Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ε τον έχει και μεγάλο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αυτο δεν το ξερω απλα ο τζιμ ειναι ντομπρος και δεν ζηταει συνεχεια δανεικα οπως ο τρουμπ, επισης δεν θελει να πεταξει ολους εξω οπως ο σαουλ και ξερει να χαιρεται την ζωη του σε αντιθεση με τον ερειζε που ειναι μαζεμενος δεν ειναι ομως αμυαλος οπως ο κωλογερακος.. με την ναταλι  ουτε πολυ μεγαλος οπως ο διομηδακος και ο μπλι οποτε θα τα αξιοποιησει και επισης ξερω οτ θα δωσει και σε αλλους οπως αλλωστε ηδη φαινεται να κανει . αυα με οδηγησαν να του αφησω ενα μεγαλο μερος της περιουσιας μου.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Οι εραστες σου είναι σκυλιά, γατιά και γίδια... Ακόμα προσπαθείς να σου κάτσουν και τα άλογα, αλλά δεν το πέτυχες ακόμα..
Όταν ποτέ φτάσεις στο ανθρώπινο είδος, τα λέμε...

υγ : ποια αναφορά ρε αυτιστική?
πηγαινε να φας και να πλυνεις τα πιατα. και ασε να απασχολει το μουνακι μου ποιος με γαμαει.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
αυτο δεν το ξερω απλα ο τζιμ ειναι ντομπρος και δεν ζηταει συνεχεια δανεικα οπως ο τρουμπ, επισης δεν θελει να πεταξει ολους εξω οπως ο σαουλ και ξερει να χαιρεται την ζωη του σε αντιθεση με τον ερειζε που ειναι μαζεμενος δεν ειναι ομως αμυαλος οπως ο κωλογερακος.. με την ναταλι  ουτε πολυ μεγαλος οπως ο διομηδακος και ο μπλι οποτε θα τα αξιοποιησει και επισης ξερω οτ θα δωσει και σε αλλους οπως αλλωστε ηδη φαινεται να κανει . αυα με οδηγησαν να του αφησω ενα μεγαλο μερος της περιουσιας μου.
τα πέτυχες όλα, τον ξέρεις ρε?  :think:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.855
Πόντοι
5.006
πηγαινε να φας και να πλυνεις τα πιατα. και ασε να απασχολει το μουνακι μου ποιος με γαμαει.

Και μόνο που αποκαλείς μουνακι αυτή την βρωμερη πηγάδα, μου κόπηκε η όρεξη..  :vomit:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Επίσης να προσθέσω για τον Τζιμάρα πως είναι ΦΙΛΟΣ με κεφαλαία γράμματα.
Μου έδωσε μια υπόσχεση προχθές και παρά τις απαγορεύσεις την εκτέλεσε την επόμενη μέρα.
Και δεν ήταν και εύκολο.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Και μόνο που αποκαλείς μουνακι αυτή την βρωμερη πηγάδα, μου κόπηκε η όρεξη..  :vomit:
 :grin: πηγαδα ειπες και θυμηθηκα τον πειραια ααααααααααααααααααααχ ποτε θα ανοιξουν τα συνορα

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
εσυ που με ξερεις δεν επρεπε να ρωτας.. :cheesy: :-* :rose:
Σε ξέρω καλά, γνωρίζω κιόλας πως ψυχολογείς τους πάντες με επιτυχία.
Αλλά τόσο μέσα για τον Τζιμάρα λες και κάνετε παρέα?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Σε ξέρω καλά, γνωρίζω κιόλας πως ψυχολογείς τους πάντες με επιτυχία.
Αλλά τόσο μέσα για τον Τζιμάρα λες και κάνετε παρέα?
 μα κανουμε εδω δεν ανακαλυψα και την αμερικη σιγα δυο πραγματα τα βλεπουμε ολοι σε ολους.

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336

:rose: :rose: :rose: :rose: :rose:
Με σκλαβώνεις  :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom