blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.515
- Πόντοι
- 26.316
Υπάγω εις υπεραγοράν!
τους χαιρετατε και μετα απο λιγο καιρο μπαινουν με αλλο προφιλ..και συνεχεια γινεται το ιδιο,λες και δεν τα ξερεις.
οχι γιατι μπορει να με καρφωσει..δεν την εμπιστευομαι ακομα αν και αρχισα να την συμπαθω.Με την κα. Έριναλ θα μιλάτε στο facebook.
Στο καλό και δεν θέλω να σας ξαναδώ σ΄ εμάς.
καποια μαλακια θα εχει κανει ο γιαταουζαςγιατί το βγάζει 2 φορές? :S :S :S
πως γκεγκεν αυτό?
οχι γιατι μπορει να με καρφωσει..δεν την εμπιστευομαι ακομα αν και αρχισα να την συμπαθω.
καποια μαλακια θα εχει κανει ο γιαταουζας
Για να το λετε κατι θα ξερετεΤελικά κάτι μου λέει ότι και εσείς από βδομάδα θα χαιρετήσετε αν συνεχίσετε να είσθε σ΄ εμάς...
Η ενημερωση ειναι το Α και το Ω σε αυτο το σαη τυπε οχι τα ασχετα θεματα. εκεινα ειναι απλα για να περναει η ωρα μας.
[size=16pt]Τεράστιες ουρές σε σούπερ μάρκετ - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο [/size] :SΥπάγω εις υπεραγοράν!
Θα σου ελεγα..αλλα δεν με αφηνουν αλλο να γραψω σε αυτο το θρεντσε ποιον να σε καρφώσει και γιατί?
και πως είσαι σίγουρος ότι είναι αυτή?
είναι μελαχρινή τελικά?
στον σκαι τωρα επιδρομη απο ακριδες...
ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!!!
Καταλαβα απο την αρχη οτι ειστε παρεα οι περισσοτεροι..μου εχουν πει και μενα στο παρελθον μελη του σαη να βρεθουμε.Θα πρέπει να ξέρετε, ότι σε αυτό το νήμα που αποφασίσατε να μπαστακωθείτε (οι συνέπειες της απόφασης θα φανούν
εν καιρώ) δεν υπάρχουν απρόσωποι "τύποι" αλλά περσόνες που πίσω τους κρύβονται προσωπικότητες και άνθρωποι
που μεταξύ μας έχουμε φιλικούς δεσμούς και εκτός σάητ. Όταν λοιπόν απεθυθύνεστε σε κάποιο μέλος του παρόντος
νήματος, για όσο ακόμα μπορείτε, θα σας παρακαλούσα να μην χρησιμοπιιείτε τον προσβλητικό όρο "τύπε".
Τα "τυπάκια" και οι "τύποι" αφθονούν σε άλλα νήματα, οπότε θα σας συμβούλευα να μεταφέρετε εκεί τις
προσφωνήσεις σας. Όχι σε αυτό το νημα, που σας έχει δείξει κατηγορηματικά ότι δεν επιθυμεί την ενοχλητική συμμετοχή σας.
ΤΟ ειδα θειο....θείο βρέθηκε νέος πλανήτης σαν την γη μόνο 300 έτη φωτός από εδώ, δίπλα...
πάμε να τον καταστρέψουμε και αυτόν να γλυτώσουμε από εδώ.
Η ενημερωση ειναι το Α και το Ω σε αυτο το σαη τυπε οχι τα ασχετα θεματα. εκεινα ειναι απλα για να περναει η ωρα μας.
Το γιατί ξυρίζουν το μουνι τους έχει ενδιαφέρον; να μπω;
Δεν λεω για σενα..γενικα μιλαω.Σε δυο χρόνια μόνο 92 υποκειμενικές κριτικές...
Συγνώμη αλλά δεν μου φτάνουν τα φράγκα να συναντω πιο πολλες :S :S :S
εγω θελω μια ντουκατι >