tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.430
- Πόντοι
- 606
θες λιγο ροκφορ και μια φισερ που τα χω προχειρα?ξυπνήστε με όταν γεμίσει ο τόπος βυζιά με η χωρίς γυναίκες πάνω τους :S :S :S
θες λιγο ροκφορ και μια φισερ που τα χω προχειρα?ξυπνήστε με όταν γεμίσει ο τόπος βυζιά με η χωρίς γυναίκες πάνω τους :S :S :S
εγώ μετά θα έχω σαλάμι κασέρι και ουίσκιθες λιγο ροκφορ και μια φισερ που τα χω προχειρα?
εγώ μετά θα έχω σαλάμι κασέρι και ουίσκι
θες λιγο ροκφορ και μια φισερ που τα χω προχειρα?
εγώ μετά θα έχω σαλάμι κασέρι και ουίσκι
Καλή η παρέα σας αλλά δεν έχετε ούτε βυζγια ούτε κωλους
Εγω παταω δεξια στηνμπαρα του λαπτοπ και το βελακι παει ολο στα μπανερ και μου βγαζει ολο βυζια και κωλους απο τα στουντιο και τα ελαιοτριβεια. :S
Εγω παταω δεξια στηνμπαρα του λαπτοπ και το βελακι παει ολο στα μπανερ και μου βγαζει ολο βυζια και κωλους απο τα στουντιο και τα ελαιοτριβεια. :S
να αλλαξεις ποντικι.Εγω παταω δεξια στηνμπαρα του λαπτοπ και το βελακι παει ολο στα μπανερ και μου βγαζει ολο βυζια και κωλους απο τα στουντιο και τα ελαιοτριβεια. :S
να αλλαξεις ποντικι.
η βελακι
Και τι να το κάνεις και μένα με φλομώσανε στα βυζγιά και τα κωλαράκια αλλά ...
Θέλω τετράκιςΚαι τι να το κάνεις και μένα με φλομώσανε στα βυζγιά και τα κωλαράκια αλλά ...
ορίστε 1 κωλαράκι και 3 βυζγιάΘέλω τετράκις
Το τριτο βυζι δεν μπορει να γυρισει απο πισω, να δουμε και το "προσωπο" του;ορίστε 1 κωλαράκι και 3 βυζγιά
Είστε αδιάκριτοςΤο τριτο βυζι δεν μπορει να γυρισει απο πισω, να δουμε και το "προσωπο" του;
Δεν φταιω εγω. Κωλο-παιδο γεννηθηκα, Κωλο-γερος θα πεθανω.Είστε αδιάκριτος
ομιλώ μόνο με σοβαρές κοπέλες
όλοι το έχουμε το μικρόβιο :SΔεν φταιω εγω. Κωλο-παιδο γεννηθηκα, Κωλο-γερος θα πεθανω.
Σας ευχαριστώ τα μάλαορίστε 1 κωλαράκι και 3 βυζγιά
ΟχιΤο τριτο βυζι δεν μπορει να γυρισει απο πισω, να δουμε και το "προσωπο" του;
ΠαρακαλώΣας ευχαριστώ τα μάλα
Να και μια φορά που μου κάνουν δώρα
Τί είναι το οk.ru κάτι σαν το vk μήπως;Παρακαλώ
κάτσε να φορτώσω κώλους και βυζιά από ok.ru
πριν μας αρχίσει ο νηματοθέτης με τις γριές