Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
καλημερα σας...ειμαστε καλα ;;;
οφειλω να ομολογισω οτι δεν ξεκινησε καλα ο οκτωβρης
εκανε κοιλια η ομαδα εδω μεσα

Πάντως, ούτε από το πολύ βύσσινο βαρυστομάχιασε, ούτε από τα πλούσια και πολυτελή εδέσματα
του νηματοθέτη μας, έκανε κοιλιά... :dunno:  

Sfirokopos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2012
Like
158
Πόντοι
6
Πάντως, ούτε από το πολύ βύσσινο βαρυστομάχιασε, ούτε από τα πλούσια εδέσματα
του νηματοθέτη μας, έβαλε κιλά και πέταξε κοιλιά... >:(  
και στην υποσαχαρια ζωνη δεν τρωνε...ομως τουρλα η κοιλια...
ομως εγω ομηλω για την αποδοση στο νημα...χαθικαν ολοι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης

Λαμπάκη, σβήσε αμέσως το σχόλιό σου. Είναι ντροπή να κάνεις πλάκα με παιδιά που πεθαίνουν από την πείνα.
Σβήσε το τώρα και φύγε από το νήμα.

Sfirokopos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2012
Like
158
Πόντοι
6
Σβήσε αμέσως το σχόλιό σου. Είναι ντροπή να κάνεις πλάκα με παιδιά που πεθαίνουν από την πείνα.
αν εχεις εσυ τροπο να το σβησεις καντο θα με υποχρεωνες...εγω δεν μπορω δε μου βγαζει πλεον τροποποιηση οσο για το δευτερο σκελος του σχολιου σου πες πως εγινε
τα σεβη μου κι ευχαριστω που με ανεχτηκατε ολον αυτον τον καιρο

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
αν εχεις εσυ τροπο να το σβησεις καντο θα με υποχρεωνες...εγω δεν μπορω δε μου βγαζει πλεον τροποποιηση οσο για το δευτερο σκελος του σχολιου σου πες πως εγινε
τα σεβη μου κι ευχαριστω που με ανεχτηκατε ολον αυτον τον καιρο

Και αν δεν μπορείς πλέον να σβήσεις το ντροπιαστικό σχόλιο, μπορείς τουλάχιστον να παραδεχτείς ότι ήταν ένα μεγάλο
φάουλ εκ μέρους σου και να το ανακαλέσεις. Λες να μην κατάλαβα ότι μιλώντας αρχικά για "κοιλιά", αναφερόσουν
στη συμμετοχή των μελών; Για τόσο ηλίθιο με περνάς; Νόμιζα ότι θα είχες στοιχειώδη αίσθηση του χιούμορ, αλλά όπως φαίνεται
υπάρχει μάλλον και εκεί έλλειμμα, όπως προφανώς και στη λεπτότητα σε τέτοια ευαίσθητα θέματα. Ντροπή σου.
Καλός ο χαβαλές, αλλά υπάρχουν και κάποια όρια ώστε να μην γινόμαστε ξεφτίλες με αυτά που γράφουμε.

Sfirokopos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2012
Like
158
Πόντοι
6
Και αν δεν μπορείς πλέον να σβήσεις το ντροπιαστικό σχόλιο, μπορείς τουλάχιστον να παραδεχτείς ότι ήταν ένα μεγάλο
φάουλ εκ μέρους σου και να το ανακαλέσεις. Λες να μην κατάλαβα ότι μιλώντας αρχικά για "κοιλιά", αναφερόσουν
στη συμμετοχή των μελών; Για τόσο ηλίθιο με περνάς; Νόμιζα ότι θα είχες στοιχειώδη αίσθηση του χιούμορ, αλλά όπως φαίνεται
υπάρχει μάλλον και εκεί έλλειμμα, όπως προφανώς και στη λεπτότητα σε τέτοια ευαίσθητα θέματα. Ντροπή σου.
Καλός ο χαβαλές, αλλά υπάρχουν και κάποια όρια ώστε να μην γινόμαστε ξεφτίλες με αυτά που γράφουμε.
εχω ηδη ανακαλεσει αν δεν το χεις καταλαβει αλλιως δε θα μπαινα στη διαδηκασια να ψαχνω τροπο να τ σβησω..δευτερον δεν υποτιμω κανενος τη νοημοσυνη εδω μεσα και γενικα σε ολο το σαιτ...ειμαι πολυ λιγος για να κρινω τον τροπο σκεψης του καθενος ...γι αυτο κι αν εχεις ποτε παρατηρισει στα σχολια δεν εχω ...κραξει...ακομα και ατομα που το αποζητουν με τον τροπο τους...
το εν λογω σχολιο μου δεν εχει καμια προθεση εμπαιγμου για την κατασταση της αφρικης
για το πως σκεφτομαι για το συγκεκριμενο θεμα ασε να το ξερω εγω ...

οπως επεισης και το τι κανω γι αυτο...
επειδη λοιπον τα πολλα λογια ειναι φτωχια καλυτερα οντως να αποχωρισω μιας και θα θιγεται η αισθητικη και η νοημοσυνη σου με την παρουσια μου
να σαι καλα
..να σται ολοι καλα και να γελατε
η πουτανα η ζωη θελει γελιο
αλλιως τη γαμισαμε
φιλια σε ολους και ολες
:hi: :hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
εχω ηδη ανακαλεσει αν δεν το χεις καταλαβει αλλιως δε θα μπαινα στη διαδηκασια να ψαχνω τροπο να τ σβησω..δευτερον δεν υποτιμω κανενος τη νοημοσυνη εδω μεσα και γενικα σε ολο το σαιτ...ειμαι πολυ λιγος για να κρινω τον τροπο σκεψης του καθενος ...γι αυτο κι αν εχεις ποτε παρατηρισει στα σχολια δεν εχω ...κραξει...ακομα και ατομα που το αποζητουν με τον τροπο τους...
το εν λογω σχολιο μου δεν εχει καμια προθεση εμπαιγμου για την κατασταση της αφρικης
για το πως σκεφτομαι για το συγκεκριμενο θεμα ασε να το ξερω εγω ...

οπως επεισης και το τι κανω γι αυτο...
επειδη λοιπον τα πολλα λογια ειναι φτωχια καλυτερα οντως να αποχωρισω μιας και θα θιγεται η αισθητικη και η νοημοσυνη σου με την παρουσια μου
να σαι καλα
..να σται ολοι καλα και να γελατε
η πουτανα η ζωη θελει γελιο
αλλιως τη γαμισαμε
φιλια σε ολους και ολες
:hi: :hi:

Αγαπητέ Λαμπάκη, άλλο μετανοιώνω για κάτι, μέσα μου, και άλλο ανακαλώ δημοσίως και ρητώς. Έχει διαφορά.
Μου αρκεί ότι τώρα ανακαλείς. Θεωρώ ότι ήταν ανεπίτρεπτο ένα τέτοιο σχόλιο και σε τιμάει που το αναγνωρίζεις
έστω και τώρα. Δεν είμαι για να διώχνω κόσμο, ούτε τέτοια πρόθεση έχω, ούτε φυσικά και τέτοια "εξουσία".
Είμαι κι εγώ μέλος σε μια αλληλοσεβούμενη κι ευχάριστη παρέα, όπως όλοι μας.
Αν νομίζεις ότι η αντίδρασή μου ήταν άδικη απέναντί σου, τότε σου ζητώ συγγνώμη. Μέχρι τώρα η στάση σου στο νήμα ήταν άψογη και μου είσαι συμπαθής, αλλά ειλικρινά με αυτό το σχόλιο μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι.
Η αντίδρασή μου, ήταν μόνο προσωπική και δεν θεωρώ ότι ήταν άδικη. Τώρα το αν ένα μέλος γίνεται αποδεκτό ή όχι από μια παρέα, αυτό κρίνεται από το σύνολο και όχι από ένα άτομο ή από ένα μεμονωμένο περιστατικό. Αυτά προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Καλή συνέχεια στο παρόν νήμα, ή αλλού (ασφαλώς, δικαίωμά σου) και από μένα, no hard feelings. Θέλω να ελπίζω ότι το θέμα θεωρείται λήξαν.  :hi:

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.892
Πόντοι
18.546
εχω ηδη ανακαλεσει αν δεν το χεις καταλαβει αλλιως δε θα μπαινα στη διαδηκασια να ψαχνω τροπο να τ σβησω..

Πολύ σωστός που ανακάλεσες και αναγνώρισες το σφάλμα σου    :respect:
πληροφορικά από την στιγμή που έχει περάσει ένα χρονικό διάστημα από τότε πού έγινε ένα ποστάρισμα μόνο ένας mod - admin μπορεί να το σβήσει (αν αυτό του ζητηθεί με ΠΜ)
φιλικά  :hi:

borbi2525

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
22
Like
6.950
Πόντοι
5.696

It's Raining Again Καλησπέρα νιάτα...  :hi:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
δεν θεωρώ ότι  λαμπάκης έκανε κάτι κακό τι σας επιασε ρε;;;

λαμπακιιιιιιιιιιι μην τους ακους ξεμωραθηκαν ..

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
Πάντως, ούτε από το πολύ βύσσινο βαρυστομάχιασε, ούτε από τα πλούσια και πολυτελή εδέσματα
... :think:
... κάτι συμβαίνει..
... είναι τόσο ΧΟΥΒΑΡΝΤΑΣ ο ΜΠΛΙΤΖ??????

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.950
Πόντοι
1.406
Λαμπάκη, σβήσε αμέσως το σχόλιό σου. Είναι ντροπή να κάνεις πλάκα με παιδιά που πεθαίνουν από την πείνα.
Χαλαρωσε ρε σοσιαλ τζαστις γουοριορ...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Πολύ σωστός που ανακάλεσες και αναγνώρισες το σφάλμα σου    :respect:
πληροφορικά από την στιγμή που έχει περάσει ένα χρονικό διάστημα από τότε πού έγινε ένα ποστάρισμα μόνο ένας mod - admin μπορεί να το σβήσει (αν αυτό του ζητηθεί με ΠΜ)
φιλικά  :hi:
ναι παιδια να το σβησει να σβησει και τις παιδεραστιες στο νημα της ταυλανδης αντε γιατι πηξαμε στην υποκρισια και εδω μεσα.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
 :rose: :rose:

..αν ρωτήσω ο φίλος μας έναν γαστρεντερολογο θα μάθει γιατί τα παιδάκια αυτά έχουν πρισμένες κοιλίτσες.. Κάτι ανάλογο συνέβαινε στην κατοχή όταν πέρναγαν τα κάρα από την σταδίου κ μάζευαν νεκρούς.
..

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.696
Πόντοι
26.096
Ορθή η αντίδραση του κ. popov στο ατυχές σχόλιο του κ. Λαμπάκη.
Ικανοποιητική και η δημόσια συγνώμη του κ. Λαμπάκη.
Όλοι έχουμε τις κακές στιγμές μας.
Συνεχίζουμε!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ορθή η αντίδραση του κ. popov στο ατυχές σχόλιο του κ. Λαμπάκη.
Ικανοποιητική και η δημόσια συγνώμη του κ. Λαμπάκη.
Όλοι έχουμε τις κακές στιγμές μας.
Συνεχίζουμε!
ατυχεστατες κ οι δύο αντιδράσεις. Ο λαμπάκι δεν είναι κανένας μλκας νομίζω το ξέρουμε οπότε βλέποντας ένα ατυχές σχόλιο που πιθανόν βγήκε έτσι από προσπάθεια χιούμορ το πρώτο που σου πάει στο μυαλό δεν είναι ότι ο Λαμπ το έκανε επίτηδες.. Οπότε ήταν μπούρδα που ο Ποπόφ τα πήρε κρανίο και φύγε από το νήμα κ τέτοια. Και βλέπει τον λαμπάκι να εξηγεί ο άνθρωπος κ μέχρι να το λύσουμε μας έβγαλε το λάδι. Έλεος με τα πολιτικαλ κορεκτ. Να τα πάρω κ εγώ που μου ζητάει να δει φώτο κωλο ο κωλογερος κ να ζητάω να ανακαλέσει γιατί με προσβάλει. Αυτά και κουλαρετε

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.696
Πόντοι
26.096
Η παρεξήγηση λύθηκε και θεωρώ ότι ο κ. popov εξήγησε επαρκώς την αντίδρασή του.
Συνεχίζουμε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom