Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
η αλήθεια είναι ότι η μπύρα για τέτοιες δουλειές δεν είναι κατάλληλη
Πολύ αέριο
η αλήθεια είναι ότι η μπύρα για τέτοιες δουλειές δεν είναι κατάλληλη
απλά όταν λένε κρα για μικρούς εννοούν μόνο σε ηλικία όχι και εκεί που δεν πρέπειεντωμεταξυ στις ηλικιες που ειναι ο σαουλ και κατω οι μικρες ειναι αγερα πατερα σιγα μην δεν βρισκει να γαμησει και οι μεγαλες που επισης θελει οπως μας λεει συχνα και αυτες κανουν κρα για μικρους. οποτε τι συζηταμε ..
ε ναι ρε μανΠολύ αέριο
στο πορτοφόλι θα λεςαπλά όταν λένε κρα για μικρούς εννοούν μόνο σε ηλικία όχι και εκεί που δεν πρέπει
τζιμι μου εαν καποιος επιλεγει τετοια γυναικα για γαμο τι ακριβως περιμενει οτι θα ειναι καλη χωρις πονηρια και οτι τον σεβεται και οτι τον υπολογιζει ; μετα απορουν ; δεν σας καταλαβαινω μα τω δια..Αχ Έρη μου δεν ξερεις ποσο Ελλεηνιδες είναι οι Ελλεηνιδες...
Πίπα με μέτρο για να μην κακό μάθεις και κωλο παίρνεις αν τάξεις γάμο
Μετά το γάμο κόβονται όλα σταδιακώς
ξεκάθαραστο πορτοφόλι θα λες
:-* :-*Σαν επιτάφιο την έχω κάνει και ακόμα τίποτα.......κύριοι >
Εσενα πιπα με το μετρο, εμενα με το σταγονομετρο. Φευ.Αχ Έρη μου δεν ξερεις ποσο Ελλεηνιδες είναι οι Ελλεηνιδες...
Πίπα με μέτρο για να μην κακό μάθεις και κωλο παίρνεις αν τάξεις γάμο
Μετά το γάμο κόβονται όλα σταδιακώς
γιατι ρε μαγκα σε παρατανε επι της μαχης δηλαδη η το βγαζεις πριν σε πλειστηριασμο; χαχαχαχαχαχαχαχαχχααπλά όταν λένε κρα για μικρούς εννοούν μόνο σε ηλικία όχι και εκεί που δεν πρέπει
ωραια πραγμα η πιπα τα εχουμε πει παλια στο μεξικοΕσενα πιπα με το μετρο, εμενα με το σταγονομετρο. Φευ.
τζιμι μου εαν καποιος επιλεγει τετοια γυναικα για γαμο τι ακριβως περιμενει οτι θα ειναι καλη χωρις πονηρια και οτι τον σεβεται και οτι τον υπολογιζει ; μετα απορουν ; δεν σας καταλαβαινω μα τω δια..
πιο πιθανό είναι να το βγάζω για απόσυρσηγιατι ρε μαγκα σε παρατανε επι της μαχης δηλαδη η το βγαζεις πριν σε πλειστηριασμο; χαχαχαχαχαχαχαχαχχα
:-* :-*
Εσενα πιπα με το μετρο, εμενα με το σταγονομετρο. Φευ.
μπουρδες γιαυτο δεν επιλεγουμε συντροφο με μαλακισμενα κριτηρια γενικως και απο εκει και περα δεν σου λυνει ο γαμος κανενα προβλημα ουτε του κεφλιου σου ουτε του αλλου. ουτε σου φταιει ο αλλος επειδη εισαι παπαρας εσυ. (οχι εσυ γενικα )Γιαυτο παντρευομαστε ΜΟΝΟ όταν είμαστε πιο μικροί και πιο αθώοι...
Όσο μεγαλώνουμε... ξυπνάμε... βλέπουμε... και παιρνουμε δρόμο
κλαιω.....Μην χτίζεις παλάτια στην άμμο
Μην χτίζεις παλάτια στην άμμο
μουνας γελακι ;
Μην χτίζεις παλάτια στην άμμο