Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
εγωιστικη προσεγγιση ο τζιμι μας
Ασε να του ανεβάσουμε λίγο το ηθικο μωρε ;)
εγωιστικη προσεγγιση ο τζιμι μας
Κατα βαθος ομως (πολυ πολυ βαθος) ειναι και πολυ γυναικα.τι σου κανει το βαψιμο...
όχι εντάξει ωραίο αμάξι το καγιένΣαούλ μην μου στεναχωριέσαι αγορίνα μουεμείς είμαστε εδώ
εγω παντα πιστευα οτι ο σαουλ μας τρολαρει..Ασε να του ανεβάσουμε λίγο το ηθικο μωρε ;)
χαχαχαχαχαχαχχαχααχχαχαχα ειναι ιιΚατα βαθος ομως (πολυ πολυ βαθος) ειναι και πολυ γυναικα.
οσες κανουν υγιεινη ζωη δεν διδουν κωλο; τι ακουν τα ομορφα αυτια μου..
Οχι μωρε. Αντιθετως. Οσες δινουν κωλο δεν κανουν υγιεινη ζωη.οσες κανουν υγιεινη ζωη δεν διδουν κωλο; τι ακουν τα ομορφα αυτια μου..
απο καβλα..δεν γινεται; πρεπει να πιει ;Αν δε πιει μια μπυριτσα/ένα κρασάκι πως θα χαλαρώσει το κορίτσι ρε Έρη για να ανοίξει τη πίσω πορτα;;;
ενώ τώρα έχεις υποψίες ότι μπορεί και να μην τρολάρω τελικάεγω παντα πιστευα οτι ο σαουλ μας τρολαρει..
όχι εντάξει ωραίο αμάξι το καγιέν
η αλήθεια είναι ότι η μπύρα για τέτοιες δουλειές δεν είναι κατάλληληΑν δε πιει μια μπυριτσα/ένα κρασάκι πως θα χαλαρώσει το κορίτσι ρε Έρη για να ανοίξει τη πίσω πορτα;;;
εγω παντα πιστευα οτι ο σαουλ μας τρολαρει..
οχι σαουλ δεν εχω καμια υποψια οτι δεν.. εμενα ειναι παγια θεση μου οτι τρολαρεις με επιτυχια βεβαια και με καποιες αληθειες μεσα στο τρολαρισμα συχνα.. αλλα οκ το κανεις καλα οποτε εχει πλακιτσαενώ τώρα έχεις υποψίες ότι μπορεί και να μην τρολάρω τελικά
αν ήμουν έμπορος πολήτιμων λίθων δε θα είχα θέμα θα πέταγα κάθε μέρα το τζετ με 8 μουνιά μέσα από ny σε la και από la στην καραιβικήΣαούλ κοίτα να μαθαίνεις ------>
Είμαι έμπορος πολύτιμων λίθων πες της
Στείλε και λουλούδια
και είσαι ταμαμ ξεμπλόκ πως το λες
απο καβλα..δεν γινεται; πρεπει να πιει ;
διομηδακο λουλουδια και μπριγιαν η αδυναμια μου . το ιδιο μου συμβαινει βεβαια με γυρο και τουμπα λιμπρε[move] [/move]