blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Ειμαι στα χναρια τους ..για αυτο βαλθηκαν να με ξεκανουν απο το θρεντ :o :'(:-* :-* εδω ειμαι εγω μην φοβου
λες; θα τον τεσταρω γιατι μπορει να εχεις δικιοΕίναι πλέιμποϊ Έρη... την πέφτει και σε άλλες...
Θα σε ρίξει στο κρεββάτι και μετά θα σε πετάξει σαν πεπονόφλουδα >
αυτο ειναι το τικ τοκ ρε θειο....τικιτακα ηταν το αλλοΜε κοροίδεψε ο κ.Τρουμπάκης
Βρήκα τί εστί το tikitaka
Ειμαι στα χναρια τους ..για αυτο βαλθηκαν να με ξεκανουν απο το θρεντ :o :'(
Που είναι το αστείο;;; >
προσθεσε και το ¨"εχουμε ενα κουτελο στο σαι"....Δεν είναι καθόλου αστείο!!
Την Έρη δεν θα τη δώσουμε όπου και όπου >
Και ειδικά σε παλιο-παιδο
Τί tik tok; Tί tiki tok; Ωχουυυυυ!!!! >αυτο ειναι το τικ τοκ ρε θειο....τικιτακα ηταν το αλλο
ελα ρε τρουμπ κατσε καλα αστον να δουμε τι θελειθα τονε σουγιαδιασω να περασω λαμπρη στην στενη
Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα.Δεν είναι καθόλου αστείο!!
Την Έρη δεν θα τη δώσουμε όπου και όπου >
Και ειδικά σε παλιο-παιδο
προσθεσε και το ¨"εχουμε ενα κουτελο στο σαι"....
να εισαι καλος και σιγα σιγα θα σε συνηθισουν μην κανεις αταξιες ενταξει;Ειμαι στα χναρια τους ..για αυτο βαλθηκαν να με ξεκανουν απο το θρεντ :o :'(
δεκτον....(εχω παρει ποζα Φερμα τωρα )ελα ρε τρουμπ κατσε καλα αστον να δουμε τι θελει
Ειμαι στα χναρια τους ..για αυτο βαλθηκαν να με ξεκανουν απο το θρεντ :o :'(
ειμαι ετοιμος θειε
Αυτές τις βλακείες λες και μπορεί να σε ξεκανουμε και από το σαη
Ερωτοτροπιες μπορεί να ανεχτούν (όσο η Έρη σε γραδαρει) τα λοιπά απαγορεύονται >
και δεν το κανετε..κλεισαν τα μπουρδελα,πριν γραφαμε για αυτα μιας και ειναι η βασικη θεματολογια του σαη..τωρα γραφουμε παντου αλλιως θα το παρατουσαμε οι περισσοτεροι. Βλεπεις μερικοι σε αυτο το σαη γραφτηκαμε για να ενημερωνουμε και να ενημερωνομαστε και οχι για ασχετα θεματα οπως μερικοι αλλοι.
Αυτές τις βλακείες λες και μπορεί να σε ξεκανουμε και από το σαη
Ερωτοτροπιες μπορεί να ανεχτούν (όσο η Έρη σε γραδαρει) τα λοιπά απαγορεύονται >
:-*να εισαι καλος και σιγα σιγα θα σε συνηθισουν μην κανεις αταξιες ενταξει;
πριν ήταν ψυγείο, τώρα πλυντήριο.
στο επόμενο άβαταρ, όποτε αλλάξεις πάλι..., θα σιδερώνει?