rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 22.078
- Πόντοι
- 12.946
Μέρες που είναι δεν θέλω να συγχυστώ,
έχω δουλειές να ετοιμάσω αυγά, σούβλες κλπ
μη τα λες αυτά έτσι και σε δουν από το νήμα με τα πολιτικά την Κυριακή θα κατέβουν με ελικόπτερα στην Αυλή σου με τον Χαρδαλιά να παρακολουθεί με τα μπαινακιουλαρς από απόσταση ασφαλείας :S :SΜέρες που είναι δεν θέλω να συγχυστώ,
Είμαι απολύτως νόμιμος κατέβασα app στο κινητόμη τα λες αυτά έτσι και σε δουν από το νήμα με τα πολιτικά την Κυριακή θα κατέβουν με ελικόπτερα στην Αυλή σου με τον Χαρδαλιά να παρακολουθεί με τα μπαινακιουλαρς από απόσταση ασφαλείας :S :S
μη τα λες αυτά έτσι και σε δουν από το νήμα με τα πολιτικά την Κυριακή θα κατέβουν με ελικόπτερα στην Αυλή σου με τον Χαρδαλιά να παρακολουθεί με τα μπαινακιουλαρς από απόσταση ασφαλείας :S :S
Μέρες που είναι δεν θέλω να συγχυστώ,
κάνε χρήση όσο προλαβαίνεις γιατί αν το πάρει χαμπάρι ο νικχαρντ θα το καταστήσει παράνομο και επικίνδυνο για την εθνική προσπάθεια και η χρήση του θα επιφέρει πρόστιμο.Είμαι απολύτως νόμιμος κατέβασα app στο κινητό
Είμαι απολύτως νόμιμος κατέβασα app στο κινητό
λογικά θα έχουν προβλέψει με ντρον που θα πετάνε πάνω από την αττική και θα βρέχουν με νερό τις ψησταριές :Sεγώ θα ψησω πάντως στην ταράτσα
Είμαι απολύτως νόμιμος κατέβασα app στο κινητό
λογικά θα έχουν προβλέψει με ντρον που θα πετάνε πάνω από την αττική και θα βρέχουν με νερό τις ψησταριές :S
λογικά θα έχουν προβλέψει με ντρον που θα πετάνε πάνω από την αττική και θα βρέχουν με νερό τις ψησταριές :S
τα ντροουν άραγες πέφτουν με αεροβόλοΗ ακόμα καλύτερα
απαγορεύετε το σούβλισμα , άμα σε δω να κατεβάσεις αρνί στην πυλωτή την έβαψες
τα ντροουν άραγες πέφτουν με αεροβόλο
εμεις θα βρασουμε το κεφαλι στη ταρατσα και θα βαλουμε τη σουβλα στο διαμερισμα για να τους ξεγελασουμε :Sλογικά θα έχουν προβλέψει με ντρον που θα πετάνε πάνω από την αττική και θα βρέχουν με νερό τις ψησταριές :S
ο χαρδαλιας θα το εχει προβλεψει αυτοεμεις θα βρασουμε το κεφαλι στη ταρατσα και θα βαλουμε τη σουβλα στο διαμερισμα για να τους ξεγελασουμε :S