Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
όλες οι σχέσεις έχουν ημερομηνία λήξης.
αι χαντ του μουβ ον
αι χαντ του μουβ ον
ναι φυσικα να τρως παιδακι μου και να προσεχεις οχι ολο ποταγιατί τι φοβάσαι μην πάθω αναιμία? :S
και ζακέτα να παίρνω?ναι φυσικα να τρως παιδακι μου και να προσεχεις οχι ολο ποτα
ναι παντα βαμμενηΌταν λογκάρεις σα ρετσίνα είσαι βαμμένη κετς;
στα παπαρια του θειου μου του νικολακη αν παιρνεις ζακετα .και ζακέτα να παίρνω?
τυπε στον κωλο της παίζεις σουμπουτεο και περισσεύει και χώρος για βοηθητικό για τις προπονήσειςΕμένα δε με βλέπεις που γνκαβλωσα με το θεσπέσιοθεόχοντροκωλαράκι της Έρης;;;
Και φορας και κοστουμι;ναι παντα βαμμενη
αρκεί να μη γίνω σαμιαμίδι και μετά δε με θέλουν οι γκόμενες?στα παπαρια του θειου μου του νικολακη αν παιρνεις ζακετα .
δεν ξερω τι ειναι αυτο το σουμπουτεο αλλα εχω κωλαρα ομολογουμενωςτυπε στον κωλο της παίζεις σουμπουτεο και περισσεύει και χώρος για βοηθητικό για τις προπονήσεις
εγω ναι η ρετσινα οχιΚαι φορας και κοστουμι;
ναι να εχεις λιγο τσιτσι πανω σουαρκεί να μη γίνω σαμιαμίδι και μετά δε με θέλουν οι γκόμενες?
είσαι το πρώτο σουμπουτεο στην ιστορία που παίχτηκε επάνω σε ξερό με λακούβεςδεν ξερω τι ειναι αυτο το σουμπουτεο αλλα εχω κωλαρα ομολογουμενως
από τσιτσι δεν έχω θέμα από τσουτσούνι δεν έχω και πολύναι να εχεις λιγο τσιτσι πανω σου
εχεις κατι με τον κωλο μου; δεν καταλαβαινω γιατι τον υβριζειςείσαι το πρώτο σουμπουτεο στην ιστορία που παίχτηκε επάνω σε ξερό με λακούβες
είσαι το πρώτο σουμπουτεο στην ιστορία που παίχτηκε επάνω σε ξερό με λακούβες
σε αυτο δεν μπορω να σου δωσω συμβουλη φαε να σου μεγαλωσει χαχαχαχαχαχααπό τσιτσι δεν έχω θέμα από τσουτσούνι δεν έχω και πολύ
εχεις κατι με τον κωλο μου; δεν καταλαβαινω γιατι τον υβριζεις
δεν ειμαι ποδοσφαιρακι εγωΤο σουμπούτεο είναι ποδοσφαιράκι επιτραπέζιο...
τυπε στον κωλο της παίζεις σουμπουτεο και περισσεύει και χώρος για βοηθητικό για τις προπονήσεις