Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
αν θέλετε να κανονίσετε ραντεβού θανάτου η γραμματέας μου μπορεί να σας κλείσει τα καλύτερα μέρη
Λες να χρειαζομαι γιατρο; :Sκωλογερε τον εχεις παιξει με το αβαταρ μου ; :o
τι και εσυ; :o :o :oΗ καραντίνα... :-
κλεισε ενα για τον ραντομ μαλακα . ειναι οι τελευταιες του στιγμες μαζι μας.αν θέλετε να κανονίσετε ραντεβού θανάτου η γραμματέας μου μπορεί να σας κλείσει τα καλύτερα μέρη
τι και εσυ; :o :o :o
ναι αυτο χρειαζοταν ο κωλογερακι..την δικαιολογια της καραντινας
Όχι βέβαια... :S
Τον κωλόγερο εννοούσα και τις συνέπειες της καραντίνας...
εγώ αν έκανα ποτέ κλώνο θα ήταν μιλφάρα και θα τον έβαζα να μου την πέφτει στο νήμα για να μη νομίζετε ότι δεν έχω επιτυχίεςκλεισε ενα για τον ραντομ μαλακα . ειναι οι τελευταιες του στιγμες μαζι μας.
σε αγαπαμε με και χωρις επιτυχιες :-*εγώ αν έκανα ποτέ κλώνο θα ήταν μιλφάρα και θα τον έβαζα να μου την πέφτει στο νήμα για να μη νομίζετε ότι δεν έχω επιτυχίες
Κανεις δεν ειναι τελειος.
Όχι βέβαια... :S
Τον κωλόγερο εννοούσα και τις συνέπειες της καραντίνας...
βλεπω τσακι τσαν στο αλφα εχεις δικιοΚανεις δεν ειναι τελειος.
αν θέλατε το καλό μου θα μιλάγατε για μένα σε όλες τις φίλες σας :coolcondom:σε αγαπαμε με και χωρις επιτυχιες :-*
Εγω εχω την εντυπωση οτι τα πιπινια κοβουν φλεβες για την παρτη σου και εσυ μας τρολαρεις.αν θέλατε το καλό μου θα μιλάγατε για μένα σε όλες τις φίλες σας :coolcondom:
δεν εχουν βυζια αλλιως θα τους ειχα πειαν θέλατε το καλό μου θα μιλάγατε για μένα σε όλες τις φίλες σας :coolcondom:
ποιος ξερει ποσες εχει ο αθεοφοβος..Εγω εχω την εντυπωση οτι τα πιπινια κοβουν φλεβες για την παρτη σου και εσυ μας τρολαρεις.
εγώ έχω μάτια μόνο για τις μιφλάρες με τα suv και τις χρυσές ρεβολουτΕγω εχω την εντυπωση οτι τα πιπινια κοβουν φλεβες για την παρτη σου και εσυ μας τρολαρεις.
Τσακι Τσαν. Ο Βεγγος του καρατε.βλεπω τσακι τσαν στο αλφα εχεις δικιο
α αυτό ήταν? όλα καλά θα βάλουν ενθέματαδεν εχουν βυζια αλλιως θα τους ειχα πει