κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.896
- Πόντοι
- 19.795
Αν ήξερα ότι θα σουν στην πιάτσα στάνταρ, θα ερχομουνα για κωδ. 6.Δεν πέρασες καμιά βολτα.
Αν ήξερα ότι θα σουν στην πιάτσα στάνταρ, θα ερχομουνα για κωδ. 6.Δεν πέρασες καμιά βολτα.
Είπαμε. Θα τους βάλω όλους να δουλεύουν μουτσοι.ααχαχχαχαχα να τος ... αχ και να φανταστειτε του αφησα ολοκληρες ναυτιλιακες..
όταν βάζεις 6 πάρε και κανένα τηλ.Αν ήξερα ότι θα σουν στην πιάτσα στάνταρ, θα ερχομουνα για κωδ. 6.
α μπα γυρισες ;αδικια.....
το πουλί του το βλέπεις από εκεί?μα κανουμε εδω δεν ανακαλυψα και την αμερικη σιγα δυο πραγματα τα βλεπουμε ολοι σε ολους.
Επίσης να προσθέσω για τον Τζιμάρα πως είναι ΦΙΛΟΣ με κεφαλαία γράμματα.
Μου έδωσε μια υπόσχεση προχθές και παρά τις απαγορεύσεις την εκτέλεσε την επόμενη μέρα.
Και δεν ήταν και εύκολο.
ο σαουλ εχει παει να δωσει το μαη του να τον πιασουν και εσυ μου λες για μουτσους.. αυτα βλεπω και ανησυχωΕίπαμε. Θα τους βάλω όλους να δουλεύουν μουτσοι.
Μια φορά κατά λάθος είχα στείλει κωδ. 6 στον Άστατο. Και μου απάντησε μετακίνηση 6 κλπ.όταν βάζεις 6 πάρε και κανένα τηλ.
εδω το δικο σου δεν ειδατο πουλί του το βλέπεις από εκεί?
Το έχει για φάρο στο νησί; :Sτο πουλί του το βλέπεις από εκεί?
:-* :-* :-* :-* καλο μηνααααααααααααααααααααααKαλό μήνα σε όλους τους καλούς μου φίλους,κουράγιο,υπομονή μια λεμονιά ανθίζει στο θρεντάκιον.
ειδική μνεία στην φίλη μου την Ερι που μου άφησε την επιχείρηση με τα αβοκάντο
Ψέματα λες. Ο Νικόλας το έχει βγάλει σε δημόσια διαβούλευση.εδω το δικο σου δεν ειδα
Εμένα με λένε νοντικ μπόι. Τι εννοούν; :S
δεν κράταγες μεγεθυντικό φακό μαζί χαχααεδω το δικο σου δεν ειδα
Για σου ρε Διο, με τα ωραία σου.Kαλό μήνα σε όλους τους καλούς μου φίλους,κουράγιο,υπομονή μια λεμονιά ανθίζει στο θρεντάκιον.
ειδική μνεία στην φίλη μου την Ερι που μου άφησε την επιχείρηση με τα αβοκάντο
θα τον τσιμεντωσειςθα στα φαει ολα με της τσιριτσατζουλες που σου κανει...