erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
τα αυγα που σου αφησα τα κοκκινα με την διαθηκη απο το πασχα τα εχεις ακομα στο κωλο σου η τα εβγαλες εξου και τα νευρα;Οκ, τραβά σε κάνα χοτσποτ
τα αυγα που σου αφησα τα κοκκινα με την διαθηκη απο το πασχα τα εχεις ακομα στο κωλο σου η τα εβγαλες εξου και τα νευρα;Οκ, τραβά σε κάνα χοτσποτ
βεβαιως εχω αφησει μεγαλο τμημα της περιουσιας μουυ εδω στα παιδια .. αλλα ειναι αχαριστοι
τα αυγα που σου αφησα τα κοκκινα με την διαθηκη απο το πασχα τα εχεις ακομα στο κωλο σου η τα εβγαλες εξου και τα νευρα;
σίγουρο?
ποιος? άση μπίλιου ή λεφάκης σας το είχες πει...
πήρα τα καλύτερα?πριν από 3 μέρες που είπε ο μητσοτάκης για την άρση των μέτρων.
άρχισε να μην νιώθει καλά, μετά άρχισε να ψιλοπεθαίνει και στο τέλος μοίρασε την περιουσία...
οι εραστες μου ειναι θεομουνα και συ εισαι κοκοβικος. παρε τα @@ του πιλατοθ στα στελνει ως απαντηση για την αναφορα ..Τζάμπα έκανες διαθήκη...θα τα κληρονόμουσαν όλα τα γατιά - εραστες σου μωρή γεροντοκορη..
πότε έγιναν όλα αυτά?
είμαι πλούσιος και δεν το ξέρω?
εγώ εκτιμώ και μόνο που με σκέφτηκες :-*βεβαιως εχω αφησει μεγαλο τμημα της περιουσιας μουυ εδω στα παιδια .. αλλα ειναι αχαριστοι
τα καλυτερα νομιζω τα πηρε ο τζιμ :o :Sπήρα τα καλύτερα?
Τα κονομησαμε αδερφέ... το καλοκαίρι θα στείλω τη θαλαμηγό να σε πάρει από το Πασαλιμανι μαζί με τον τρουμπι, το ζεμπουδιο και τον ερειζερ μαζί με νιαμου να σας φέρει στο νησί
πολλές τον θέλουν αλλά αυτός είναι έξυπνος Σπίπη μου
Τι να κάνει και αυτός ο έρμος τώρα με την κατάσταση ,
θα βρει κανένα καλό γλαμουροκόριτσο να αποκατασταθεί
ε τον έχει και μεγάλοτα καλυτερα νομιζω τα πηρε ο τζιμ :o :S
βεβαια αν κανουν μλκιες αποφασισα να τους θαψουν ολους μαζι μου και να τα παρει ολα η ρετσινα οποτε υπαρχει και αυτο το σεναριοεγώ εκτιμώ και μόνο που με σκέφτηκες :-*
πήρα τα καλύτερα?
πριν από 3 μέρες που είπε ο μητσοτάκης για την άρση των μέτρων.
άρχισε να μην νιώθει καλά, μετά άρχισε να ψιλοπεθαίνει και στο τέλος μοίρασε την περιουσία...
Δεν με παίρνει καμμία στα σοβαρά Πίπη...
Νοτυ μπόι με ανεβάζουν νοτυ μποι με κατεβάζουν :'( :'(
οι εραστες μου ειναι θεομουνα και συ εισαι κοκοβικος. παρε τα @@ του πιλατοθ στα στελνει ως απαντηση για την αναφορα ..
πουσαισυμωρησουπια?gamieste.