Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
εγώ δεν έχω και απαιτήσεις ότι κάτσει έτσι όπως είμαιεγω σαουλ θελω να ειναι σαν μπαλες του βολει...
εγώ δεν έχω και απαιτήσεις ότι κάτσει έτσι όπως είμαιεγω σαουλ θελω να ειναι σαν μπαλες του βολει...
τι λες καλε αλλη ειδες εμενα μου ειναι χοντρος και τουρλωτοςδεν το πιστευω....
συμφωνα με το βιντεο που ειδα με τον νικ και μου εστειλε ο καλος φιλος ερεισερ χτες εχεις κωλαρακι ανωτατων προδιαγραφων...
μην το λες ρε συ...κανεις γκελ στα γκομενακιαεγώ δεν έχω και απαιτήσεις ότι κάτσει έτσι όπως είμαι
με την καμια....σε καταλαβα απο τα βαιμπτι λες καλε αλλη ειδες εμενα μου ειναι χοντρος και τουρλωτος
εννοείς στα κολ γκε(ρ)λ?μην το λες ρε συ...κανεις γκελ στα γκομενακια
εγώ δεν έχω και απαιτήσεις ότι κάτσει έτσι όπως είμαι
είσαι σίγουρος ότι είναι της εριναλ και όχι της ρετσινας?Εμένα δε με βλέπεις που γνκαβλωσα με το θεσπέσιοθεόχοντροκωλαράκι της Έρης;;;
είσαι σίγουρος ότι είναι της εριναλ και όχι της ρετσινας?
θέτουμε όλα τα θέματαΕύλογη η απορία σου, με προβλημάτισες τώρα. :S :S
θέτουμε όλα τα θέματα
θα πέσει άπλετο φως και το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο :S
εγώ έχω αδυνατίσει μανΓια να φτάσει πλέον κόκκαλο, μετά από 2 μήνες καραμπίνας, πρέπει να είναι γιαταγάνι.
εγώ έχω αδυνατίσει μαν
κάθε μέρα μόνο πορνχαμπ και ''άσκηση'' το απόγευμα για να δούμε κάνα κωλαράκι δεν μου έμεινε χρόνος ούτε για φαί.
σα σαμιαμίδι θα με βρει η μετά κορονοιό επόχή
αμαν ρε σαουλ θα με σκασεις εσυεγώ έχω αδυνατίσει μαν
κάθε μέρα μόνο πορνχαμπ και ''άσκηση'' το απόγευμα για να δούμε κάνα κωλαράκι δεν μου έμεινε χρόνος ούτε για φαί.
σα σαμιαμίδι θα με βρει η μετά κορονοιό επόχή
με εξιδανικευεις και θα πεσεις απο τα συννεφαη ερι εναι το παθος μου θειο....ειμαι πολυ αδυνατος στα παθη
με εξιδανικευεις και θα πεσεις απο τα συννεφα
η σχέση μου με το γιου πορν έχει τελειώσει πλέον...Μάλλον χρειάζεσαι μια αλλαγή.
Γιατί δε πας γιουπορν για λίγο καιρό να έρθεις στα ίσια σου...?
γιατί τι φοβάσαι μην πάθω αναιμία? :Sαμαν ρε σαουλ θα με σκασεις εσυ
η σχέση μου με το γιου πορν έχει τελειώσει πλέον...
Να τολμήσω να ρωτήσω γιατί?? :S :S :S
η ρετσιναΈρι ποιά είναι πιο όμορφη, εσύ ή η ρετσίνα;;