athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.017
- Πόντοι
- 12.756
φερτε σε μενα που εχω εξοδαΦάρμακο για τον κοροναϊό τα λόγια σας!
φερτε σε μενα που εχω εξοδαΦάρμακο για τον κοροναϊό τα λόγια σας!
καλημερα φιλοι μου και φιλες μου,
θελω την βοηθεια σας , Ακουστε τι εχω παθει πριν ξεκινησει η καραντινα ειχα φωναξει απο ουκρανια δυο πιτσιρικια για ξεσαλωμα ΣΚ ελα ομως που εσκασε η καραντινα και μου εμειναν αμανατι εδω !!!!!
τις κοιμιζω τις ταιζω θελουν σεξ ολη μερα και μου καταναλωνουν και το αποθεμα που με κοπο μαζεψα σε κωλοχαρτα, θελω με καποιο τροπο να τις ξεφορτωθω , δεν αντεχω αλλο σεξ τα βιαγκρα μου με φτανουν μετα βιας μεχρι την κυριακη τρωνε σαν μοσχαρια και χεζουν σαν ελεφαντες ηθελα να ηξερα 1,70 γυναικες 56 κιλα που στο διαολο βαζουν τοσο φαι και δεν περνουν δραμι....
φιλοι οποιος τις θελει τις στελνω πακετο και θα του ειμαι και υποχρεωμενος....!!!!!!!
Από παντού πας να βγάλεις κέρδος, ε;φερτε σε μενα που εχω εξοδα
Από παντού πας να βγάλεις κέρδος, ε;
Ναι, αλλά αυτό το διάστημα δεν δίνουμε λεφτά σε call girls, δεν βγαίνουμε, δεν διασκεδάζουμε. Αστεία αστεία με την καραντίνα κάνουμε οικονομία, θα πλουτίσουμε :S
τι να κανω εχω εξοδα,υποχρεωσεις,δεν δουλευω
χαχαχαχαχα σωστο αυτοΝαι, αλλά αυτό το διάστημα δεν δίνουμε λεφτά σε call girls, δεν βγαίνουμε, δεν διασκεδάζουμε. Αστεία αστεία με την καραντίνα κάνουμε οικονομία, θα πλουτίσουμε :S
Ευχαρίστως να σας βοηθήσω αγαπητέ, θα τις δεχτώ μόνο και μόνο για να σας προσφέρω χείρα βοηθείας και να ξεκουράσω τη δική μου χείρα από την εντατική άσκηση
καλημερα φιλοι μου και φιλες μου,
θελω την βοηθεια σας , Ακουστε τι εχω παθει πριν ξεκινησει η καραντινα ειχα φωναξει απο ουκρανια δυο πιτσιρικια για ξεσαλωμα ΣΚ ελα ομως που εσκασε η καραντινα και μου εμειναν αμανατι εδω !!!!!
τις κοιμιζω τις ταιζω θελουν σεξ ολη μερα και μου καταναλωνουν και το αποθεμα που με κοπο μαζεψα σε κωλοχαρτα, θελω με καποιο τροπο να τις ξεφορτωθω , δεν αντεχω αλλο σεξ τα βιαγκρα μου με φτανουν μετα βιας μεχρι την κυριακη τρωνε σαν μοσχαρια και χεζουν σαν ελεφαντες ηθελα να ηξερα 1,70 γυναικες 56 κιλα που στο διαολο βαζουν τοσο φαι και δεν περνουν δραμι....
φιλοι οποιος τις θελει τις στελνω πακετο και θα του ειμαι και υποχρεωμενος....!!!!!!!
εισαι φιλος τελειωσε !!!!!! δεν την περιμενα τοσο αμεση την απαντηση!!!
αλλα επειδη δεν θελω να σου δωσω γουρουνι στο σακι να ξερεις η ξανθια η Τζεσικα θελει μονο πρωκτικο αν δεν εχεις κουμπωσει ενα βιαγκα και σιαλις μαζι δεν μπαινεις με τιποτα ασε που αν δεν την γαμησεις την γαμησες γκρινιαζει ολη μερα και για να σταματησει θελει μιλφειγ απο τον κωνσταντινιδη οχι απο αλλου γιατι μετα την πιανουν τα εντερικα της και θα σε πεθανει στα κλανιδια την κυριακη των βαιων την πατησα ετσι και ακομα αεριζω .....
Καλό Πάσχα 2021
ΠΟΥ για κορωνοϊο: Χρειαζόμαστε τουλάχιστον δώδεκα μήνες για το εμβόλιο
Πηγή: iefimerida.gr -
εισαι φιλος τελειωσε !!!!!! δεν την περιμενα τοσο αμεση την απαντηση!!!
αλλα επειδη δεν θελω να σου δωσω γουρουνι στο σακι να ξερεις η ξανθια η Τζεσικα θελει μονο πρωκτικο αν δεν εχεις κουμπωσει ενα βιαγκα και σιαλις μαζι δεν μπαινεις με τιποτα ασε που αν δεν την γαμησεις την γαμησες γκρινιαζει ολη μερα και για να σταματησει θελει μιλφειγ απο τον κωνσταντινιδη οχι απο αλλου γιατι μετα την πιανουν τα εντερικα της και θα σε πεθανει στα κλανιδια την κυριακη των βαιων την πατησα ετσι και ακομα αεριζω .....
Αν υποψιαστώ ότι του χρόνου θα είμαστε πάλι καραντίναΚαλό Πάσχα 2021
ΠΟΥ για κορωνοϊο: Χρειαζόμαστε τουλάχιστον δώδεκα μήνες για το εμβόλιο
Πηγή: iefimerida.gr -
Αν υποψιαστώ ότι του χρόνου θα είμαστε πάλι καραντίνα
Αν υποψιαστώ ότι του χρόνου θα είμαστε πάλι καραντίνα
παντου ψεμαεν τω μεταξύ, ένα-ένα ξεπηδάνε τα δράματα: μόλις είδα πως το επόμενο Πάσχα πέφτει 2 Μαίου, άρα χάνουμε την Πρωτομαγιά του χρόνου...
Θα μεταφερθεί με απόφαση του ΠΑΜΕεν τω μεταξύ, ένα-ένα ξεπηδάνε τα δράματα: μόλις είδα πως το επόμενο Πάσχα πέφτει 2 Μαίου, άρα χάνουμε την Πρωτομαγιά του χρόνου...
Ένας για όλους και όλοι για έναν αγαπητέΜου αρέσει η αισιοδοξία σας έτσι όπως πηγάζει από το πρώτο πληθυντικό πρόσωπο, που χρησιμοποιείτε ... Φευ!
Nαι είναι καλά.Ο κ. The Saint έχει εξαφανισθεί.
Έχετε επαφή;;; Είναι καλά;;;