erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
εξυπνο!!Είσαι κατά φανδασιας τραυματίας
εξυπνο!!Είσαι κατά φανδασιας τραυματίας
θα βαλω και πανω στο γονατο λιγο φανδα
Ισιδωρα Ντανκαν και Λοι Φουλερλεσβυιες αυτη την στιγμη στην ερτ 2
ολο μλκιες ταινιες παω και βλεπω.. ρε κωλογερακι γαμω την κουλτουρα μουΙσιδωρα Ντανκαν και Λοι Φουλερ
θες να με βοηθησεις ;
ολο μλκιες ταινιες παω και βλεπω.. ρε κωλογερακι γαμω την κουλτουρα μου
Εγω προσεχω για να εχω. Απο τοτε παλια, που ειχα δει τον Καυγατζη του Φανσμπιντερ, δεν ξαναβλεπω κουλτουριαρικη ταινια με ανδρες. Μονο με γυναικες.ολο μλκιες ταινιες παω και βλεπω.. ρε κωλογερακι γαμω την κουλτουρα μου
γιατι μονο με γυναικεΕγω προσεχω για να εχω. Απο τοτε παλια, που ειχα δει τον Καυγατζη του Φανσμπιντερ, δεν ξαναβλεπω κουλτουριαρικη ταινια με ανδρες. Μονο με γυναικες.
θες να με βοηθησεις ;
Εγω προσεχω για να εχω. Απο τοτε παλια, που ειχα δει τον Καυγατζη του Φανσμπιντερ, δεν ξαναβλεπω κουλτουριαρικη ταινια με ανδρες. Μονο με γυναικες.
ευχαριστωΛοιπόν άκου....
Κόψε ένα κρεμμύδι στη μέση, βάλτο στο σημείο που πονάς και τύλιξε το με μια γαζα καλά για να μην φύγει, όχι σφιχτά, το πρωί θα είσαι πέρδικα
σαουλ δεν ποναει το δοντι μουεπίσης μπορείς να βάλεις μέσα σε ένα μεγάλο ποτήρι 200ml ουίσκι να το πιείς άσπρο πάτο και θα είσαι πέρδικα και από τώρα μέχρι το πρωί
επίσης μπορείς να βάλεις μέσα σε ένα μεγάλο ποτήρι 200ml ουίσκι να το πιείς άσπρο πάτο και θα είσαι πέρδικα και από τώρα μέχρι το πρωί
εδω θα βαλεις φαντα στο γονατο το ουισκι σε πειραξε :Sσαουλ δεν ποναει το δοντι μου
σαουλ δεν ποναει το δοντι μου