Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
εγώ μια μέρα θα παντρευτώ μια πλούσια γριά και θα πάω χανι μουν με τα λεφτά της και 2 35άρες γελάρεςμουνας γελακι ;
εγώ μια μέρα θα παντρευτώ μια πλούσια γριά και θα πάω χανι μουν με τα λεφτά της και 2 35άρες γελάρεςμουνας γελακι ;
και συ γελας; κριμα και ημουν ετοιμη να σου ταξω κωλο για ενα γαμο
Ο Θεός τον έσωσε από τη βλακεία που πήγαινε να κάνει
ΝΤΙΓΚ!!! ΝΤΟΓΚ!!!εχω χτυπησει στο γονατο και ποναω πολυ σε διαφορες κινησεις λετε να εχω κανει ζημια;
Περιμενε, να σου κανουμε διαγνωση, και θεραπευτικη αγωγη. Εχθες τον Παοπαοκ τον σωσαμε απο πορδολυσσα που θα του αφηνε κουσσουρι απο πισω, μεσα σε 10 λεπτα.εχω χτυπησει στο γονατο και ποναω πολυ σε διαφορες κινησεις λετε να εχω κανει ζημια;
αν μου βρεθεί κανένα τέτοιο θα το σπρώξω στο μπλακ μαρκετ και θα πάρω γούφερ την ίδια μέρανα σου βρίσκεται πρόχειρο τώρα που θα βγαίνουμε και έξω ποτέ δεν ξές
μπουρδες γιαυτο δεν επιλεγουμε συντροφο με μαλακισμενα κριτηρια γενικως και απο εκει και περα δεν σου λυνει ο γαμος κανενα προβλημα ουτε του κεφλιου σου ουτε του αλλου. ουτε σου φταιει ο αλλος επειδη εισαι παπαρας εσυ. (οχι εσυ γενικα )
λοιπον ακου κατρχας μου ποναει αν κανω καθισματα και παω να σηκωθωΠεριμενε, να σου κανουμε διαγνωση, και θεραπευτικη αγωγη. Εχθες τον Παοπαοκ τον σωσαμε απο πορδολυσσα που θα του αφηνε κουσσουρι απο πισω, μεσα σε 10 λεπτα.
αντε γαμησου με μ κοροιδευεις..
Θα έπρεπε να υπήρχε μάθημα στο σχολείο
«Σωστή επιλογή συντρόφου με τα πιο αξιόλογα κριτήρια»
τα μόνα κριτήρια είναι να παίρνει καλές πίπες να έχει μεγάλα βυζιά και να μην μιλάει πολύ
Θα έπρεπε να υπήρχε μάθημα στο σχολείο
«Σωστή επιλογή συντρόφου με τα πιο αξιόλογα κριτήρια»
παντρεψου με πλαστικη κουκλατα μόνα κριτήρια είναι να παίρνει καλές πίπες να έχει μεγάλα βυζιά και να μην μιλάει πολύ
όλοι το ξέρουν αυτό
Μια χαρα εισαι. Αυριο θα πεθανεις. [size=20pt]Πηγαινε μωρη να σε δει κανενας γιατρος μη σε χασουμε[/size].λοιπον ακου κατρχας μου ποναει αν κανω καθισματα και παω να σηκωθω
επισης μου ποναει και απεξω αν το ακουμπησω κατα λαθος με πεθαινει ενω δεν εχει μαυριλα θα πεθανω;
Με τέτοιο μάλλον αγοράζεις τα εργοστάσια Sony+Nakamichi+Bang&Olufsen+JBL κτλαν μου βρεθεί κανένα τέτοιο θα το σπρώξω στο μπλακ μαρκετ και θα πάρω γούφερ την ίδια μέρα
και συ γελας; κριμα και ημουν ετοιμη να σου ταξω κωλο για ενα γαμο
και ποιος θα κάνει τις δουλειές του σπιτιού?παντρεψου με πλαστικη κουκλα
Τοσιαξα.τα μόνα κριτήρια είναι να παίρνει καλές πίπες να έχει μεγάλα βυζιά και να μην μιλάειπολύκαθολου
όλοι το ξέρουν αυτό
αντε γαμησου με μ κοροιδευεις..
εχω χτυπησει στο γονατο και ποναω πολυ σε διαφορες κινησεις λετε να εχω κανει ζημια;
δεν παω φοβαμαιΜια χαρα εισαι. Αυριο θα πεθανεις. [size=20pt]Πηγαινε μωρη να σε δει κανενας γιατρος μη σε χασουμε[/size].
λοιπον ακου κατρχας μου ποναει αν κανω καθισματα και παω να σηκωθω
επισης μου ποναει και απεξω αν το ακουμπησω κατα λαθος με πεθαινει ενω δεν εχει μαυριλα θα πεθανω;