erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
αν γινει αυτο να ξερεις θ αυτοκτονησω ...Τώρα που θα μας βάλουν θηλυκα οιστρογόνα θα γίνει αναβάθμιση στο τσιπάκι μας
αν γινει αυτο να ξερεις θ αυτοκτονησω ...Τώρα που θα μας βάλουν θηλυκα οιστρογόνα θα γίνει αναβάθμιση στο τσιπάκι μας
χαλασα; αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχΓι αυτο τοπαθες. :S
αυτο καπου το χτυπησα και δεν θυμαμαι δεν μπορει απο μονο του να ποναει οταν εκανα γυμναστικη καε μερα τιποτα δεν με πονουσε
εχω τετοια παγοκυστες δεν ειναι ;Πήγαινε σε ένα φαρμακείο και πάρε αυτό και ρώτα για την χρήση του.
αν σε πάρει χαμπάρι ο χαρδαλιάς ότι του έσπασες την καραντίνα δε θα σεβαστεί ούτε γόνατα ούτε τίποτα :Sσαουλ πηγα και ουτε προκαταρκτικα ουτε να μιλησω δεν προλαβα ποια προταση γαμου ασε με χαχαχαχαχ
πως δεν το σκεφτηκα...Ωχου!!! πιες μια φάντα με ανθαρακικό ρε κοπελιά να τελειώνουμε
η φάντα κάνει για όλαΩχου!!! πιες μια φάντα με ανθαρακικό ρε κοπελιά να τελειώνουμε
εχω τετοια παγοκυστες δεν ειναι ;
θα πιω φανδαΕγώ όταν εχω μυικό τραυματισμό πηγαίνω παντα σε φυσιοθεραπευτή!
Μια κρέμα μπορεί να σε ξεγελάσει και να επανέλθει ο πόνος αν έχεις κάνει κάποια ζημιά. Εξάλλου αφού επιμένει μετά από μια εβδομάδα και μετά το τρελό σεξ που έκανες τοτενες θες γιατρό
ενταξειΝαι, αφου έχεις χρησιμοποίησέ το!
αν γινει αυτο να ξερεις θ αυτοκτονησω ...
ελα ρε τσιιιιιιμΕμάς καλε μπορεί να μας αρέσει
θα πιω φανδα
θα γίνουμε όλες μαζί λεσβίες ένας κόσμος γεμάτος βυζιά
[/quote
ενταξει