tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.556
- Πόντοι
- 606
τιναφτορε?εχει θρυλους του παθους στο μεγκα
τιναφτορε?εχει θρυλους του παθους στο μεγκα
ταινια καλα δεν την ξερετε; τρατζικτιναφτορε?
σαπουνομπουρδα για χαζογκομενες?ταινια καλα δεν την ξερετε; τρατζικ
σιγ αμην δω και τα ζομπι εχει μπραντ πιτα στα καλυτερα του και ινδιανους. το δικο μου καλυτερο..σαπουνομπουρδα για χαζογκομενες?
βαλε κανα ραμπο το πρωτο αιμα να τη βρουμε ναπουμε
τώρα είμαστε σοβαροί μπήκε η έρι και θα τα ακούσουμε :SΔώσε μας υλικό για να μένουμε σε φόρμα
Πρέπει να κρατήσουμε τις αποδόσεις μας ψηλά
πειτε οτι θετε λαβ δεν εχω θεμα..τώρα είμαστε σοβαροί μπήκε η έρι και θα τα ακούσουμε :S
θα σου στείλω βαιμπερ ;)
στα 12 ειμαι καλυτερη
ε σαν "παιδιά" και εμείς βλέπετε και η καραντίνα έχουμε λαλήσειπειτε οτι θετε λαβ δεν εχω θεμα..
δεν ειμαι κανας δροσερος για να βλεπω μπραντ πιτ.σιγ αμην δω και τα ζομπι εχει μπραντ πιτα στα καλυτερα του και ινδιανους. το δικο μου καλυτερο..
εχω φτιαξει φαγι για 12 ατομα τα πηγα περίφημα και το ευχαριστηθηκαΣίγουρα
Γιατί εγώ νομίζω ότι θα σε
Εγω παντως θα ψαξω να βρω περισσοτερα στοιχεια για το κοριτσι εδω. Εχει κατι το ανατολιτικο.
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=219698.0;attach=1226015;image[/img[/URL]]
[/quote]
Κατοχυρώθηκε σε εσάς ;)
next please ;D
ρονδ δεν με πειραζει λες και δεν τα λετε..πειτε οτι σας ευχαριστει σαν να μην υπαρχωε σαν "παιδιά" και εμείς βλέπετε και η καραντίνα έχουμε λαλήσει
ναι απο αυτο καθοριζεται το δροσερο ..δεν ειμαι κανας δροσερος για να βλεπω μπραντ πιτ.
Εννοείται πλακίτσα κάνουμε και φιλικά από όσα διαβάζετε το 1% ισχύει ;)ρονδ δεν με πειραζει λες και δεν τα λετε..πειτε οτι σας ευχαριστει σαν να μην υπαρχω
αφου το σκεφτηκα εγω ετσι ειναιναι απο αυτο καθοριζεται το δροσερο ..
εχω φτιαξει φαγι για 12 ατομα τα πηγα περίφημα και το ευχαριστηθηκα
:-*Εννοείται πλακίτσα κάνουμε και φιλικά από όσα διαβάζετε το 1% ισχύει ;)
θα μας δειρεις ;αφου το σκεφτηκα εγω ετσι ειναι
Εννοείται πλακίτσα κάνουμε και φιλικά από όσα διαβάζετε το 1% ισχύει ;)