κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.944
- Πόντοι
- 19.795
Ο Ισπανός γκόμενος της.ο πιλατος τι ειναι? ανθεκτικο σακρωφαγο βακτηριο που εχεις ψεκασει στα πομολα και τις κλειδαριες????
Ο Ισπανός γκόμενος της.ο πιλατος τι ειναι? ανθεκτικο σακρωφαγο βακτηριο που εχεις ψεκασει στα πομολα και τις κλειδαριες????
σιγα μην ειναι και απο το εκουαδορ...Ο Ισπανός γκόμενος της.
Εγώ ψάχνω για γαμπρό.ο αλλος ψαχνει νυφες. ρε μλκ εχουν κοψει καπιστρι μερικοι πραγματικα..
ψευδος ειναι??το γατι μου ο πιλατοθ
ψαξε ψαξε δεν θα τον βρεις..Εγώ ψάχνω για γαμπρό.
οχι εγω ειμαι ψευδη και τον φωναζω ετσι . μου λειπουν δυο μπροστινα δοντιαψευδος ειναι??
μετα το λα κασα ντε παπελ αλλαξα γνωμη για τις ισπανιδεςΟ Ισπανός γκόμενος της.
δεν κανωκαι σεξ που κανεις αν σου τρωει τους γκομενους ο πιλατος?
οι γατες ακουν και καταλαβαινουν μονο τα τα δισύλλαβα αρα ο ισπανος γατος νομιζει οτι λεγετε ''πιλά ή ΄΄πίλα''οχι εγω ειμαι ψευδη και τον φωναζω ετσι . μου λειπουν δυο μπροστινα δοντια
ευγε...θυσια για το γατι σουδεν κανω
νταξ...και εγω βαριεμε τωρα
θα βαλω καμμια ταινια να δω
σιγα μην ακουει οτι τον λενε πιπιλα >οι γατες ακουν και καταλαβαινουν μονο τα τα δισύλλαβα αρα ο ισπανος γατος νομιζει οτι λεγετε ''πιλά ή ΄΄πίλα''
καλα που δε τον εβγαλες -κωλο-πιλαλασιγα μην ακουει οτι τον λενε πιπιλα >
οι γατες ακουν και καταλαβαινουν μονο τα τα δισύλλαβα αρα ο ισπανος γατος νομιζει οτι λεγετε ''πιλά ή ΄΄πίλα''
ο πιλατοθ δεν συμπαθει κανεναν . τι να κανωευγε...θυσια για το γατι σου
δεν τον λενε ετσι σου λεω τον λενε πιλατοθ και καλο ειαι να μαζευψεις κανενα φραγκο να τον ταισουμεκαλα που δε τον εβγαλες -κωλο-πιλαλα
και σεξ που κανεις αν σου τρωει τους γκομενους ο πιλατος?
οχι θα εχει και απηχηση στις γατεςάρα εγώ που τον έβγαλα μήτσο δεν έχω πρόβλημα