Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.829
- Πόντοι
- 2.606
Με το φτύσιμο κολλάμε όλοι
και όταν φτύνεις αυτή που σε φτύνει, εκεί να δεις τι γίνεται....
Με το φτύσιμο κολλάμε όλοι
φυσικά όλες οι σοβαρές επιχειρήσεις πλέον έχουν και μεταφερασμένο σαιτ στα αγγλικάτα θες στα εγγλεζικα?
ορίστε εγώ που έχω μεγάλα στο καλάθι των αχρήστων
μέχρι να κρεμάσουν θα την έχεις χωρίσει. δε θα φταίει αυτή απλά θα χρειάζεσαι λίγο χρόνο μόνος σου
πως δεν το σκέφτηκα..πηγαινε τον σε ξενοδοχειο και την ωρα που κανει μπανιο ψυρισε του το πορτοφολι....ασε σημειωμα στο κομοδινο ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΡΟΥΛΖΣΣΣΣ....και θα σε παρακαλαει μια ζωη μετα
ισχύειαπο βυζια εγω νομιζω οτι τα πεπονατα ειναι τα καλυτερα
πως δεν το σκέφτηκα..
ο κατηφοροςυπάρχουν και χειρώτερα
θα μπορούσαν να πάνε σε παραλία για βραδυνό μπάνιο και να του πάρει τα ρούχα τα λεφτά και το αμάξι και να φύγει
αυτο το ειχε κανει ο κουρκουλος στην λασκαρη και υπηρξε γενικη κατακραυγη...υπάρχουν και χειρώτερα
θα μπορούσαν να πάνε σε παραλία για βραδυνό μπάνιο και να του πάρει τα ρούχα τα λεφτά και το αμάξι και να φύγει
τουλάχιστον εμείς που δεν έχουμε γκόμενα δεν έχουμε τέτοια άγχηο κατηφορος
μην κανεις καμμια τρελα....θες να παρω τα παιδια απο το νημα να παμε να τον τραμπουκισουμε?Θα κόψω τα βυζα μου και θα τον κλέψω.
μόνο τραμπούκα η θα τον χαλάσουμε κιόλας?μην κανεις καμμια τρελα....θες να παρω τα παιδια απο το νημα να παμε να τον τραμπουκισουμε?
τραμπουκα ρε σαουλ...αφου δεν θα τον θελει χαλασμενο μεταμόνο τραμπούκα η θα τον χαλάσουμε κιόλας?
μη το λεςτραμπουκα ρε σαουλ...αφου δεν θα τον θελει χαλασμενο μετα
σαουλ αμα του επιτεθει λεκτικα ο μπλιζαραι ο τυπος θα χασει καθε αξιοπρεπεια μετα....οχι την ερι αλλα θυληο παγκολινο δεν θα μπορει να ριξει μεταμη το λες
τα γκομενάκια χύνουν με ουλές από ξύλο και ιστορίες από ραντεβού θανάτου