κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.909
- Πόντοι
- 19.795
Και γραβατα;εγω ναι η ρετσινα οχι
Και γραβατα;εγω ναι η ρετσινα οχι
τι γελας ρε γελοίο ανδρείκελο;
οχι μονο καμια φορα ραντακιαΚαι γραβατα;
Οταν αγριευει η Ερη..............τι γελας ρε γελοίο ανδρείκελο;
μα ηρθε απο το πουθενα να γελασει με τον κωλο μουΟταν αγριευει η Ερη..............
δεν μπόρεσε να αντιληφθεί το δημιούργημα του Φειδίαμα ηρθε απο το πουθενα να γελασει με τον κωλο μου
Σε ολους εχεις δωσει δικαιωματα να ασχολουνται με τον κωλο σου, εκτος απο τον Κωλο-γερο. :Sμα ηρθε απο το πουθενα να γελασει με τον κωλο μου
να μην βλεπει τη φατσα του στο καθρέφτη τοτε..δεν μπόρεσε να αντιληφθεί το δημιούργημα του Φειδία
Γελάω με τον κώλο σου που είναι σαν αεροδρόμιο, μωρή τουλούμπα.τι γελας ρε γελοίο ανδρείκελο;
καταρχας τουλουμπα να πεις την κοιλια σου. Κατα δευτερον εχεις κατι με τα αεροδρομια; την αποψη σου να την βαλεις στο κωλο σου αυτη ειναι η χρησιμοτητα τηςΓελάω με τον κώλο σου που είναι σαν αεροδρόμιο, μωρή τουλούμπα.
τι δικαιωμα έδωσα εγω απλα ειπα στον τρουμπ οτι ο ποπος μου δεν ειναι αυτο που νομιζειΣε ολους εχεις δωσει δικαιωματα να ασχολουνται με τον κωλο σου, εκτος απο τον Κωλο-γερο. :S
Εχω φαει το ακυρο της ζωης μου, ειμαι ενας αποτυχημενος, θα αλλαξω νικ.
Ψάχνεις για attention, μωρή σαβούρα;καταρχας τουλουμπα να πεις την κοιλια σου. Κατα δευτερον εχεις κατι με τα αεροδρομια; την αποψη σου να την βαλεις στο κωλο σου αυτη ειναι η χρησιμοτητα της
Μονο ενας τροπος υπαρχει για να διαμορφωσουμε ολοκληρωμενη και σφαιρικη αποψη.τι δικαιωμα έδωσα εγω απλα ειπα στον τρουμπ οτι ο ποπος μου δεν ειναι αυτο που νομιζει
αυτο που ειπες τωρα ειναι πιο χοντρο και απο το κωλο μου και χωραει ραντεβου θανατου. δωσε ωρα και μερος να ερθεις μονος χωρις οπλαΨάχνεις για attention, μωρή σαβούρα;
Happily married? Φαντάζομαι τι άτομο τύλιξες.
συγνωμη δεν το βλεπεις στο αβαταρ ;Μονο ενας τροπος υπαρχει για να διαμορφωσουμε ολοκληρωμενη και σφαιρικη αποψη.
Με αυτον τον παιξαμε. Δεν προχωραμε και στο πλαν Β;συγνωμη δεν το βλεπεις στο αβαταρ ;
κωλογερε τον εχεις παιξει με το αβαταρ μου ; :oΜε αυτον τον παιξαμε. Δεν προχωραμε και στο πλαν Β;
αυτο που ειπες τωρα ειναι πιο χοντρο και απο το κωλο μου και χωραει ραντεβου θανατου. δωσε ωρα και μερος να ερθεις μονος χωρις οπλα
αυτο που ειπες τωρα ειναι πιο χοντρο και απο το κωλο μου και χωραει ραντεβου θανατου. δωσε ωρα και μερος να ερθεις μονος χωρις οπλα
κωλογερε τον εχεις παιξει με το αβαταρ μου ; :o