troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.348
- Πόντοι
- 5.506
μπορεις να μου πεις γιατι δεν εχει φ1 (χωρις κοσμο)....υπαρχει θεμα κοινωνικης αποστασης?μάλλον όχι, τρόμαζα τον κόσμο με το ποδήλατο...
μπορεις να μου πεις γιατι δεν εχει φ1 (χωρις κοσμο)....υπαρχει θεμα κοινωνικης αποστασης?μάλλον όχι, τρόμαζα τον κόσμο με το ποδήλατο...
ποσα παγωτα εχεις φαει?Είπαμε φέτος θα ξαναγίνουμε πιτσιρίκια
8 μπανακια και συνεχίζουμε
Είπαμε φέτος θα ξαναγίνουμε πιτσιρίκια
8 μπανακια και συνεχίζουμε
ομολογία!
μπορεις να μου πεις γιατι δεν εχει φ1 (χωρις κοσμο)....υπαρχει θεμα κοινωνικης αποστασης?
ποσα παγωτα εχεις φαει?
θα εισηγηθώ στον νηματοθέτη τον αφορισμό...
3-4 περσινά 4x4 που είχαν περισσέψει και εχω ακόμα κάποια νιρβάνα...
Σήμερα όμως έπεσα σε ένα καταψύκτη που είχε δυο 5κιλα κουτιά παγωτού σοκολάτα και βανίλια
Επιασα ένα κουτάλι της σούπας και έβαλα μπολικο πραμα σε πιάτο της σούπας
είχε ζέστη κάτω?
να παρεις τον θειο που του αρεσουν οι δεξαμενεςΠολύ και ελαφρυ αεράκι έως καθόλου...
Ακόμη και αν η ατμόσφαιρα ηταν σκονισμένη ο ήλιος καίει δαιμονισμένα...
Αύριο θα είναι έτοιμη και η κολυμβητική δεξαμενή
να παρεις τον θειο που του αρεσουν οι δεξαμενες
τα μιλφ ειναι λιγο "κρατημενα" φετος,δεν ειναι τοσο σεξουαλικα....γνωμη σουφουλ του γιογκα παντς εξω στους δρομους
εισαι αμβλιγρός, ξέπλυξ, βρώμυξ, αδόλακις, κεβρωκοκλαστών, ακροσφαλής, αβογαζώπων, ανευραβρόδιτος και απαυτόδευτος.Θα τον παρω αλλά φοβάμαι μήπως όταν τον δουν φύγουν και οι θηλυκές γάτες από την αυλή :S
φουλ του γιογκα παντς εξω στους δρομους
εισαι αμβλιγρός, ξέπλυξ, βρώμυξ, αδόλακις, κεβρωκοκλαστών, ακροσφαλής, αβογαζώπων, ανευραβρόδιτος και απαυτόδευτος.
τα μιλφ ειναι λιγο "κρατημενα" φετος,δεν ειναι τοσο σεξουαλικα....γνωμη σου
εισαι αμβλιγρός, ξέπλυξ, βρώμυξ, αδόλακις, κεβρωκοκλαστών, ακροσφαλής, αβογαζώπων, ανευραβρόδιτος και απαυτόδευτος.