troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.494
- Πόντοι
- 5.506
το καλυτερο παιδι θα σου βρουμε εσενα...Εμένα κανένας απελπισμένος ποτε θα μου κάτσει;
το καλυτερο παιδι θα σου βρουμε εσενα...Εμένα κανένας απελπισμένος ποτε θα μου κάτσει;
Εμένα κανένας απελπισμένος ποτε θα μου κάτσει;
Εμένα κανένας απελπισμένος ποτε θα μου κάτσει;
έφτασα στα βαθιά γεράματα κ ακόμα αυτό ακούω τρουμπτο καλυτερο παιδι θα σου βρουμε εσενα...
θες να σε αλοιψω με κοπερτον? εγγυηση για καλο και βαθυ μαυρισμα...Επίσης πότε θα μαυρισω
Τι λεγαμενο μου λες. Είμαι μόνη σαν την ανεμώνηΔεν έχεις ανάγκη εσυ Έρη!
Με το που σηκώσεις το τηλ ερθεται και ένας λεγάμενος
ρίξε λάδια ξύδια μπας κ σπάσει η ασπριλαθες να σε αλοιψω με κοπερτον? εγγυηση για καλο και βαθυ μαυρισμα...
δεν με ηθελες και ακουτα τωρα...έφτασα στα βαθιά γεράματα κ ακόμα αυτό ακούω τρουμπ
στην μετά καραντίνα εποχή τα μιλφ είναι έτοιμα για νέες περιπέτειεςτα μιλφ ειναι λιγο "κρατημενα" φετος,δεν ειναι τοσο σεξουαλικα....γνωμη σου
δεν με ηθελες και ακουτα τωρα...
αχ τρουμπ αυτοί είναι έρωτες. Αλλά θέτε τις καριολε. Εμάς τα αγνά κορίτσια τις γεροντοκορες δεν τις θέτε.δεν με ηθελες και ακουτα τωρα...
κ σε άλλα σπίτια μην σου πω. Εμείς φταίμε που σταθήκαμε βράχοι ηθικήςστην μετά καραντίνα εποχή τα μιλφ είναι έτοιμα για νέες περιπέτειες
βέβαια τα δυνατά μιλφ και στην καραντίνα έστελναν για άσκηση και πήγαιναν τροχάδην στο σπίτι του γκόμενου τους
για εσενα το ειπα ρε :S :S :S :Sαχ τρουμπ αυτοί είναι έρωτες. Αλλά θέτε τις καριολε. Εμάς τα αγνά κορίτσια τις γεροντοκορες δεν τις θέτε.
Τι λεγαμενο μου λες. Είμαι μόνη σαν την ανεμώνη
δεν με ηθελες και ακουτα τωρα...
ετοιμασες το σπιτι στην συρο να την στειλουμε την εριναλ μας?Ναι καλά σε πιστέψαμε!
και γω που στάθηκα ανήθικος σάμπως γάμησα?κ σε άλλα σπίτια μην σου πω. Εμείς φταίμε που σταθήκαμε βράχοι ηθικής
γεγονος.....οσο η ανηθικοτητα μας ανεβαινει τοσο τα αρχιδια μας παιρνουμεκαι γω που στάθηκα ανήθικος σάμπως γάμησα?