.Πολύ σεξ; πολλές πιπες;κι αν με έχει μόνο για το πουτσο; πως να τον κάνω να το ρίξει στο ποτό κ στον σνικ
να μου δώσετε συμβουλές πως να ρίξω γκόμενάκι. Πολύ σεξ; πολλές πιπες; κι αν με έχει μόνο για το πουτσο; πως να τον κάνω να το ρίξει στο ποτό κ στον σνικ
τα θες στα εγγλεζικα?πες της να μου στείλει clitpic Ε9 statements από τράπεζες συστημικές και revolute.
πηγαινε τον σε ξενοδοχειο και την ωρα που κανει μπανιο ψυρισε του το πορτοφολι....ασε σημειωμα στο κομοδινο ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΡΟΥΛΖΣΣΣΣ....και θα σε παρακαλαει μια ζωη μεταγενικά. Τι υοσρχει διαβάθμιση ηλικίας;
μέχρι να κρεμάσουν θα την έχεις χωρίσει. δε θα φταίει αυτή απλά θα χρειάζεσαι λίγο χρόνο μόνος σουΤα μεγάλα βυζια κρεμάνε σαουλη
Προτιμώ τα λεμονάτα... βία πορτοκαλατα