Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.515
Πόντοι
26.316
και δεν το κανετε..κλεισαν τα μπουρδελα,πριν γραφαμε για αυτα μιας και ειναι η βασικη θεματολογια του σαη..τωρα γραφουμε παντου αλλιως θα το παρατουσαμε οι περισσοτεροι. Βλεπεις μερικοι σε αυτο το σαη γραφτηκαμε για να ενημερωνουμε και να ενημερωνομαστε και οχι για ασχετα θεματα οπως μερικοι αλλοι.

Επειδή λοιπόν εμείς εδώ μιλάμε για άσχετα θέματα, γιατί δεν φεύγετε [με το καλό] και να πάτε στα νήματα που έχουν θεματολογία που σας ενδιαφέρει;;;

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.081
Πόντοι
5.506
και δεν το κανετε..κλεισαν τα μπουρδελα,πριν γραφαμε για αυτα μιας και ειναι η βασικη θεματολογια του σαη..τωρα γραφουμε παντου αλλιως θα το παρατουσαμε οι περισσοτεροι. Βλεπεις μερικοι σε αυτο το σαη γραφτηκαμε για να ενημερωνουμε και να ενημερωνομαστε και οχι για ασχετα θεματα οπως μερικοι αλλοι.
πιπες λες τυπε....
αντε στο καλο  τωρα...

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336

Αλλά λόγια ν’αγαπιομαστε.

Η ενημέρωση έχει να κάνει με τις εργαζόμενες κτλ
όχι με το ποιος είναι ο Jim, ποια είναι η Έρη...

Αν έχεις τέτοιες απορίες στείλε πμ

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.727
Πόντοι
2.606
Είμαι υπό σκέψιν θειο...  :2funny: :2funny: :2funny:

πρόταση...
11590846-sexy-woman-with-retro-iron-on-black-background.jpg

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006

Πάω να αυτοδιαγραφώ μετά το καυστικό τούτο σχόλιο  :S

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
πω πω νευρα σημερα ολοι. βρε ηρεμηστε λιγακι.. εβαψα τα αυγα εφτιαξα τσουρεκια και κουλουρακια τωρα ψηνω ψωμι εχω και τα κολλυβα μη ειστε ετσι.. θα φτιαξω και μιλφειγ με βυζια απο ανω  σαντιγυ γιαα τον σαουλ. αντε ηρεμηστε..  >:(

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
πω πω νευρα σημερα ολοι. βρε ηρεμηστε λιγακι.. εβαψα τα αυγα εφτιαξα τσουρεκια και κουλουρακια τωρα ψηνω ψωμι εχω και τα κολλυβα μη ειστε ετσι.. θα φτιαξω και μιλφειγ με βυζια απο ανω  σαντιγυ γιαα τον σαουλ. αντε ηρεμηστε..  >:(
και ένα καζαν-ντιμπί εαν έχεις την ευγενή καλοσύνη   :grin:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.461
Πόντοι
3.346
Επειδή λοιπόν εμείς εδώ μιλάμε για άσχετα θέματα, γιατί δεν φεύγετε [με το καλό] και να πάτε στα νήματα που έχουν θεματολογία που σας ενδιαφέρει;;;
Δεν εχει να κανει με το θρεντ αυτο, γενικα μιλαω..οτι στο σαη εχει πολλους που γραφονται μονο για να συμμετασχουν σε ασχετα θρεντ που ειναι παρα πολλα.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.515
Πόντοι
26.316

Θέλουμε χαβιάρι [μαύρο] και σαμπάνια!  >:(

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
και ένα καζαν-ντιμπί εαν έχεις την ευγενή καλοσύνη   :grin:
δεν εχω βουβαλισιο αγαπητε μου διομηδακο και δεν εχω φτιαξει ποτε τετοιο ειναι ευκολο η θα το κανω σαν τα μουτρα μου χαχαχχαχαχαχ;

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.727
Πόντοι
2.606
Δεν εχει να κανει με το θρεντ αυτο, γενικα μιλαω..οτι στο σαη εχει πολλους που γραφονται μονο για να συμμετασχουν σε ασχετα θρεντ που ειναι παρα πολλα.

έχει και πάρα πολλούς που με 0-3 μηνύματα ψάχνουν το βίντεο της Νικολλέτας Ράλλη και της Φαίης Σκορδά που το έχω μόνο εγώ...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.515
Πόντοι
26.316

Τι δεν καταλαβαίνετε από αυτά που σας έχω γράψει.
[size=30pt]Δεν είστε αρεστός στο παρόν νήμα! Δεν σας θέλουμε.[/size]
Στο καλό!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Στην αγκαλιά μιας Ρωσίδας καλλονής! - 13 (30.2%)
 :rockon: :headbaning1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom