erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
μην μου λες που θα βαλω την φανδα οπου θελω θα την βαλωεδω θα βαλεις φαντα στο γονατο το ουισκι σε πειραξε :S
μην μου λες που θα βαλω την φανδα οπου θελω θα την βαλωεδω θα βαλεις φαντα στο γονατο το ουισκι σε πειραξε :S
αν δεν εχεις ριχνεις οτι βρεις σε αλκοολ και μορφινη μην σου πω.. ειδικα στο πονο του δοντιου ανεταααααααΓια το δόντι μόνο τσίπουρο.
Η ιστορια της Λοι Φουλερ ηταν μωρη. Η πρωτη πρωτοποριακη χορευτρια που απελευθερωσε τις κινησεις του χορου απο τα κλισε.τελειωσε η μαλακια ουτε καταλαβα τιποτα
συ είπαςμην μου λες που θα βαλω την φανδα οπου θελω θα την βαλω
ρε κωλογερακι ξερω τι ηταν αλλα δεν καταλαβα την ταινια ηταν μπουρδα :thubsdown:Η ιστορια της Λοι Φουλερ ηταν μωρη. Η πρωτη πρωτοποριακη χορευτρια που απελευθερωσε τις κινησεις του χορου απο τα κλισε.
Το περιεχομενο εννοει. Οχι το μπουκαλι.μην μου λες που θα βαλω την φανδα οπου θελω θα την βαλω
ηλίθιο οοοοσυ είπας
Γιατι εστιαζεις αλλου. Στο σεξ.ρε κωλογερακι ξερω τι ηταν αλλα δεν καταλαβα την ταινια ηταν μπουρδα :thubsdown:
για το περιεχομενο μιλαμε τοση ωρα????Το περιεχομενο εννοει. Οχι το μπουκαλι.
ειστε ολοι χαζοιΤο περιεχομενο εννοει. Οχι το μπουκαλι.
εγω ; η ο σαουλ;Γιατι εστιαζεις αλλου. Στο σεξ.
τζιμ εισαι η γιαγια μου η μανα μου η θεια μου η ανηψια ο θειος η κουβερναντα μου χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχχααχ
Αν δεν τον ψησεις να γινει και γκομενος σου ειναι αχρηστα ολα τα αλλα.τζιμ εισαι η γιαγια μου η μανα μου η θεια μου η ανηψια ο θειος η κουβερναντα μου χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχχααχ
δεν τον θελω για γκομενο τον τζιμ ειναι αλλη η σκεση μας κωλογερε δεν θα τα χαλασουμε ολα για ενα πηδημαΑν δεν τον ψησεις να γινει και γκομενος σου ειναι αχρηστα ολα τα αλλα.
γκουντ ναιτ σε ολουςςςπαω να στειλω κανα ντικ πικ σε τυχαια γκομενακια στο φειςμπουκ γκουντ ναιτ
Ο Τζιμη ειναι παληκαρακι, βραζει το αιμα του, δεν υπαρχει αλλη σχεση, και δεν προκειται να ξεφυγεις με μονο ενα πηδημα.δεν τον θελω για γκομενο τον τζιμ ειναι αλλη η σκεση μας κωλογερε δεν θα τα χαλασουμε ολα για ενα πηδημα
στην Επίδαυρο τυπεδίκη σε ανοιχτό αμφιθέατρο, στην Ελευσίνα!