διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.415
- Πόντοι
- 5.006
Εχεις βάλει 2 νούμερα παραπάνω.[size=40pt]GR 7483934894593-58347923-678327[/size]
Το iban έχει 25 νούμερα
Εχεις βάλει 2 νούμερα παραπάνω.[size=40pt]GR 7483934894593-58347923-678327[/size]
Εδώ του κ. Τζίμη.....
Και εδώ των υπολοίπων οκτάποντων.....
[size=30pt]Εύγε, κύριε![/size]
Αυτά να τα πείτε [εις βαθμόν εκπλύσεως εγκεφάλου] εις τους κ.κ. NICK TRIVE, κωλό-γερο, troubakhs μου, rodrigez κ.α.
Τώρα;GamietaioDias :S
τρελάθηκε να γαμαει και να τον σερβίρεις γυμνητι είδες δήλαδη για πες κ σε εμάς να μάθουμε κύριε ξερόλας
GamietaioDias :S
τρελάθηκε να γαμαει και να τον σερβίρεις γυμνη
τι ειναι ο μπλι για να τον σερβιρω γυμνη και να με γαμαει ; γκομενος μου; δεν πας καλα μανα μουτρελάθηκε να γαμαει και να τον σερβίρεις γυμνη
εσυ με ειρωνευεσαι; και κανεις κερκιδα στο μπραμπ; θα σας σκισω και τους δυο μαζι να ξερετεΌπου ακούς πολλά κεράσια παρε και μικρό καλάθι :S
Για τις αναγκες του νηματος ρε γμτ.τι ειναι ο μπλι για να τον σερβιρω γυμνη και να με γαμαει ; γκομενος μου; δεν πας καλα μανα μου
για τι αναγκες του νηματος θα μετραω τις ωρες που ειστε μεσα και αν δεν ειστε τουλαχιστον 10 απο τις 24 θα σας ριχνω 150αρια υπερ νηματοθετη για να τον σερβιρει γυμνη η δεν υπαρχει μαναρι.Για τις αναγκες του νηματος ρε γμτ.
μα βγαινει καθενας μου λεει και μια μπουρδα και το ειδαμε και ξερουμε και καταλαβαμε και ενταξει το πιασαμε το νοημα . Την τυφλα σας δεν ξερετε μου φαινεται απο σχεσεις και γυναικεςσκιστους
Δεν υπαρχει (για τι αναγκες του νηματος θα μετραω τις ωρες που ειστε μεσα και αν δεν ειστε τουλαχιστον 10 απο τις 24 θα σας ριχνω 150αρια υπερ νηματοθετη για να τον σερβιρει γυμνη η δεν υπαρχει μαναρι.
κωλογερακι εχω που εχω τα νευρα μου θα μπει σε λιγο και ο σαουλ με τα βυζγια και τα ρουμια παραμασχαλα και θα γελασει και το παρδαλο κατσικι . εντωμεταξυ οταν λεμε ρουμι τι ποτο ειναι ;μπακαρντια και τετοια;Δεν υπαρχει (καλυτερο) μαναρι (απο εσενα)