Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
θα επιβληθούν πρόστιμα εδώ μέσα τελος κσι θα υπάρχουν δασμοί κ έσοδα γιατί δεν βγαίνει το Πάσχα

Σας το αναθέτω. Να είσθε άτεγκτη και άδικη.  :rockon:
Η προμήθειά σας θα ανέρχεται στο 25% προ φόρων.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
καλημερα φιλοι μου και φιλες μου,

θελω την βοηθεια σας , Ακουστε τι εχω παθει πριν ξεκινησει η καραντινα ειχα φωναξει απο ουκρανια δυο πιτσιρικια για ξεσαλωμα ΣΚ ελα ομως που εσκασε η καραντινα και μου εμειναν αμανατι εδω !!!!!

τις κοιμιζω τις ταιζω θελουν σεξ ολη μερα και μου καταναλωνουν και το αποθεμα που με κοπο μαζεψα σε κωλοχαρτα, θελω με καποιο τροπο να τις ξεφορτωθω , δεν αντεχω αλλο σεξ τα βιαγκρα μου με φτανουν μετα βιας μεχρι την κυριακη τρωνε σαν μοσχαρια και χεζουν σαν ελεφαντες ηθελα να ηξερα 1,70 γυναικες 56 κιλα που στο διαολο βαζουν τοσο φαι και δεν περνουν δραμι....

φιλοι οποιος τις θελει τις στελνω πακετο και θα του ειμαι και υποχρεωμενος....!!!!!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Σας το αναθέτω. Να είσθε άτεγκτη και άδικη.  :rockon:
Η προμήθειά σας θα ανέρχεται στο 25% προ φόρων.
δεν θέλω προμήθεια δώστε την υπέρ του οίκου ευγηρίας που θα φτιάξουμε με χορεύτριες από Ρωσία

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.017
Πόντοι
12.756

θελω την βοηθεια σας , Ακουστε τι εχω παθει πριν ξεκινησει η καραντινα ειχα φωναξει απο ουκρανια δυο πιτσιρικια για ξεσαλωμα ΣΚ ελα ομως που εσκασε η καραντινα και μου εμειναν αμανατι εδω !!!!!

τις κοιμιζω τις ταιζω θελουν σεξ ολη μερα και μου καταναλωνουν και το αποθεμα που με κοπο μαζεψα σε κωλοχαρτα, θελω με καποιο τροπο να τις ξεφορτωθω , δεν αντεχω αλλο σεξ τα βιαγκρα μου με φτανουν μετα βιας μεχρι την κυριακη τρωνε σαν μοσχαρια και χεζουν σαν ελεφαντες ηθελα να ηξερα 1,70 γυναικες 56 κιλα που στο διαολο βαζουν τοσο φαι και δεν περνουν δραμι....

φιλοι οποιος τις θελει τις στελνω πακετο και θα του ειμαι και υποχρεωμενος....!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :headbaning1: :headbaning1:

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.297

Ευχαρίστως να σας βοηθήσω αγαπητέ, θα τις δεχτώ μόνο και μόνο για να σας προσφέρω χείρα βοηθείας και να ξεκουράσω τη δική μου χείρα από την εντατική άσκηση
 :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom