Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
καλημερα φιλοι μου και φιλες μου,

θελω την βοηθεια σας , Ακουστε τι εχω παθει πριν ξεκινησει η καραντινα ειχα φωναξει απο ουκρανια δυο πιτσιρικια για ξεσαλωμα ΣΚ ελα ομως που εσκασε η καραντινα και μου εμειναν αμανατι εδω !!!!!

τις κοιμιζω τις ταιζω θελουν σεξ ολη μερα και μου καταναλωνουν και το αποθεμα που με κοπο μαζεψα σε κωλοχαρτα, θελω με καποιο τροπο να τις ξεφορτωθω , δεν αντεχω αλλο σεξ τα βιαγκρα μου με φτανουν μετα βιας μεχρι την κυριακη τρωνε σαν μοσχαρια και χεζουν σαν ελεφαντες ηθελα να ηξερα 1,70 γυναικες 56 κιλα που στο διαολο βαζουν τοσο φαι και δεν περνουν δραμι....

φιλοι οποιος τις θελει τις στελνω πακετο και θα του ειμαι και υποχρεωμενος....!!!!!!!

Να τις στείλετε στον κ. troubakhs μου. Αυτός έχει πολλά λεφτά και θα τις κάνει και πολλά δώρα [αλοάκια σε γλαστράκια].

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.297
:2funny:
τι να κανω εχω εξοδα,υποχρεωσεις,δεν δουλευω :grin: :grin:
Ναι, αλλά αυτό το διάστημα δεν δίνουμε λεφτά σε call girls, δεν βγαίνουμε, δεν διασκεδάζουμε. Αστεία αστεία με την καραντίνα κάνουμε οικονομία, θα πλουτίσουμε  :S

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.017
Πόντοι
12.756
Ναι, αλλά αυτό το διάστημα δεν δίνουμε λεφτά σε call girls, δεν βγαίνουμε, δεν διασκεδάζουμε. Αστεία αστεία με την καραντίνα κάνουμε οικονομία, θα πλουτίσουμε  :S
χαχαχαχαχα σωστο αυτο

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
Ευχαρίστως να σας βοηθήσω αγαπητέ, θα τις δεχτώ μόνο και μόνο για να σας προσφέρω χείρα βοηθείας και να ξεκουράσω τη δική μου χείρα από την εντατική άσκηση
 :2funny: :2funny: :2funny:

εισαι φιλος τελειωσε !!!!!! δεν την περιμενα τοσο αμεση την απαντηση!!!

αλλα επειδη δεν θελω να σου δωσω γουρουνι στο σακι να ξερεις η ξανθια η Τζεσικα θελει μονο πρωκτικο αν δεν εχεις κουμπωσει ενα βιαγκα και σιαλις μαζι δεν μπαινεις με τιποτα ασε που αν δεν την γαμησεις την γαμησες γκρινιαζει ολη μερα και για να σταματησει θελει μιλφειγ απο τον κωνσταντινιδη οχι απο αλλου γιατι μετα την πιανουν τα εντερικα της και θα σε πεθανει στα κλανιδια την κυριακη των βαιων την πατησα ετσι και ακομα αεριζω .....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.976
Πόντοι
5.506
καλημερα φιλοι μου και φιλες μου,

θελω την βοηθεια σας , Ακουστε τι εχω παθει πριν ξεκινησει η καραντινα ειχα φωναξει απο ουκρανια δυο πιτσιρικια για ξεσαλωμα ΣΚ ελα ομως που εσκασε η καραντινα και μου εμειναν αμανατι εδω !!!!!

τις κοιμιζω τις ταιζω θελουν σεξ ολη μερα και μου καταναλωνουν και το αποθεμα που με κοπο μαζεψα σε κωλοχαρτα, θελω με καποιο τροπο να τις ξεφορτωθω , δεν αντεχω αλλο σεξ τα βιαγκρα μου με φτανουν μετα βιας μεχρι την κυριακη τρωνε σαν μοσχαρια και χεζουν σαν ελεφαντες ηθελα να ηξερα 1,70 γυναικες 56 κιλα που στο διαολο βαζουν τοσο φαι και δεν περνουν δραμι....

φιλοι οποιος τις θελει τις στελνω πακετο και θα του ειμαι και υποχρεωμενος....!!!!!!!

Αυτά είναι τα πραγματικά προβλήματα της ζωής.  :- :- :-

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.976
Πόντοι
5.506

αλλα επειδη δεν θελω να σου δωσω γουρουνι στο σακι να ξερεις η ξανθια η Τζεσικα θελει μονο πρωκτικο αν δεν εχεις κουμπωσει ενα βιαγκα και σιαλις μαζι δεν μπαινεις με τιποτα ασε που αν δεν την γαμησεις την γαμησες γκρινιαζει ολη μερα και για να σταματησει θελει μιλφειγ απο τον κωνσταντινιδη οχι απο αλλου γιατι μετα την πιανουν τα εντερικα της και θα σε πεθανει στα κλανιδια την κυριακη των βαιων την πατησα ετσι και ακομα αεριζω .....

Το δράμα συνεχίζεται.  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.297

Αν είναι να γκρινιάζει το κορίτσι, θα γίνω θυσία και θα την έχω συνέχεια σήκω κάτσε  :takethis:

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.297

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.689
Πόντοι
2.606
Αν υποψιαστώ ότι του χρόνου θα είμαστε πάλι καραντίνα  :headbang:

εν τω μεταξύ, ένα-ένα ξεπηδάνε τα δράματα: μόλις είδα πως το επόμενο Πάσχα πέφτει 2 Μαίου, άρα χάνουμε την Πρωτομαγιά του χρόνου...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
Αν υποψιαστώ ότι του χρόνου θα είμαστε πάλι καραντίνα  :headbang:

Μου αρέσει η αισιοδοξία σας έτσι όπως πηγάζει από το πρώτο πληθυντικό πρόσωπο, που χρησιμοποιείτε ... Φευ!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Ο κ. The Saint έχει εξαφανισθεί.
Έχετε επαφή;;; Είναι καλά;;;
Nαι είναι καλά.
Εξομολογεί κάτω απο το πετραχήλι κρυφά