iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.297
Λοβοτομή τώρα
Όταν λέμε έκτακτο, υπάρχουν και τακτικά; Κάθε πότε;
Λοβοτομή τώρα
με πιέζουνΜηηηηηηηηη
ειμαι τυχερος τροπον τινα..εχω το μουνι μαζι στο σπιτι
Δεκτόν...με πιέζουν
α τώρα δεκτον; 150 ευρώ παρακαλώ για τις ανάγκες του νήματος σε λογαριασμο του νημστοθετηΔεκτόν...
Ο νηματοθέτης δεν έχει λογαριασμό, του τον διέγραψαν γιατί ήταν άδειος για χρόνιαα τώρα δεκτον; 150 ευρώ παρακαλώ για τις ανάγκες του νήματος σε λογαριασμο του νημστοθετη
α τώρα δεκτον; 150 ευρώ παρακαλώ για τις ανάγκες του νήματος σε λογαριασμο του νημστοθετη
Ο νηματοθέτης δεν έχει λογαριασμό, του τον διέγραψαν γιατί ήταν άδειος για χρόνια
θα επιβληθούν πρόστιμα εδώ μέσα τελος κσι θα υπάρχουν δασμοί κ έσοδα γιατί δεν βγαίνει το ΠάσχαΔηλώ συγκεκινημένος από την προτροπήν σας!
ποιο μελος ειναι ;;
[size=40pt]GR 7483934894593-58347923-678327[/size]
θα επιβληθούν πρόστιμα εδώ μέσα τελος κσι θα υπάρχουν δασμοί κ έσοδα γιατί δεν βγαίνει το Πάσχα
Δείτε το παρακάτω βίντεο. Έχει πολύ γέλιο!
Ώστε δεν πένεστε τελικά;
δεν θέλω προμήθεια δώστε την υπέρ του οίκου ευγηρίας που θα φτιάξουμε με χορεύτριες από ΡωσίαΣας το αναθέτω. Να είσθε άτεγκτη και άδικη.
Η προμήθειά σας θα ανέρχεται στο 25% προ φόρων.
καλημερα φιλοι μου και φιλες μου,
θελω την βοηθεια σας , Ακουστε τι εχω παθει πριν ξεκινησει η καραντινα ειχα φωναξει απο ουκρανια δυο πιτσιρικια για ξεσαλωμα ΣΚ ελα ομως που εσκασε η καραντινα και μου εμειναν αμανατι εδω !!!!!
τις κοιμιζω τις ταιζω θελουν σεξ ολη μερα και μου καταναλωνουν και το αποθεμα που με κοπο μαζεψα σε κωλοχαρτα, θελω με καποιο τροπο να τις ξεφορτωθω , δεν αντεχω αλλο σεξ τα βιαγκρα μου με φτανουν μετα βιας μεχρι την κυριακη τρωνε σαν μοσχαρια και χεζουν σαν ελεφαντες ηθελα να ηξερα 1,70 γυναικες 56 κιλα που στο διαολο βαζουν τοσο φαι και δεν περνουν δραμι....
φιλοι οποιος τις θελει τις στελνω πακετο και θα του ειμαι και υποχρεωμενος....!!!!!!!
Ευχαρίστως να σας βοηθήσω αγαπητέ, θα τις δεχτώ μόνο και μόνο για να σας προσφέρω χείρα βοηθείας και να ξεκουράσω τη δική μου χείρα από την εντατική άσκησηκαλημερα φιλοι μου και φιλες μου,
θελω την βοηθεια σας , Ακουστε τι εχω παθει πριν ξεκινησει η καραντινα ειχα φωναξει απο ουκρανια δυο πιτσιρικια για ξεσαλωμα ΣΚ ελα ομως που εσκασε η καραντινα και μου εμειναν αμανατι εδω !!!!!
τις κοιμιζω τις ταιζω θελουν σεξ ολη μερα και μου καταναλωνουν και το αποθεμα που με κοπο μαζεψα σε κωλοχαρτα, θελω με καποιο τροπο να τις ξεφορτωθω , δεν αντεχω αλλο σεξ τα βιαγκρα μου με φτανουν μετα βιας μεχρι την κυριακη τρωνε σαν μοσχαρια και χεζουν σαν ελεφαντες ηθελα να ηξερα 1,70 γυναικες 56 κιλα που στο διαολο βαζουν τοσο φαι και δεν περνουν δραμι....
φιλοι οποιος τις θελει τις στελνω πακετο και θα του ειμαι και υποχρεωμενος....!!!!!!!
δεν θέλω προμήθεια δώστε την υπέρ του οίκου ευγηρίας που θα φτιάξουμε με χορεύτριες από Ρωσία
Μη γράφετε τέτοια, τα ανίψια καραδοκούν...Αν αρχίσουν οι καταθέσεις στον λογαριασμό αυτό, θα επανεκτιμήσω την οικονομική κατάστασή μου.