erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
μπλιιιιιιιιιι > > > > >Τι δεν καταλαβαίνετε από αυτά που σας έχω γράψει.
[size=30pt]Δεν είστε αρεστός στο παρόν νήμα! Δεν σας θέλουμε.[/size]
Στο καλό!
μπλιιιιιιιιιι > > > > >Τι δεν καταλαβαίνετε από αυτά που σας έχω γράψει.
Στο καλό!
εγω θελω μια ντουκατι >Θέλουμε χαβιάρι [μαύρο] και σαμπάνια! >
να σου φτιαξω μια σπανακοπιτα γιατι δεν μου βρισκεται χαβιαρι; για σαμπανια κατι γινεται
σπιτι εσυ....μιλαει ο θειος τωραμπλιιιιιιιιιι > > > > >
Η ενημερωση ειναι το Α και το Ω σε αυτο το σαη τυπε οχι τα ασχετα θεματα. εκεινα ειναι απλα για να περναει η ωρα μας.Αλλά λόγια ν’αγαπιομαστε.
Η ενημέρωση έχει να κάνει με τις εργαζόμενες κτλ
όχι με το ποιος είναι ο Jim, ποια είναι η Έρη...
Αν έχεις τέτοιες απορίες στείλε πμ
εγω θελω μια ντουκατι >
θα φτιαξω δυο μικρες και η μια θα ειναι χορτοπιταμήπως γίνεται χορτόπιτα καλύτερα?
μπλιιιιιιιιιι > > > > >
σπιτι εσυ....μιλαει ο θειος τωρα
Εύγε και μόνο που ήξερες οτι φτιάχνετε απο βουβαλίσιο γάλαδεν εχω βουβαλισιο αγαπητε μου διομηδακο και δεν εχω φτιαξει ποτε τετοιο ειναι ευκολο η θα το κανω σαν τα μουτρα μου χαχαχχαχαχαχ;
ουστΗ ενημερωση ειναι το Α και το Ω σε αυτο το σαη τυπε οχι τα ασχετα θεματα. εκεινα ειναι απλα για να περναει η ωρα μας.
σπιτι εσυ....μιλαει ο θειος τωρα
Αυτό που το βάζειςέχει και πάρα πολλούς που με 0-3 μηνύματα ψάχνουν το βίντεο της Νικολλέτας Ράλλη και της Φαίης Σκορδά που το έχω μόνο εγώ...
Η ενημερωση ειναι το Α και το Ω σε αυτο το σαη τυπε οχι τα ασχετα θεματα. εκεινα ειναι απλα για να περναει η ωρα μας.
Θελεις να με χωρισεις απο την ερι εσυ..καλα σε καταλαβα απο την αρχη.Τι δεν καταλαβαίνετε από αυτά που σας έχω γράψει.
Στο καλό!
Ρε αγριάνθρωπε
τους χαιρετατε και μετα απο λιγο καιρο μπαινουν με αλλο προφιλ..και συνεχεια γινεται το ιδιο,λες και δεν τα ξερεις.εδώ μπαίνουμε και άλλα νήματα, όπως τα κηδειο-νήματα.
ξέρεις πόσους έχουμε χαιρετήσει από το μπου?
Θελεις να με χωρισεις απο την ερι εσυ..καλα σε καταλαβα απο την αρχη.
Καλα θα φυγω.. αφου με διωχνεις!
τους χαιρετατε και μετα απο λιγο καιρο μπαινουν με αλλο προφιλ..και συνεχεια γινεται το ιδιο,λες και δεν τα ξερεις.