Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.686
- Πόντοι
- 2.606
Υ.γ δεν ξεκινάει καλα ο μηνας...
ενώ κλείσαμε πολύ καλά τον Απρίλη, άριστα θα έλεγα..., ξεκινήσαμε με γκαντεμιά...
Υ.γ δεν ξεκινάει καλα ο μηνας...
και που να δεις στην συνέχεια...
φτιάχνει την προίκα του!
χτυπησα ευαισθητο σημειο ; εσυ ερχεσαι και ξυνεσαι στο θρεντακι που συχναζω ..μπουληΠάλι ξυνεσαι στην γκλίτσα του τσοπανη μωρή σάπια κωλοχοντρη ρωσοποντια αγαμητη γεροντοκορη?
τρόμαξα να σε γνωρίσω ρε, που είναι το ψυγείο?
καταρχας ουτε ειδες τι σου αφησα με διαθηκηέχω χάσει πολλά επεισόδια μάλλον.
χτυπησα ευαισθητο σημειο ; εσυ ερχεσαι και ξυνεσαι στο θρεντακι που συχναζω ..μπουλη
πανε καθαρισε φασολακια ρε τσιρκο που τολμας και μιλαςΤι μας νοιάζει που συχνάζεις ρε μπουρουχα?
έχω χάσει πολλά επεισόδια μάλλον.
ακόμα στο ψυγείο είσαι εσύ, είχε βάλει και με πλυντήριο και τώρα το γύρισε στο φούρνο
Το επόμενο avatar θα είναι με στεγνωτήριο
πανε καθαρισε φασολακια ρε τσιρκο που τολμας και μιλας
πότε έγιναν όλα αυτά?καταρχας ουτε ειδες τι σου αφησα με διαθηκη
Στον νικ αφήνω δύο βίλες μια στα κανάρια και μια σαλέ στην Ελβετία
τρόμαξα να σε γνωρίσω ρε, που είναι το ψυγείο?
κάνει την προίκα του? παντρεύεται?
γιατι απο ταγαρια οπως εσυ με μινιατουρα πουλι που δεν κελαιδαει δεν λαμβανω σημα οταν ανοιγουν το στομα με το οποιο γλειφουν τον κωλο της πεθερας τουςΓιατι δεν πας να πιπωσεις κάνα πρεζακι αφγανο στη ναυαρινου? Μέχρι εκεί σε παίρνει..
το τραπέζι όμως πάντα ίδιο. Αυτό που βογγάνε οι κορασίδες ε?
Αλλάζω συσκευές έτσι για ποικιλία
πολλές τον θέλουν αλλά αυτός είναι έξυπνος Σπίπη μουΤι να κάνει και αυτός ο έρμος τώρα με την κατάσταση ,
θα βρει κανένα καλό γλαμουροκόριτσο να αποκατασταθεί
πότε έγιναν όλα αυτά?
είμαι πλούσιος και δεν το ξέρω?
γιατι απο ταγαρια οπως εσυ με μινιατουρα πουλι που δεν κελαιδαει δεν λαμβανω σημα οταν ανοιγουν το στομα με το οποιο γλειφουν τον κωλο της πεθερας τους
βεβαιως εχω αφησει μεγαλο τμημα της περιουσιας μουυ εδω στα παιδια .. αλλα ειναι αχαριστοιπότε έγιναν όλα αυτά?
είμαι πλούσιος και δεν το ξέρω?
το τραπέζι όμως πάντα ίδιο. Αυτό που βογγάνε οι κορασίδες ε?